Suporterii se pregătesc de meciul din finala Cupei României, Corvinul - Oțelul / Foto: Digi Sport

Galerie Foto Au venit cu trenul la Sibiu! Câți suporteri gălățeni au venit să vadă finala Corvinul - Oțelul din Cupa României

articol scris de Digi Sport
15.05.2024, 16:32
  • Champions League: AS Monaco - Barcelona, joi, 22:00, DGS 1

  • Champions League: Atalanta - Arsenal, joi 22:00, DGS 2

Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați vor juca, pe Stadionul Municipal din Sibiu, în finala Cupei României.

Partida dintre cele două formații este programată astăzi, de la 20:30, în direct pe Digi Sport 1. De asemenea, abonații RCS-RDS vor putea urmări partida pe aplicația Digi Sport și pe site-ul digisport.ro.

1500 de suporteri gălățeni au sosit la Sibiu pentru a susține formația Oțelul Galați în confruntarea cu echipa Corvinul Hunedoara

Galerie Foto

Duelul de pe Stadionul din Sibiu se anunță unul interesant, mai ales că Oțelul este o echipă din SuperLigă, iar Corvinul o formație din Liga a 2-a.

De asemenea, partida ar trebui să fie una disputată, în contextul în care atât Oțelul, cât și Corvinul, trec printr-o perioadă foarte bună din punct de vedere sportiv.

Meciul din finala Cupei României a trezit un real interes printre suporterii gălățeni care au venit, în număr mare, cu trenul, tocmai din Galați. Aproximativ 1500 de suporteri ai Oțelului au ajuns la meci, iar aceștia sunt încrezători că trupa lui Dorinel Munteanu își poate adjudeca trofeul.

Cum au fost împarțite biletele la finala Cupei României:

  • 3500 bilete - Corvinul Hunedoara
  • 3500 bilete - Oțelul Galați
  • 6000 bilete - localnicii din Sibiu

Corvinul Hunedoara - Oțelul Galați, LIVE VIDEO, ora 20:30, la Digi Sport 1. Echipa care câștigă Cupa României va merge în preliminariile Europa League

Corvinul a suferit doar 3 înfrângeri în ultimele 12 partide (1-3 cu Mioveni, 0-1 cu Unirea Slobozia și 1-2 cu Csikszereda), însă toate acestea au fost în deplasare. De altfel, hunedorenii au avut doar un singur eșec pe teren propriu în acest sezon, scor 0-2 cu CS Mioveni.

De partea cealaltă, Oțelul Galați a înregistrat 3 înfrângeri în ultimele 15 partide jucate în toate competițiile (1-2 cu Petrolul Ploiești, 1-3 cu UTA Arad) și 1-4 cu Hermannstadt). De asemenea, toate cele 3 eșecuri suferite de moldoveni au fost pe teren străin.

Înainte de finala de la Sibiu, situația Corvinului este una incertă. Concret, hunedorenii nu știu cu certitudine dacă vor primi ”Ok-ul” din partea UEFA să joace în preliminariile cupelor europene, în contextul în care forma de organizare a trupei pregătite de Florin Maxim este de drept public (primește finanțări din partea instituțiilor locale), iar pe acest fond nu a primit nici licența de a promova în SuperLiga.

Totuși, în teorie, echipa care se va impune în acest duel va pune mâna pe trofeul Cupei României și va obține calificarea în turul I al preliminariilor Europa League, a doua cea mai importantă competiție inter-cluburi.

Miza este una foarte mare, deoarece formația care va câștiga Cupa României va merge în Europa League, în timp ce formațiile aflate pe locul 2 al SuperLigii și câștigătoarea play-off-ului dintre echipa aflată pe locul al 3-lea și cea care câștigă barajul din play-out vor merge doar în Conference League.

Etichete: finala cupei romaniei , suporteri otelul , otelul - corvinul , suporteri galateni


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Șoșoacă, în Parlamentul European: „Dumnezeu nu e vaccinat, în România 88% nu sunt vaccinaţi”. I-au tăiat microfonul

Eurodeputata Diana Șoșoacă a avut miercuri un discurs puternic antivaccinist în Parlamentul European, în cadrul unei dezbateri pe tema variolei maimuței (Mpox) și a măsurilor pe care Uniunea Europeană ar trebui să le ia în fața acestei amenințări. Fosta senatoare română a acuzat UE că vrea să declanșeze o nouă pandemie, după ce a „omorât câţi bătrâni a putut” în Italia, și a spus că ea se va opune, pentru că „Dumnezeu nu e vaccinat” și 88% dintre români nu sunt vaccinați. La finalul intervenției, microfonul i-a fost tăiat.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Se naște o nouă forță în România? ”Eu asta îmi doresc, să preiau clubul!”

3,5 milioane de euro - transferul lui Ianis Hagi

S-a lăudat că n-a fost demis niciodată în 26 de ani, iar a doua zi a fost dat afară

"Ridicol". Cât primește Ianis Hagi pe lună de la Rangers, deși nu mai joacă nici la echipa a doua

Guvernul României, lovitură grea pentru 'U' Cluj! Ordonanța de Urgență a fost aprobată

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Jucătorul care i-a aruncat tricoul în față lui Mircea Lucescu: ”Sunt o stea, trebuie să joc mereu”. Reacția lui ”Il Luce”

Răzvan Sava a spus de ce a ales transferul la Udinese: ”Mă simt puternic”

Oficial Total neașteptat! Se bătea la promovare, dar a decis să plece tocmai în liga a patra

Are o afacere de peste 200.000.000 de euro și a anunțat că vrea să preia o echipă de tradiție din România

Citeşte şi

Video FCSB a fost umilită de Hermannstadt! Sibienii au câștigat cu 3-0 și sunt în semifinalele Cupei

Video Exclusiv Ilie Dumitrescu a rămas interzis când a aflat ce salarii există la CS Hunedoara: "Nu se poate"

PEROZDemi Moore pare la fel de tânără ca fiicele sale, în cele mai noi poze de pe covorul roșu. Cele 4, un grup elegant, care atrage priviri

FILM NOWPar mai degrabă surori. Julianne Moore și fiica ei, mic dejun pe străzile din NYC. Liv, mult mai înaltă decât mama sa

Prețul real pentru atacantul căruia Gigi Becali i-a pus o clauză de 500.000.000 de euro citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum au fost surprinși Naomi Osaka și Patrick Mouratoglou citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Alina Eremia și-a etalat silueta într-un costum de baie îndrăzneț, în ciuda temperaturilor scăzute: „Trebuie să-mi cresc rezistența”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Alina Eremia și-a etalat silueta într-un costum de baie îndrăzneț, în ciuda temperaturilor scăzute: „Trebuie să-mi cresc rezistența”

Digi World

Care sunt alimentele și băuturile care ar putea reduce riscul de apariție a demenței. Nu sunt dificil de introdus în dietă

Digi Animal World

O vulpe și un bursuc, prietenii neobișnuiți ai unui câine. Imaginile adorabile te vor topi