Dan Petrescu / Foto: Sport Pictures

Un fost antrenor din SuperLigă a vorbit despre CFR Cluj și Dan Petrescu în presa din Cipru

articol scris de Digi Sport
16.08.2024, 20:16
  • Champions League: Juventus - PSV, marți, 19:45, DGS 1

  • Champions League: Milan - Liverpool, marți, 22:00, DGS 1

CFR Cluj a trecut de Maccabi Petah Tikva, scor 2-0 la general, și a obținut calificarea în play-off-ul Conference League.

Astfel, formația din Gruia se află la doar o dublă manșă distanță de a se califica. Ardelenii vor da peste Pafos, echipă din Cipru la care evoluează Vlad Dragomir și care a trecut în turul trei de CSKA 1948 Sofia, scor 5-2 la general.

Bogdan Andone, despre CFR Cluj: ”Este o echipă de calitate, cu un antrenor foarte bun și experimentat, Dan Petrescu”

Bogdan Andone (49 de ani) este liber de contract în momentul de față, întrucât a fost demis de la FC Botoșani în startul acestui sezon competițional, chiar dacă reușise să salveze echipa de la retrogradare în stagiunea precedentă.

Apollon Limassol (Cipru) este una dintre echipele din CV-ul antrenorului român. De aceea, ciprioții l-au contact pentru a le oferi informații despre CFR Cluj, viitoarea adversară din play-off-ul Conference League.

Bogdan Andone i-a lăudat pe ardeleni și a vorbit în linii mari despre Dan Petrescu, însă crede că CFR Cluj nu va avea o misiune ușoară cu Pafos.

"CFR Cluj nu a început bine campionatul, a avut câteva meciuri slabe, dar este o echipă complet diferită în Europa. Își doresc să intre în faza principală a Conference League și toată concentrarea clubului este pentru acest obiectiv.

În vară, CFR s-a întărit cu câțiva jucători de calitate, cum ar fi Tachtsidis sau Louis Munteanu. Este o echipă de calitate, cu un antrenor foarte bun și experimentat, Dan Petrescu.

CFR Cluj are un mic avantaj în duelul cu Pafos pentru că are experiența jocurilor europene. Dan Petrescu știe cum să gestioneze meciurile din Europa, este inteligent, iar experiența sa poate juca un rol decisiv.

La Cluj nu este o atmosferă fierbintă în tribune, nu va fi o mare presiune pe Pafos. Temperatura este aproape la fel ca în Cipru, este cald.

Având în vedere experiența, Clujul este favorită la calificare, dar mă aștept ca Pafos să îi facă viața grea echipei lui Petrescu. Pafos are un lot bun", a afirmat Bogdan Andone, citat de Kerkida.

23,6 milioane de euro este cota de piață a lotului celor de la Pafos, conform site-ului de specialitate Transfermarkt, în timp ce echipa din Gruia valorează 21,7 milioane de euro.

CFR Cluj - Pafos se joacă pentru faza ligii și premiul de aproape 3 milioane de euro

Câștigătoarea ”dublei” dintre CFR Cluj și Pafos va ajunge în faza ligii Conference League, competiție care își schimbă complet formatul, precum Champions League și Europa League.

Prezența în faza ligii este premiată de UEFA cu 2.95 milioane de euro.

Nu vor mai exista grupe, ci o așa-numită ”fază a ligii”. În Conference League, fiecare echipă va disputa câte 6 meciuri, cu 6 adversari diferiți. 

Etichete: cfr cluj , dan petrescu , bogdan andone , pafos


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat din Cluj și-a bătut șeful după ce s-au certat la telefon, pe e-mail și apoi față în față. Ce a pățit angajatul și de la ce a pornit scandalul

Furia scăpată de sub control la serviciu i-a adus o amendă penală usturătoare unui bărbat din Cluj. Pentru că nu și-a stăpânit emoțiile și și-a lovit șeful, bărbatul trebuie să plătească acum 8.000 de lei. Scandalul, scrie știridecluj.ro, a pornit de la o ceartă prin telefon, continuată pe e-mail și apoi față în față, pe tema concediului de odihnă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

MERCATO 2024 | Toate transferurile verii sunt AICI. PAOK l-a adus pe Dejan Lovren

Video A dat pasă la portar din penalty, în minutul 9! Echipa lui a pierdut, iar la final a explicat gestul. Imagini virale

Ion Țiriac, întrebat direct dacă este un om zgârcit. Miliardarul a răspuns instant, în 3 cuvinte

Corriere dello Sport anunță o lovitură de proporții: "Negocierile pentru Dennis Man încep de la 30 de milioane €!"

Video GOOOL Andrei Rațiu! Internaționalul român, cel mai bun de pe teren. Nota primită pentru prestația excelentă

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Gigi Becali: ”N-am ajuns la facultate, am luat doar BAC-ul”. Staff-ul FCSB-ului i-a propus, finanțatorul a reacționat

Oficial Cristiano Ronaldo a rămas fără antrenor! Cine e favorit să preia pe Al-Nassr

Și-a lăsat copilul dimineața la grădiniță și a dispărut!

Verdictul medicilor în cazul lui Valentin Mihăilă, accidentat cu Udinese

Citeşte şi

Gigi Becali a făcut calculele! La câte puncte distanță vrea să câștige titlul față de CFR și Universitatea Craiova

Fotbalistul care ”l-a dat pe spate” pe Ioan Varga: ”De rasă! Cel mai bun din România”

PEROZJennifer Aniston, în formă maximă pe covorul roșu. Brațele musculoase și silueta subțire, puse în evidență de o rochie fără bretele

FILM NOWMichael Douglas a dezvăluit cum a reușit să joace atât de bine scenele intime din „Basic Instinct”: „Sunt expert”

Mircea Lucescu îl propune pe Darius Olaru italienilor: „Poate juca atât mijlocaș defensiv, cât și în spatele vârfului” citeşte ştirea pe Prosport.ro

"Rapid nu se bate cu mine la titlu”. Gigi Becali, mesaj dur spre Dan Șucu citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Inna, într-o ținută care i-a expus silueta în toată splendoarea. Fanii au reacționat imediat: „Ești o zeiță”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Inna, într-o ținută care i-a expus silueta în toată splendoarea. Fanii au reacționat imediat: „Ești o zeiță”

Digi World

De ce doarme un japonez doar 30 de minute pe noapte. Face acest lucru de 12 ani încoace

Digi Animal World

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia