Andrei Rațiu, Nicușor Bancu, Radu Drăgușin, Marius Marin, Marius Marin, Florinel Coman si Ianis Hagi, înaintea meciului cu Slovacia / Foto: Profimedia

Video A lipsit din lotul României la EURO 2024 și a fost regretat. ”Le părea și lor rău. S-a simțit asta și pe teren”

articol scris de Digi Sport
06.07.2024, 12:39
  • SuperLiga: CFR - Poli Iași, sâmbătă, 19:00, DGS 1

  • SuperLiga: Oțelul - Universitatea Craiova, sâmbătă, 21:30, DGS 1

Cristi Manea (26 de ani) a fost singurul fotbalist de la Rapid care a stat de vorbă cu reprezentanții mass-media la întoarcerea echipei din cantonamentul efectuat în Slovenia.

Cristi Manea, susținut de colegii și prietenii săi de la lotul național al României. ”Am vorbit cu Ianis, Drăguș, Coman, Alibec”

Vineri după-amiază, pe aeroport, Manea i-a atacat pe cei de la CFR Cluj pentru că nu l-au susținut pentru a putea prinde și el un loc în lotul României de la EURO 2024.

Internaționalul român a dezvăluit și ce i-au transmis prietenii și foștii săi colegi care au fost la turneul final.

”Am vorbit cu mai mulți. Cu Drăguș, cu Ianis, cu cine am copilărit. Cu Florinel. I-am felicitat. Cu Denis, cu Alibec. Am vorbit cu ei pe video.

Le părea și lor rău că nu am fost acolo.

Noi am fost de mult timp împreună și am fost uniți. S-a simțit asta și pe teren”, a spus Manea.

Manea, supărat pe CFR Cluj: ”Sunt supărat, normal că sunt supărat”

Manea a semnat cu giuleștenii din postura fotbalistului liber de contract, dar diriguitorii grupării din Gruia au încercat să-l păstreze în lot și i-au făcut și o ofertă. Internaționalul român este însă deranjat pentru că, spune el, din cauza celor de la CFR a pierdut el contactul cu echipa națională și astfel a ratat prezența la EURO 2024.

”Nu mă interesează (n.r. - ce spun cei de la CFR că a semnat cu Rapid). Sunt supărat, normal că sunt supărat.

Pentru că nu am mai jucat în ultimele meciuri (n.r. - din sezonul trecut) și am pierdut și Campionatul European. Sunt mândru de băieți, mi-a părut rău  că au fost eliminați.

Normal (n.r. - că-și dorește să revină), orice jucător are asta în cap, voi da zi de zi și sper să mă întorc la națională.

Normal că mă așteptam (n.r. - ca cei de la CFR Cluj) să mă sprijine mai mult, dar așa e în România, când expiră contractul nu mai poți juca”, a spus Manea, la revenirea în țară, pe Aeroportul Otopeni.

”Se putea termina altfel”. Ce a spus de Edi Iordănescu

Manea susține că mai este iubit de anumiți oameni la Cluj, dar nu regretă pasul făcut iar spre București.

”Eu respect clubul acela, toți oamenii din jurul clubului, am fost ajutat, și eu am ajutat clubul, dar am un gust amar pentru că se putea termina altfel.

Știu că multă lume mă iubește acolo, dar așa e în fotbal. Sper să joc cât mai bine aici”, a mai spus Manea.

Cristi Manea a dezvăluit că în ultima vreme nici selecționerul Edi Iordănescu (46 de ani) nu a mai ținut legătura cu el.

”Cu selecționerul nu prea am vorbit, doar cu secunzii am mai ținut legătura. Cu un ochi plângeam și cu unul mă bucuram la meciurile noastre de la EURO”, a mai spus Manea.

”Cum e viața de nevastă de fotbalist?”. Soția lui Cristi Manea a răspuns fără să stea pe gânduri

Galerie Foto

Irina Deaconescu este partenera lui Cristi Manea de la CFR Cluj, iar cei doi au devenit părinți pentru a doua oară la începutul anului 2022.

Irina Deaconescu a explicat ce înseamnă, de fapt, viața unei soții de fotbalist.

Probabil vi se pare foarte spectaculoasă viața asta de nevastă de fotbalist, pentru că ați văzut la Georgina Rodriguez (n.r. partenera lui Cristiano Ronaldo). Nu știu de ce este atât de des întâlnită întrebarea asta. Probabil vi se pare foarte spectaculoasă viața asta de nevastă de fotbalist, pentru că ați văzut la Georgina și nu mai știu la cine.

Realitatea este că nu-l ai pe bărbatul tău lângă tine 90% din timp, deci nu știu ce este așa spectaculos. Într-adevăr ai anumite beneficii. Ai o viață frumoasă, câștigă bine, dar de cele mai multe ori, femeile care sunt cu fotbaliști sunt judecate că sunt pe interes, că stau acasă și nu fac nimic. Realitatea este, de fapt, că femeia aia care este căsătorită cu un fotbalist stă singură acasă, nu e neapărat cazul meu.

Eu vorbesc acum în general. Are grijă de copii, are grijă de casă... Asta e o muncă foarte, foarte complicată, care implică foarte mult stres. Da, poate este partea asta financiară care te ajută să nu ai grijă zilei de mâine. Știți foarte bine că această carieră nu este foarte lungă.

Etichete: ianis hagi , cristi manea , florinel coman , romania euro 2024 , denis alibec denis dragus


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Ce a pățit o femeie care a găsit o sacoșă cu 28.000 lei și a păstrat-o. Cui aparțineau banii

O femeie în vârstă de 43 de ani a fost reţinută de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Buzău pentru săvârşirea infracţiunii de însuşirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor, după ce ar fi găsit o sacoşă cu 28.000 lei pe care şi-ar fi însuşit-o.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

FCSB a schimbat "prefixul"! La ce sumă a ajuns în Europa League, după victoria uriașă cu PAOK

Video PAOK - FCSB 0-1. Campioana României îl învinge pe Răzvan Lucescu! Daniel Bîrligea a marcat golul victoriei

Cum l-a numit Elias Charalambous pe Răzvan Lucescu, după PAOK - FCSB 0-1

RFS a scris istorie! Fosta adversară a FCSB-ului a reușit surpriza serii în Europa League

O unguroaică a făcut un scandal monstru, dar nu s-a oprit și a exclamat: ”Urâm România!”. A primit cea mai dură sancțiune

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Gigi Becali: ”Am făcut ofertă de 1,1 milioane de euro”. Fotbalistul nu a stat pe gânduri

Nici Ronaldo, nici Messi! Gică Craioveanu a numit jucătorul care ar valora 500.000.000€

"Greșit, greșit, greșit". Adrian Porumboiu a dat verdictul, după eliminarea lui Darius Olaru: "Niciodată!"

OUT de la Barcelona! ”Urmașul lui Leo Messi”, în scădere totală

Citeşte şi

Adevărul despre revenirea lui Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers: dezvăluirea făcută în Scoția

Foto Postarea lui Florinel Coman, după ce FCSB a învins-o pe PAOK în Europa League

PEROZȘi-a dorit să poarte costum de baie, soțul i-a luat o insulă de 50 de milioane $. Stilul de viață opulent al unui cuplu din Dubai

FILM NOWCu tocuri are 1.75 m, dar tot pare o minionă pe lângă fiul de 17 ani. Naomi Watts, mai mândră ca oricând, la braț cu liceanul preferat

Ce spune Mitică Dragomir despre jucătorul pe care Gigi Becali cere 15000000 de euro și pe care ”Il Luce” nu l-a convocat citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ultimele cuvinte scrise de Sven-Goran Eriksson înainte de a muri. Antrenorul suedez a oferit detalii picante despre viața sa amoroasă citeşte ştirea pe ziare.com

O imagine din spațiu dezvăluie un fenomen neobișnuit în cel mai ostil loc de pe Pământ. Ce au descoperit cercetătorii citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Fiica lui R. Kelly, distrusă de faptele blamabile ale tatălui ei: "Era totul pentru mine. Nu-mi duc fiul să-l vadă în închisoare"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Fiica lui R. Kelly, distrusă de faptele blamabile ale tatălui ei: "Era totul pentru mine. Nu-mi duc fiul să-l vadă în închisoare"

Digi World

N-a avut destui bani să-și ia o casă în SUA, așa că și-a cumpărat o insulă în Europa. Cât a plătit și ce are de gând să construiască acolo

Digi Animal World

Ce a făcut un câine care a fost lăsat singur acasă. Imaginile surprinse de camera de supraveghere au devenit virale