Lionel Messi / Foto: Profimedia

”E incredibil”. Leo Messi și-a elogiat un coleg, imediat după ce a marcat 3 goluri

articol scris de Digi Sport
16.10.2024, 13:28
  • Handbal: PSG - Dinamo, joi, 21:45, DGS 2

  • SuperLiga: U Cluj - Oțelul Galați, vineri, 21:00, DGS 1

Argentina a umilit-o pe Bolivia, scor 6-0, în cadrul etapei a 10-a din preliminariile din America de Sud, în vederea calificării la Cupa Mondială din 2026.

Leo Messi (37 de ani) a fost ”one man show” și a reușit să marcheze trei goluri și să ofere două pase decisive în victoria la scor. 

Leo Messi: ”Nico are multă calitate și înțelege perfect jocul”

Totuși, la finalul partidei, ”Puricele” a ținut să-și elogieze un alt coleg, pe Nico Paz (20 de ani). 

Fotbalistul care în această vară s-a transferat la Como de la Real Madrid a fost lăudat la scenă deschisă de către deținătorul a opt ”Baloane de Aur”, chiar în ziua în care a debutat pentru naționala ”Pumelor”. 

”Nico Paz are o mentalitate incredibilă și de aceea este unde este unde este. 

Nico are multă calitate și înțelege perfect jocul. E incredibil și îl are ca antrenor pe Cesc Fabregas, care este prietenul meu și îl va ajuta să crească foarte mult”, a spus Messi, citat de Fabrizio Romano.

Nico Paz / Foto: Profimedia
  • 10 milioane de euro este cota de piață a lui Nico Paz, potrivit transfermarkt.com. 

Messi a dat trei doluri și două pase decisive în Argentina - Bolivia 6-0 și la final a declarat că nu are de gând să agațe ghetele în cui

Iar cei care se tem de apropierea retragerii lui Messi, probabil sunt foarte fericiți pentru că jucătorul considerat de Guardiola cel mai bun din toate timpurile nu are de gând să renunțe.

Este foarte frumos să vin aici, să simt afecțiunea oamenilor, sunt emoționat de felul în care îmi strigă numele. Cu toții ne bucurăm de legătura cu oamenii și ne place să scandăm Argentina.

Adevărul este că nu am stabilit o dată sau un termen limită, doar mă bucur de ce mi se întâmplă. Sunt foarte fericit să fiu aici și să simt dragostea oamenilor pentru că știu că ar putea fi ultimele mele (n.r. meciuri). Acum am sfârșit de sezon (n.r. cu Inter Miami), apoi sper să încep anul cu un pre-sezon bun.

Anul trecut nu a fost unul bun pentru că am călătorit mult dintr-un loc în altul, acolo unde avea nevoie clubul, dar nu a fost un pre-sezon bun. M-am gândit mult la Copa America și de aceea am avut cu adevărat grijă de mine și uneori e chiar mai rău.

Trebuie să terminăm bine anul și să începem din nou să ne pregătim pentru cel viitor. O să o iau pas cu pas și voi continua să mă bucur zi de zi.

Mă emoționează, vreau să mă bucur de el, să fiu fericit acolo unde sunt, cu colegii mei de echipă. În ciuda vârstei, când sunt aici mă simt ca un copil din cauza nebuniilor pe care le fac pentru că mă simt confortabil. Atâta timp cât voi vedea că mă simt bine și pot continua să ajut echipa în modul în care vreau eu, voi continua să mă bucur”, a declarat Leo Messi.

Etichete: leo messi , argentina , bolivia , como , nico paz


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Nu mai am putere”. Cum a supraviețuit bărbatul care a plutit 67 de zile pe mare, într-o barcă gonflabilă

Soția lui Mikhail Pichugin a povestit ce ar fi putut să îl salveze pe soțul ei în vârstă de 46 de ani care a supraviețuit naufragiului pe mare, într-o barcă gonflabilă care a plutit în derivă în apele reci ale Mării Ohotsk timp de 67 de zile, scrie The Guardian. Pichugin era însoțit de fratele și nepotul său. Nevasta acestuia a precizat că bărbații au luat suficientă mâncare și apă doar pentru două săptămâni.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Elvețienii au trecut la acuzații, după ce România U21 i-a lăsat acasă la EURO 2025: "Scandalos!"

Presa din Elveția a reacționat, după ce România U21 a câștigat grupa din preliminariile EURO 2025

Foto Lituania - România 1-2. Succes chinuit la Kaunas. ”Tricolorii”, victorii pe bandă rulantă în Liga Națiunilor

Primele detalii ies la iveală! Imaginile surprinse cu Mbappe la Stockholm, unde a fost acuzat de viol. Ce au aflat suedezii

Video Exclusiv Mircea Lucescu le-a spus în față: ”Voi ați dus echipa asta în liga a treia!”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Mircea Rednic i-a dat lovitura lui Dinamo: decizia definitivă a instanței!

Rezultatele de care are nevoie România pentru a fi SIGURĂ de prezența în urna a doua la tragerea la sorți pentru CM 2026

Fotbalistul din SuperLigă pus în același top cu Lamine Yamal

Exclusiv Raul Florucz și-a ales favoritul din naționala României: ”Mi-a plăcut stilul lui”. Vrea la Mondial și la EURO ”sub tricolor”

Citeşte şi

Anunțul unicului Messi după ce a învins aproape singur Bolivia cu 6-0

Lionel Messi, prestație ”de pe altă planetă” în Argentina - Bolivia 6-0

PEROZO româncă, printre supermodelele care au defilat la Victoria's Secret Fashion Show. Imaginile cu tânăra de 33 de ani sunt virale

FILM NOWAl Pacino și-a pierdut de două ori averea, în ciuda faptului că avea o carieră înfloritoare: „Nu am înțeles cum funcționează banii”

Lotul României U21 la EURO: câți jucători de la FCSB, Dinamo și Rapid convoacă Daniel Pancu! ”Aceasta este lista acum” citeşte ştirea pe Prosport.ro

"Cea mai tare acțiune din istoria echipelor naționale românești" Faza care i-a năucit pe adversari VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Soldatul care a luptat 30 de ani în al Doilea Război Mondial citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Anna Lesko, într-o rochie cu decupaje care i-au lăsat silueta la vedere. La 45 de ani, artista arată ca o puștoaică

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Anna Lesko, într-o rochie cu decupaje care i-au lăsat silueta la vedere. La 45 de ani, artista arată ca o puștoaică

Digi World

Tehnica simplă de introdus în dietă pentru a slăbi și a spori longevitatea. Mare atenție pentru a nu o duce la extreme

Digi Animal World

Casa unei femei din Washington, asaltată de 100 de ratoni: „Nu am văzut niciodată atât de mulți în același loc”