Daniel Oprita / Foto: Sport Pictures

Suporterii i-au cerut demisia după eliminarea din Cupa României. Daniel Oprița: ”Nu mai sunt cum eram la început”

articol scris de Digi Sport
15.08.2024, 16:20
  • Champions League: Juventus - PSV, marți, 19:45, DGS 1

  • Champions League: Milan - Liverpool, marți, 22:00, DGS 1

Steaua București a fost eliminată din Cupa României de Concordia Chiajna, în turul al treilea.

Cele două formații au încheiat la egalitate după cele 90 de minute și astfel au ajuns în prelungiri, unde niciuna dintre ele nu a reușit să marcheze. Astfel, s-a ajuns la loviturile de departajare, unde Concordia Chiajna s-a impus cu 4-1.

Daniel Oprița nu va pleca de la Steaua, în ciuda faptului că suporterii i-au cerut demisia

Suporterii Stelei nu au digerat foarte bine eliminarea favoriților din Cupa României. Fanii ”roș-albaștrilor” i-au cerut lui Daniel Oprița (43 de ani) să părăsească echipa, însă actualul tehnician din Ghencea nu vrea să își dea demisia și dorește să continue alături de Steaua.

”(n.r. Suporterii v-au cerut demisia. Cum comentați?) După orice meci când pierzi, te gândești, nu doar după confruntarea de ieri (n.r. miercuri, 14 august). Eu așa trăiesc și pun foarte mult suflet. E normal ca oamenii să aibă reacții la greu și să îți ceară anumite lucruri.

Am înțeles că au fost reacții, s-a cerut demisia. Nu mai sunt cum eram la început, să iau decizii imediat, pentru că eu știu cât m-am chinuit vara asta să fac lotul, să aduc anumiți jucători și sunt sigur că am făcut o echipă bună.

Am încercat să păstrez anumiți jucători, să îi conving pe unii jucători să rămână și pe alții să vină. Iar cei pe care i-am dorit și nu au vrut să vină nu am ce să le fac.

Rămâne play-off-ul ca obiectiv și apoi să prindem unul dintre primele 4 locuri. Ne doream și calificarea în grupele Cupei României, dar asta e. Ne-a rămas doar campionatul acum.

Nu e vina noastră că jucăm fără să avem drept de promovare”, a declarat Daniel Oprița, potrivit iAMsport.ro.

  • Daniel Oprița este antrenorul Stelei București din anul 2019.

Daniel Oprița a dat vina pe atacanți, după ce Steaua a fost eliminată de Concordia Chiajna: ”Ei tratează cu seninătate și eu sunt de vină acum”

La finalul meciului, Daniel Oprița s-a arătat foarte dezamăgit de prestația atacanților săi și a explicat că el va fi tras la răspundere pentru acest rezultat, pentru că el a adus acești jucători la echipă.

Ei (n.r. Concordia Chiajna) n-au avut nicio ocazie! Dacă din șase metri dai peste poartă, ce să mai... Am controlat jocul și am avut foarte multe cornere. Am avut multe situații de a marca, ocazii bune, dar se pare că se răzbună.

Când ajungi la penalty-uri, e loterie. Am jucat cu Chiajna, totuși, o echipă care are pretenții la promovare. M-am uitat și eu la celelalte echipe care își doresc investiții și am văzut ce joacă. Nu joacă nimic.

Noi, totuși, am jucat. Sunt supărat pe atacanți, am vorbit cu ei, chiar și cu Chipirliu, cu toți. Ei tratează cu seninătate și eu sunt de vină acum. Sunt, îmi asum, ce să fac?

Doar eu i-am adus. La Buzău am mai odihnit din ei ca să putem să-i avem proaspeți pentru meciul ăsta, dar când ratezi în halul acesta... asta e, ce să facem?

Trebuie să mergem mai departe și să încercăm să prindem play-off-ul”, a mai spus Daniel Oprița.

Etichete: ghencea , suporteri steaua , daniel oprita , demisie daniel oprita , eliminare cupa romaniei


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat din Cluj și-a bătut șeful după ce s-au certat la telefon, pe e-mail și apoi față în față. Ce a pățit angajatul și de la ce a pornit scandalul

Furia scăpată de sub control la serviciu i-a adus o amendă penală usturătoare unui bărbat din Cluj. Pentru că nu și-a stăpânit emoțiile și și-a lovit șeful, bărbatul trebuie să plătească acum 8.000 de lei. Scandalul, scrie știridecluj.ro, a pornit de la o ceartă prin telefon, continuată pe e-mail și apoi față în față, pe tema concediului de odihnă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

MERCATO 2024 | Toate transferurile verii sunt AICI. PAOK l-a adus pe Dejan Lovren

Video A dat pasă la portar din penalty, în minutul 9! Echipa lui a pierdut, iar la final a explicat gestul. Imagini virale

Ion Țiriac, întrebat direct dacă este un om zgârcit. Miliardarul a răspuns instant, în 3 cuvinte

Corriere dello Sport anunță o lovitură de proporții: "Negocierile pentru Dennis Man încep de la 30 de milioane €!"

Video GOOOL Andrei Rațiu! Internaționalul român, cel mai bun de pe teren. Nota primită pentru prestația excelentă

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Exclusiv Gigi Becali a intrat în direct și l-a întrebat pe Radu Naum: ”Te-a retrogradat?”. A urmat un dialog presărat cu hohote de râs

Video Exclusiv Scandal uriaș la CCA! Hațegan, propus șef. ”Deaconu cu Vassaras au un conflict major”

Mircea Lucescu a recomandat un singur fotbalist român în Italia

Exclusiv Gigi Becali, replică pentru Louis Munteanu: întâi a provocat râsul în direct, apoi l-a jignit pe atacant

Citeşte şi

Au venit primele explicații pentru imaginile rușinoase de la România - Lituania

Răsturnare de situație: FCSB, blocată să joace pe Arena Națională! Revine în Ghencea

PEROZJennifer Aniston, în formă maximă pe covorul roșu. Brațele musculoase și silueta subțire, puse în evidență de o rochie fără bretele

FILM NOWSean Penn, sărut pasional pe străzile din Madrid cu o tânără din Republica Moldova. Actorul nu a ținut cont de oamenii din jurul lui

Mircea Lucescu îl propune pe Darius Olaru italienilor: „Poate juca atât mijlocaș defensiv, cât și în spatele vârfului” citeşte ştirea pe Prosport.ro

"Rapid nu se bate cu mine la titlu”. Gigi Becali, mesaj dur spre Dan Șucu citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Tocuri imposibile, un tricou pe post de rochie și dres plasă. Lady Gaga, la cină romantică în Malibu

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Tocuri imposibile, un tricou pe post de rochie și dres plasă. Lady Gaga, la cină romantică în Malibu

Digi World

De ce doarme un japonez doar 30 de minute pe noapte. Face acest lucru de 12 ani încoace

Digi Animal World

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia