Dani Alves și Joana Sanz, 2022 / Foto Profimedia

Foto Dani Alves, din nou pe terenul de fotbal, după ce a ieșit din închisoare! Soția sa, decizie radicală: ”Poate fără întoarcere”

articol scris de Digi Sport
09.09.2024, 18:24
  • Champions League: AS Monaco - Barcelona, joi, 22:00, DGS 1

  • Champions League: Atalanta - Arsenal, joi 22:00, DGS 2

Pe 25 martie 2024, Dani Alves (41 de ani) a ieșit din închisoare, după ce a fost încarcerat peste un an într-un penitenciar din Barcelona, pentru viol.

Dani Alves, în tricoul Bocăi Juniors pe un teren sintetic

Arestat pe 20 ianuarie 2023, brazilianul a fost condamnat pe 22 februarie 2024 la patru ani şi jumătate pentru violarea unei tinere în noaptea de 30 spre 31 decembrie 2022, într-un club de noapte din Barcelona. În luna martie a acestui an, un tribunal catalan a autorizat eliberarea condiționată a fotbalistului în schimbul unei cauțiuni de 1.000.000 de euro.

Fostul jucător de la Barcelona speră să fie achitat, vrea să-și refacă imaginea în fața publicului și să revină în fotbalul profesionist, notează El Pais. Până atunci, Dani Alves a fost surprins pentru prima dată pe un teren de fotbal, după ieșirea din închisoare.

Acesta, îmbrăcat cu un tricou al celor de la Boca Juniors, a jucat un meci pe un gazon sintetic, alături de mai mulți fotbaliști amatori.

Galerie Foto

Joana Sanz, soția lui Dani Alves, a spus adio domeniului modei: ”Luna viitoare voi renunța”

Galerie Foto

Joana Sanz (32 de ani), soția lui Dani Alves, care, de-a lungul anului în care partenerul său a fost judecat, s-a dezis de câteva ori de acesta, a anunțat că divorțează, apoi a revenit la sentimente mai bune, a făcut un anunț neașteptat.

Sanz a transmis că renunță la cariera de model: ”În acești ultimi doi ani am fost forțată să lucrez cu un zâmbet larg și să înghit lacrimile de atâta durere pe care am simțit-o, pentru că asta trebuie să faci dacă vrei să plătești facturile.

Adevărul este că lucrând în acest domeniu m-a ajutat să nu mă scufund, dar nu mi-a permis să mă las iubită, să-mi stabilesc o bază și să am o casă. Luna viitoare voi renunța la cariera de model. Poate pentru un timp, poate pentru totdeauna. Nu știu”, a transmis Joana Sanz, prin intermediul rețelelor sociale.

Etichete: dani alves , joana sanz , dani alves fotbal


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Explozia pagerelor din Liban | Cum a fost planificat atacul împotriva Hezbollah. „A fost un moment de acum ori niciodată”

Israelul a decis marți să arunce în aer pagerele purtate de membrii Hezbollah în Liban și Siria, de teamă că operațiunea sa secretă ar fi putut fi descoperită de grup, au declarat trei oficiali americani pentru Axios.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto A câştigat Roland Garros, visa să ajungă ca Halep, dar acum e medic chirurg la Floreasca

Primul fotbalist din lume care nu mai suportă și a spart tăcerea. ”Dacă va continua, vom intra în grevă”

"Ridicol". Cât primește Ianis Hagi pe lună de la Rangers, deși nu mai joacă nici la echipa a doua

După 29 de ani, a căzut recordul la Real Madrid! S-a scris istorie în UEFA Champions League

S-a lăudat că n-a fost demis niciodată în 26 de ani, iar a doua zi a fost dat afară

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Radu Drăgușin, 97 de minute jucate la Tottenham într-un meci absolut dramatic! Nota primită la final

L-a văzut cum a apărat în Champions League și s-a convins: "E Messi al portarilor!"

Gigi Becali nu l-a vrut la FCSB, iar peste o lună a debutat cu gol și assist în Champions League

Scandal în SuperLigă: și-a reziliat contractul și a plecat de la echipă! Antrenorul, acuzat de rasism

Citeşte şi

MERCATO 2019 - TOATE transferurile verii sunt AICI. Cristi Manea la FCSB! Transferurile din ultima oră

MERCATO 2023 | Toate transferurile verii sunt AICI! Joao Felix și Joao Cancelo au semnat cu Barcelona

PEROZDemi Moore pare la fel de tânără ca fiicele sale, în cele mai noi poze de pe covorul roșu. Cele 4, un grup elegant, care atrage priviri

FILM NOW„Nu în viața asta!”. Kate Winslet a refuzat să-și acopere „colăceii”, după ce i s-a sugerat acest lucru pe platourile de la „Lee”

Mircea Lucescu a primit vestea pe care o aștepta cu sufletul la gură! Care este starea lui Valentin Mihăilă citeşte ştirea pe Prosport.ro

Scandal uriaș la un club din Liga 1. Antrenorul, acuzat de un rasism față de un jucător: ”Nu l-a suportat pentru că e țigan” citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Bianca Censori a ieșit pe stradă fără pantaloni. Soția lui Kanye West a luat masa la un local de fițe, dar a apărut în lenjerie

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Bianca Censori a ieșit pe stradă fără pantaloni. Soția lui Kanye West a luat masa la un local de fițe, dar a apărut în lenjerie

Digi World

Descoperirea uluitoare care l-a lăsat pe un bărbat cu gura căscată. Ce a găsit în pereții unei case

Digi Animal World

Primul animal rezultat dintre un câine și o vulpe. Oamenii de știință au fost fascinați de trăsăturile patrupedului