Kieran Trippier, într-un amical contra României / Foto: Profimedia

De nicăieri! S-a retras din națională, chiar înainte ca noul selecționer să anunțe lotul

articol scris de Digi Sport
29.08.2024, 16:05
  • Champions League: Bologna - Șahtior, miercuri, 19:45, DGS 1

  • Champions League: Manchester City - Inter, miercuri, 22:00, DGS 1

Fundaşul Kieran Trippier şi-a anunţat joi retragerea de la naţionala de fotbal a Angliei, la vârsta de 33 de ani, după ce a îmbrăcat de 54 de ori tricoul primei reprezentative, informează Reuters.

Fundaşul lui Newcastle United a fost titular în şase din cele şapte meciuri de la EURO 2024, dar şi-a pierdut locul în finala împotriva Spaniei, în care a fost folosit Luke Shaw.

Kieran Trippier și-a anunțat retragerea din echipa națională a Angliei

Surprinzător, fundașul legitimat la Newcastle United și-a făcut publică decizia chiar înainte ca noul selecționer, Lee Carsley, să anunțe lotul pentru următoarele partide.

Pentru ”Cei Trei Lei” urmează două meciuri în grupa de Liga Națiunilor, cu Irlanda (7 septembrie) și Finlanda (10 septembrie).

"Când eram un băiat din Bury, nu m-am gândit niciodată că voi juca pentru ţara mea, cu atât mai puţin că voi obţine 54 de selecţii", a scris pe Instagram fotbalistul, care a subliniat că pentru el a fost o mare onoare să-şi reprezinte ţara la patru turnee majore.

"Vreau să îi mulţumesc lui Gareth (fostul selecţioner Southgate - n. r.) şi întregului staff care a lucrat cu echipa Angliei pentru încrederea pe care mi-au acordat-o de-a lungul anilor. Le mulţumesc tuturor coechipierilor mei - am avut nişte momente foarte speciale ajungând în două finale de Campionat European şi o semifinală de Cupă Mondială şi sunt sigur că în viitor acest grup de jucători va câştiga un turneu major", a afirmat Trippier.

"Vreau să-i urez mult succes lui Lee (selecţionerul interimar Carsley), staff-ului tehnic şi echipei. În sfârşit, le mulţumesc tuturor fanilor Angliei pentru sprijinul vostru incredibil, voi călătorind în întreaga lume pentru a ne susţine şi a ne încuraja în momentele dificile", a adăugat el, conform Agerpres.

Kieran și Charlotte Trippier, la un pas de divorț

Galerie Foto

”Lucrurile au mers prost în ultima vreme. Kieran a vrut să rezolve totul înainte de EURO, dar a hotărât să amâne până după turneu”, a transmis un apropiat al celor doi, potrivit The Sun.

Relația dintre Kieran și Charlotte s-ar fi deteriorat în mai anul trecut, când fotbalistul a sărbătorit calificarea celor de la Newcastle în cupele europene alături de o altă femeie. În acea perioadă, soția lui Trippier era în vacanță în Spania.

Etichete: anglia , nationala angliei , kieran trippier


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Au făcut un pact cu diavolul”. O companie uriașă a plătit „taxă de protecție” grupării ISIS ca să își continue afacerile în Siria

În perioada 2013-2014, după ce războiul civil din Siria s-a extins în toată țara, gigantul francez al cimentului, Lafarge, a încheiat o afacere dintre cele mai odioase: a ales să plătească milioane de dolari grupului Stat Islamic, cea mai notorie grupare teroristă din lume aflată în plină expansiune la acea vreme, pentru a-și putea continua operațiunile din această țară, având să îi trateze pe luptătorii ISIS drept aliați strategici, relatează The Guardian.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

MERCATO 2024 | Toate transferurile verii sunt AICI. Marseille l-a adus pe Adrien Rabiot

Foto A câştigat Roland Garros, visa să ajungă ca Halep, dar acum e medic chirurg la Floreasca

Video Jurnaliștii spanioli l-au descris pe Andrei Rațiu în două cuvinte, după super golul marcat în Rayo - Osasuna

După 29 de ani, a căzut recordul la Real Madrid! S-a scris istorie în UEFA Champions League

O celebritate a venit în România și a trăit ceva despre care doar auzise: ”O nebunie! M-am așezat și m-am întrebat ‘Ce-a fost asta?’”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Scoțienii l-au atenționat pe Philippe Clement și au spus ce se va întâmpla cu Ianis Hagi: ”Cea mai bună opțiune”

Gabi Torje a folosit un singur cuvânt când a fost întrebat despre Victor Pițurcă

Doi români care nu prind naționalele de tineret, titulari pentru Juventus în Youth League

Cine e favorită să câștige Liga Campionilor. Surpriza reprezentată de Real Madrid

Citeşte şi

Video Noul ”Roberto Carlos”: gol de 4.000.000 de vizualizări

Anglia riscă să fie exclusă de la EURO 2028, deși e gazda turneului!

PEROZPriyanka Chopra în costum de baie, la 24 de ani de când câștiga Miss World. Relaxare pe iaht, în sudul Franței, cu Nick Jonas

FILM NOW„Nu în viața asta!”. Kate Winslet a refuzat să-și acopere „colăceii”, după ce i s-a sugerat acest lucru pe platourile de la „Lee”

Lovitură cruntă pentru Rapid! Motivul pentru care Marius Șumudică nu-i poate utiliza pe Aaron Boupendza și Clinton N’Jie citeşte ştirea pe Prosport.ro

"Mouratoglou i-a distrus viața Simonei Halep". S-au dat cărțile pe față în privința celor doi citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Bianca Censori a ieșit pe stradă fără pantaloni. Soția lui Kanye West a luat masa la un local de fițe, dar a apărut în lenjerie

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Bianca Censori a ieșit pe stradă fără pantaloni. Soția lui Kanye West a luat masa la un local de fițe, dar a apărut în lenjerie

Digi World

Descoperirea uluitoare care l-a lăsat pe un bărbat cu gura căscată. Ce a găsit în pereții unei case

Digi Animal World

Primul animal rezultat dintre un câine și o vulpe. Oamenii de știință au fost fascinați de trăsăturile patrupedului