Cristiano Ronaldo, premiat de Al-Nassr, după ce a marcat 900 de goluri în toată carierea / Foto: X @AlNassrFC_EN

Oficial Cristiano Ronaldo are un nou antrenor la Al-Nassr

articol scris de Digi Sport
18.09.2024, 19:42
  • Champions League: AS Monaco - Barcelona, joi, 22:00, DGS 1

  • Champions League: Atalanta - Arsenal, joi 22:00, DGS 2

Luis Castro (63 de ani) a fost dat afară de Al-Nassr în cursul zilei de marți, iar la o zi distanță formația la care este legitimat Cristiano Ronaldo și-a prezentat noul antrenor.

  • Cu lusitanul la cârmă, formația din Arabia Saudită nu a reușit să câștige niciun trofeu, chiar dacă în componența echipei se regăsesc jucători precum Cristiano Ronaldo sau Sadio Mane. 

Stefano Pioli a fost prezentat oficial la Al-Nassr

Stefano Pioli (58 de ani) a fost anunțat în cursul zilei de miercuri, 18 septembrie, drept noul antrenor al celor de la Al-Nassr.

Italianul e liber de contract încă din luna mai, după despărțirea de AC Milan, echipă pe care a reușit să o facă din nou campioană în Italia (2022), după 11 ani de așteptare. 

”Stefano Pioli Nasraoui. Bun venit pentru noul nostru antrenor”, a transmis Al-Nassr pe rețelele sociale alături de un clip video cu antrenorul italian.

Luis Castro se lăuda că n-a fost demis niciodată, cu o zi înainte să o pățească 

Conducerea lui Al-Nassr nu a fost mulțumită de începutul de sezon al echipei sub comanda lui Luis Castro și i-au găsit și un înlocuitor. Dar, cu o zi înainte de demitere, portughezul era sigur că nu are ce să i se întâmple

"N-am fost demis niciodată de la un club în toată cariera mea. Concentrarea mea rămâne la meciul următor. Din păcate, oamenii se grăbesc să judece.

Nu-mi pasă dacă e ultimul meu meci sau nu. Lucrul important e că mă dedic la maximum muncii mele în fiecare zi, pentru a mă îmbunătăți constant", spunea Castro, citat de presa arabă

Castro n-a putut pleca cu fruntea sus de la Al-Nassr, deoarece echipa sa nu a făcut decât egal cu Al-Shorta din Irak, scor 1-1, în prima etapă a Ligii Campionilor Asiei. 

În campionat, Al-Nassr e doar pe locul 7 după primele trei etape, în contextul în care își propune să devină campioană și să încheie dominarea celor de la Al-Hilal. 

  • Luis Castro și-a început cariera de antrenor în 1998, la Agueda. 
  • A mai antrenat apoi la Mealhada, Estarreja, Sanjoanense, Penafiel, Porto, Rio Ave, Chaves, Vitoria Guimaraes, Șahtior Donețk, Al-Duhail și Botafogo. 

Etichete: cristiano ronaldo , al nassr , stefano pioli


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Șoșoacă, în Parlamentul European: „Dumnezeu nu e vaccinat, în România 88% nu sunt vaccinaţi”. I-au tăiat microfonul

Eurodeputata Diana Șoșoacă a avut miercuri un discurs puternic antivaccinist în Parlamentul European, în cadrul unei dezbateri pe tema variolei maimuței (Mpox) și a măsurilor pe care Uniunea Europeană ar trebui să le ia în fața acestei amenințări. Fosta senatoare română a acuzat UE că vrea să declanșeze o nouă pandemie, după ce a „omorât câţi bătrâni a putut” în Italia, și a spus că ea se va opune, pentru că „Dumnezeu nu e vaccinat” și 88% dintre români nu sunt vaccinați. La finalul intervenției, microfonul i-a fost tăiat.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

3,5 milioane de euro - transferul lui Ianis Hagi

Se naște o nouă forță în România? ”Eu asta îmi doresc, să preiau clubul!”

S-a lăudat că n-a fost demis niciodată în 26 de ani, iar a doua zi a fost dat afară

"Ridicol". Cât primește Ianis Hagi pe lună de la Rangers, deși nu mai joacă nici la echipa a doua

Guvernul României, lovitură grea pentru 'U' Cluj! Ordonanța de Urgență a fost aprobată

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Alexi Pitu a luat decizia: ”Așa e normal”. E dorit de Dinamo și Farul

Nota primită de Denis Drăguș, după ce la meciul anterior fusese scos de pe teren și criticat de antrenor

A făcut afaceri cu Gigi Becali și a spus cum decurg, de fapt, negocierile

Foto Apariție spectaculoasă în Champions League! E văzut extrem de rar la meciuri de fotbal

Citeşte şi

Cum a reacționat antrenorul dat afară la o zi după ce se lăuda că n-a pățit-o niciodată în 26 de ani

Cristiano Ronaldo a dat verdictul despre Lamine Yamal

PEROZDemi Moore pare la fel de tânără ca fiicele sale, în cele mai noi poze de pe covorul roșu. Cele 4, un grup elegant, care atrage priviri

FILM NOWPar mai degrabă surori. Julianne Moore și fiica ei, mic dejun pe străzile din NYC. Liv, mult mai înaltă decât mama sa

"Doamne ferește! Actualii proprietari nu ne-ar primi acolo". Vova Cohn, anunț neașteptat despre revenirea la Dinamo citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum au fost surprinși Naomi Osaka și Patrick Mouratoglou citeşte ştirea pe ziare.com

Telefoanele nu pot să explodeze din senin, cum te-ar "convinge" fake news-urile virale după pagerele explodate în Liban citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Alina Eremia și-a etalat silueta într-un costum de baie îndrăzneț, în ciuda temperaturilor scăzute: „Trebuie să-mi cresc rezistența”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Alina Eremia și-a etalat silueta într-un costum de baie îndrăzneț, în ciuda temperaturilor scăzute: „Trebuie să-mi cresc rezistența”

Digi World

Care sunt alimentele și băuturile care ar putea reduce riscul de apariție a demenței. Nu sunt dificil de introdus în dietă

Digi Animal World

O vulpe și un bursuc, prietenii neobișnuiți ai unui câine. Imaginile adorabile te vor topi