Ioan Andone / Foto: Digi Sport

Ioan Andone a explicat cum au pierdut hunedorenii, în Corvinul - Astana 1-2

articol scris de Digi Sport
10.08.2024, 07:44
  • Champions League: Juventus - PSV, marți, 19:45, DGS 1

  • Champions League: Milan - Liverpool, marți, 22:00, DGS 1

Corvinul Hunedoara a cedat în fața celor de la Astana, scor 1-2, în prima manșă a turului 3 preliminar din Conference League.

Confruntarea dintre cele două echipe a putut fi urmărită în direct pe Digi Sport 1. De asemenea, abonații Digi România au mai putut urmări confruntarea pe site-ul digisport.ro, dar și în aplicația Digi Sport.

Ioan Andone, după Corvinul - Astana 1-2: ”Nu a mai făcut pressing”

Ioan Andone (64 de ani), fost jucător la Corvinul Hunedoara în perioada 1979 - 1983, a analizat jocul prestat de hunedoreni în duelul cu gruparea din Kazahstan.

”Fălcosul” a lăudat evoluția elevilor lui Florin Maxim din prima repriză, însă a subliniat că hunedorenii nu au mai avut aceeași intensitate de joc și în partea secundă, fapt care i-a costat pentru a obține un rezultat pozitiv în duelul cu Astana.

”(n.r. Se mai poate califica Corvinul?) Bineînțeles! Ați văzut prima repriză, am fost în pressing și i-am ținut departe. Totul a fost în regulă! Era normal să aibă o ocazie-două și Astana.

Corvinul putea să aibă parte în prima repriză, dacă știa să preseze, de golul doi și astfel închidea calificarea.

Corvinul a făcut foarte bine in prima repriză și i-a surprins, asta e clar. Puteau să facă și 2-0, dar și să fie 1-1, pentru că pe finalul reprizei a avut o ocazie foarte mare Astana.

Ei au făcut foarte bine după pauză, au preluat jocul printr-o posesie, iar Corvinul nu a mai făcut pressing, n-a mai stat aproape la mijlocul terenului de jucători.

Încet-încet, Astana a împins în terenul Corvinului jocul și de aici au început să apară ocaziile. Au jucători destul de buni, nu mai sunt ca pe vremea mea. Chiar vorbeam cu antrenorul lor înaintea meciului, Grigoriy Babayan, a fost secundul meu în perioada aia, în 2012.

Sunt doar doi jucători care au rămas. Sunt alte condiții. Încă plătesc salarii destul de bune. Un jucător străin poate sa primească și 25.000 de dolari, salariul acesta fiind maximul pe care îl oferă lunar”, a declarat Ioan Andone, potrivit Fanatik.

  • Ioan Andone a antrenat-o pe Astana în 2013.

VIDEO cu rezumatul meciului Corvinul - Astana 1-2

 

 

Etichete: ioan andone , astana , turul 3 conference league , corvinul astana , infrangere corvinul


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Kremlinul continuă să amenințe cu un război nuclear, deși doar 7% din arsenalul său ar fi operațional. Totuși, ceva s-a schimbat

Oficialii ruși continuă să amenințe Occidentul cu arme nucleare. Cu toate acestea, retorica a trecut de la avertismente privind o lovitură directă asupra națiunilor occidentale la sugestii de reluare a testelor nucleare în interiorul granițelor Rusiei.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Video A dat pasă la portar din penalty, în minutul 9! Echipa lui a pierdut, iar la final a explicat gestul. Imagini virale

Ion Țiriac, întrebat direct dacă este un om zgârcit. Miliardarul a răspuns instant, în 3 cuvinte

Corriere dello Sport anunță o lovitură de proporții: "Negocierile pentru Dennis Man încep de la 30 de milioane €!"

Video GOOOL Andrei Rațiu! Internaționalul român, cel mai bun de pe teren. Nota primită pentru prestația excelentă

Dan Nistor a făcut gluma serii, după ce ”U” Cluj a învins-o pe Rapid în Giulești

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

"Veți folosi echipa a doua în Europa?" Gigi Becali a dat răspunsul pe loc

Inigo Perez a cerut, Andrei Rațiu a făcut. Ce a spus antrenorul lui Rayo Vallecano, după victoria cu Osasuna

Exclusiv Fotbaliștii evidențiați de Ilie Dumitrescu, după Rapid - ”U” Cluj 0-2: ”Senzațional!” / ”Mă impresionează”

"Asta ar însemna finalul sezonului!" Scenariu dramatic venit din Italia, după accidentarea lui Valentin Mihăilă

Citeşte şi

Exclusiv Ioan Andone a vorbit despre situația de la Corvinul: "Au riscat foarte mult"

Video România a reușit un meci foarte bun, dar Andone ar face mai multe schimbări pentru jocul cu Lituania

PEROZJennifer Aniston, în formă maximă pe covorul roșu. Brațele musculoase și silueta subțire, puse în evidență de o rochie fără bretele

FILM NOWLily Collins, mândră de abdomenul ei. Actrița din „Emily in Paris” și-a etalat pătrățelele în timp ce își promova serialul în New York

Fotbalist de națională, ultimul transfer în Superliga. Unde va juca fundașul din Benin citeşte ştirea pe Prosport.ro

Jordan Chiles nu renunță! Gimnasta din SUA acuză un „grav conflict de interese” și vrea înapoi medalia de bronz citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Andreea Bănică și-a expus formele neatinse de bisturiu, pe litoralul românesc, în costum de baie: "La vârsta ta, ești nr. 1"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Andreea Bănică și-a expus formele neatinse de bisturiu, pe litoralul românesc, în costum de baie: "La vârsta ta, ești nr. 1"

Digi World

Cum reușește o pensionară în vârstă de 100 de ani să arate cu 30 de ani mai tânără: „Mă asigur că folosesc întotdeauna cremă”

Digi Animal World

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia