Jucătorii României, la EURO 2024 / Foto: Profimedia

Bancu, Hagi și Coman, OUT! UEFA a anunțat echipa probabilă a României pentru meciul cu Olanda

articol scris de Digi Sport
28.06.2024, 13:19
  • Media: Liga Digisport, miercuri, 17:30, DGS 1

  • Media: Fotbal Club, miercuri, 19:30, DGS 1

România a obținut o performanță remarcabilă la EURO 2024, după ce a remizat cu Slovacia, scor 1-1, într-un meci din ultima etapă a Grupei E.

România - Olanda, în optimi | UEFA anunță că Deian Sorescu îi va lua locul lui Nicușor Bancu

”Tricolorii” s-au calificat în faza optimilor de finală, acolo unde vor da peste Olanda, naționala care a terminat pe locul 3 în Grupa C.

Duelul din optimi cu Olanda este programat marți, 2 iulie, de la ora 19:00, pe Allianz Arena din Munchen, acolo unde România a făcut spectacol în prima etapă, când a învins-o categoric pe Ucraina, scor 3-0.

Titular în flancul stâng al defensivei în cele 3 meciuri din faza grupelor, Nicușor Bancu este suspendat pentru confruntarea cu Olanda, pentru cumul de caronașe.

Site-ul UEFA a anunțat echipele probabile pentru duelurile din optimile de finală. Fundaș stânga în primul 11 al lui Edi Iordănescu apare Deian Sorescu.

De asemenea, conform site-ului forului european, Ianis Hagi și Florinel Coman, titulari cu Slovacia, le vor lăsa locul în primul 11 lui Dennis Man și Valentin Mihăilă.

  • Echipa probabilă a României pentru meciul cu Olanda: Niță - Rațiu, Drăgușin, Burcă, Sorescu - M. Marin - Man, R. Marin, Stanciu, Mihăilă - Drăguș
  • Suspendat: Bancu
  • Riscă să fie suspendați pentru sferturi, dacă vor fi avertizați: Burcă, M. Marin, R. Marin, Puşcaş

Ianis Hagi a fost întrebat ce face cu nunta programată în ziua finalei EURO 2024. A răspuns și a izbucnit în râs

Galerie Foto

Prezența lui Ianis Hagi (25 de ani) pe teren la startul meciului Slovacia - România, scor 1-1, a fost considerată o surpriză de multă lume, mai ales că a intrat în locul lui Dennis Man.

Dar ”decarul” lui Edi Iordănescu s-a achitat așa cum trebuie de sarcini în cele 66 de minute pe care le-a jucat și, cel mai important, a scos penalty-ul din care Răzvan Marin a marcat golul pentru liniștea noastră.

La final, Ianis a fost volubil și a răspuns fără rețineri la tot ce a fost întrebat. S-a fâstâcit într-un singur moment, chiar la finalul interviului, atunci când a fost chestionat ce face cu nunta cu Elena Tănase, pe care o are programată pe 14 iunie. Adică fix în ziua finalei EURO 2024, acolo unde românii se gândesc în momentele cele mai euforice că ”Tricolorii” pot ajunge.

Să dea Domnul să avem problema asta! Discutăm atunci!”, a spus Ianis, vizibil încurcat de moment, dar bucuros, până la urmă, că ar putea să apară o asemenea discuție. Chiar și majoră.

Ianis Hagi și Elena Tănase s-au cununat pe 25 decembrie 2023. Chiar în ziua de Crăciun, Ianis și Elena au spus ”Da” în fața ofițerului de la Starea Civilă, după care a urmat o petrecere cu peste 200 de invitați, iar căsătoria religioasă a fost programată pe 14 iulie. 

România - Olanda, în optimi | Ce scrie site-ul UEFA

Galerie Foto

UEFA a analizat cele 16 echipe calificate în faza optimilor de finală, iar despre ”Tricolorii” antrenați de Edi Iordănescu a scris că au misiunea de egala performanța de la EURO 2000.

”România a ajuns în faza eliminatorie a unui EURO pentru prima dată în 24 de ani și a făcut acest lucru cu stil, câștigând Grupa E. Victoria lor cu 3-0 asupra Ucrainei a fost un punct culminant, echipa lui Edward Iordănescu punând în scenă un spectacol ofensiv, în fața fanilor lor minunați din Munchen.

Sarcina lor acum este să imite sau chiar să meargă mai bine decât faimoasa echipă de la EURO 2000, care a ajuns în sferturile de finală înainte de a fi învinsă de Italia”, au scris cei de la UEFA despre echipa națională a României.

Tabloul optimilor de la EURO 2024

Etichete: romania , olanda , edi iordanescu , optimi euro 2024 , program euro 2024 , meciuri euro 2024 , romania-olanda euro 2024


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Grecii sunt furioși peste măsură. Luni au primit cea mai proastă veste posibilă pentru ei

În timp ce companiile din țările din întreaga lume cochetează cu ideea de a implementa săptămâna de lucru mai scurtă, Grecia a introdus o săptămână de lucru de 48 de ore, față de cea de 40 de ore. Măsura, descrisă de sindicate ca fiind „barbară” a intrat în vigoare luni.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Florin Prunea a văzut noile echipamente ale FCSB-ului și a rostit un singur cuvânt, în direct la TV

Supercomputerul Opta a făcut predicția, înainte de România - Olanda

E gata! Anunțul făcut de Cristiano Ronaldo, după ce a plâns în hohote pe teren

Presa britanică a spus cu ce scor se va termina România - Olanda: "Victorie ușoară!"

Cum au numit olandezii România, cu câteva ore înaintea meciului de la EURO 2024

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Text România - Olanda 0-0, ACUM, pe digisport.ro. "Tricolorii" joacă pentru sferturi la EURO 2024

Gigi Becali a dezvăluit motivul pentru care Florinel Coman nu a fost inclus în lot pentru România - Olanda

Exclusiv Ilie Dumitrescu a reacționat, după ce a văzut echipa de start a României pentru meciul cu Olanda: ”Superior”

A venit ”nota de plată”! Decizia UEFA în cazul României, după cele întâmplate la EURO

Citeşte şi

CFR Cluj a reacționat, după ce un fotbalist din Gruia a fost anunțat titular în România - Olanda

Exclusiv Florin Prunea nu are niciun dubiu, după ce a văzut primul 11 al României pentru meciul cu Olanda: ”Sunt convins!”

PEROZFiica lui Heidi Klum face furori pe plajă în Sardinia. Leni are 20 de ani și este model

FILM NOWA fost diagnosticată cu scleroză multiplă, dar continuă să arate uimitor. Cum a apărut Selma Blair la Săptămâna Modei de la Paris

Echipa de start a României cu Olanda în optimi la EURO! Doi titulari noi și o mișcare tactică spectaculoasă citeşte ştirea pe Prosport.ro

Selecționerul a decis. Ei vor fi executanții României de la 11 metri, în meciul cu Țările de Jos citeşte ştirea pe ziare.com

Unde pot vedea bucureștenii meciul România – Olanda. Pe unde sunt ecrane uriașe, dar si pe ce stadioane se poate urmări citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Vârsta, doar un număr pentru ea. Loredana Groza, trup de zeiță într-o fustă super scurtă, la 54 de ani. Fanii: „Absolut divină!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Vârsta, doar un număr pentru ea. Loredana Groza, trup de zeiță într-o fustă super scurtă, la 54 de ani. Fanii: „Absolut divină!”

Digi World

De ce-i ciupesc țânțarii pe unii oameni mai mult decât pe alții. Ce explicații au reieșit în urma mai multor studii

Digi Animal World

Un bărbat a avut parte de șocul vieții când a mers noaptea la toaletă. A aprins lumina și a văzut cum se târăște din apă