Anamaria Prodan / Foto: Instagram @anamariaprodanreghecampf

Împăcarea anului, după 3 ani și jumătate de amenințări și vorbe "grele"

articol scris de Digi Sport
07.10.2024, 11:18
  • Liga 2: FC Bihor - FCU Craiova, luni, 16:00, DGS 1

  • Liga 2: Csikszereda - CSM Focșani, luni, 20:00, DGS 1

Transferul lui Dennis Man (26 de ani) de la FCSB la Parma, de la începutul anului 2021, a rupt relațiile de prietenie dintre familia Becali și Anamaria Prodan. 

Anamaria Prodan și Giovanni Becali, în videoconferință. "S-au văzut în fața faptului împlinit!"

Galerie Foto

Cele două părțit au îngropat, însă, securea războiului, după mai bine de 3 ani. Agentul FIFA Cristian Hossu (36 de ani) a urcat pe Instagram o imagine din timpul unui apel video la care au participat mai multe nume importante din impresariatul sportiv.

Printre acestea, Anamaria Prodan și Giovanni Becali, care au avut unul dintre cele mai mari scandaluri din fotbalul românesc, după transferul lui Dennis Man la Parma. Imaginea a fost distribuită ulterior și de Anamaria Prodan.

"S-au văzut în fața faptului împlinit. E prima oară (n.r. când Anamaria Prodan și Ioan Becali s-au aflat într-o astfel de ipostază), discuțiile au fost foarte cordiale, respectuoase.

Au rămas în conversație, doar că Giovanni (n.r. Ioan Becali) a ieșit la un moment dat. Era cu familia. Nu a fost ceva ieșit din comun, noi ne sunăm, săptămânal discutăm despre situațiile din fotbalul românesc și nu numai.

Relațiile sunt ok, noi suntem foarte friendly, ce se scrie mai departe... Noi suntem vreo 10 impresari licențiați. Ce s-a întâmplat înainte cu intermedierea a trecut, se dă examen, dacă nu ai luat examenul ești la revedere.

Examenul e ca și cum ai candida la Barou. Sunt vreo 1200 de pagini de învățat", a detaliat Cristian Hossu, pentru iAMsport.ro.

Conversație între impresari / Foto: Instagram @anamariaprodanreghecampf

Cristian Hossu a dezvăluit că Florin Manea a fost subiect de glumă printre participanții la discuție, care s-au amuzat pe seama faptului că cel din urmă este singurul dintre ei care nu mai deține licența FIFA.

"La noi între impresari este foarte ok, se discută că sunt certuri, dar nu are nicio treabă. Vom face în curând un grup cu toți impresarii din România, o asociație, cum e în Anglia, Germania.

Pentru că nu e chiar atât de mare rivalitate precum se spune. Suntem foarte uniți, colaborăm, vorbim, ne dăm sfaturi interpretăm anumite chestii", a încheiat Cristian Hossu.

”Bă, te duci și semnezi! Mai jos de un milion, nu”. Noi detalii despre scandalul dintre Man și Anamaria Prodan

Galerie Foto

Dennis Man (26 de ani) traversează un moment foarte bun la Parma, însă transferul său de la FCSB la gruparea din Italia, ajunsă între timp în Serie A, a iscat un scandal imens.

Tranzacția a fost intermediată, la acea vreme de către Ioan Becali (72 de ani), spre furia agentului FIFA Anamaria Prodan (52 de ani), care a suținut că Man avea atunci un contract de reprezentare cu internaționalul român.

Giovanni a ținut să lămurească acest subiect și a spus că problema care există deja este, de fapt, doar între Man și Anamaria Prodan.

”Man n-a trădat pe nimeni. Man a semnat singur contractul lui. Eu i-am dat informația lui Gigi. El avea semnat un contract cu o doamnă.

(n.r. - Anamaria Prodan). Cu doamna, da. Nu mă interesează, Nu vreu să-i pronunț numele. Avea contract semnat. Eu i-am spus lui Gigi: 'Vezi că Parma poate să-ți dea bani în cash. Nu să-ți dea în 5-6 ani'.

Doamna, vorbea prin unu, doi, trei, patru, cinci... Așa ajungea. Nu unul direct care să meargă să vorbească cu președintele, cum am vorbit eu.

Numai așa lucra. Gigi i-a spus lui Man, 'Bă, te duci și semnezi! Mai jos de un milion nu semnezi'. După care, după un an de zile, a venit singur Man la noi. 'Nea Giovanni, poți să mă reprezinți?'.

'Hai să semnăm un contract'. 'Mai ai cu cineva semnat?'. 'Nu mai am, nea Giovanni'. Și de aici a început procesul”, a spus Giovanni Becali, la ”Prietenii lui Ovidiu”.

Giovanni Becali a mai spus și că de acum înainte e doar problema lui Man cum va rezolva diferendul cu Prodan.

”Procesul a fost la Înalta Curte între Man și doamna. Se va da în toamnă sentința. S-a dat fondul, s-a dat apelul și s-a întors din nou la apel. Acum așteaptă sentința. E problema lui Man cu doamna.

Man a reînnoit cu noi oricum pe trei ani. Și el și Mihăilă. Cred că sunt cei mai bine plătiți din echipă”, a mai spus Becali.

Etichete: anamaria prodan , giovanni becali , cristian hossu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
ANALIZĂ Cum se vor împărţi voturile Dianei Şoşoacă după eliminarea sa din cursa prezidențială. Ce arată sondajele PSD, AUR şi USR

După ce Curtea Constituţională a respins candidatura Dianei Șoșoacă pentru Cotroceni, a rămas o întrebare-cheie: către ce candidat se vor duce voturile liderului SOS România? Mai ales că electoratul său se ridică la cel puţin 500.000 de votanţi, cifre confirmate la alegerile europarlamentare din iunie. Strategii PSD susţin că George Simion nu va putea transfera voturile Dianei Şoşoacă pentru că electoratele AUR şi SOS România „se detestă profund”, potrivit cercetărilor sociologice. În schimb, sondajele AUR, USR şi PNL arată că George Simion este a doua opţiune pentru electoratul SOS România, susţin surse politice pentru News.ro. În acest scenariu, şansele lui Simion de a prinde finala prezidenţială ar creşte, iar principalul beneficiar ar fi, prin ricoşeu, Ciolacu, după modelul Iliescu-Vadim Tudor din 2000.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Video Un copil l-a văzut pe Gigi Becali și i-a zis direct: ”Domnu', îmi dați 50 de lei?”. Nu se aștepta la ce a urmat

Foto Imagini horror! Căpitanul lui Real Madrid riscă finalul carierei, după o accidentare greu de privit

Marius Șumudică a anunțat în vestiar că vrea să-și dea demisia! Ce urmează la Rapid

Exclusiv Intrat în ultimul an de contract, Nicolae Stanciu a anunțat la ce echipă din România vrea să joace

Exclusiv OUT! Gigi Becali a anunțat că nu-l mai vrea la FCSB, deși a semnat acum o lună! Nici Darius Olaru n-a scăpat

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv De ce a picat transferul lui Alex Dobre la CFR Cluj și cum a ajuns să fie gata de Rapid

News Alert Scoțienii au anunțat "nota de plată" pentru Ianis Hagi, după cartonașul roșu primit în Rangers - St. Johnstone

Foto Primul om adus de Mircea Lucescu în staff-ul său de la națională. Cu ce se va ocupa

Gigi Becali s-a răzgândit, în mai puțin de 24 de ore: ”E mai bine”

Citeşte şi

Exclusiv Nicolae Mitea a ratat transferul la Barcelona, iar acum a dezvăluit motivul

Enervat peste măsură, Giovanni Becali n-a stat la discuții și ”i-a rupt” contractul!

PEROZMillie Bobby Brown, criticată după ce și-a etalat abdomenul într-un top minuscul și pantaloni mulați: „Mă simt complexată”

FILM NOWEva Longoria, criză de râs pentru că fiul ei nu se mai lăsa dus de pe covorul roșu. La costum, cu freza făcută, puștiul a fost delicios

I-a transmis un mesaj clar lui Dan Șucu legat de demiterea imediată a lui Șumudică. „Asta trebuie acum la Rapid” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ar fi transferul anului în fotbalul românesc. Gigi Becali, gata să îl aducă pe Nicolae Stanciu la FCSB: ”Oricând vrea el vine” citeşte ştirea pe ziare.com

Locul unde rușii și ucrainenii fug ca să trăiască în pace, fără război: "Aici nu există conflict între națiuni" citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Soția lui Jorge a furat toate privirile la nunta Lorei. Ramona e trecută de 50 de ani, dar pare de 30: "Aveți o soție splendidă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Soția lui Jorge a furat toate privirile la nunta Lorei. Ramona e trecută de 50 de ani, dar pare de 30: "Aveți o soție splendidă"

Digi World

Cel mai nepotrivit moment al zilei pentru a mânca, dacă vrei dinți sănătoși. Fereastra de două ore în care poți bea doar apă

Digi Animal World

Ce a făcut un câine care a fost lăsat singur acasă. Imaginile surprinse de camera de supraveghere au devenit virale