Jucatorii FCSB-ului / Foto: Profimedia

CSKA 1948 Sofia nu se teme de FCSB: ”Ar fi putut fi un adversar și mai greu”

articol scris de Digi Sport
22.06.2023, 18:49
  • Nations League: Finlanda - Anglia, duminică, 19:00, DGS 1

  • Nations League: Austria - Norvegia, duminică, 21:45, DGS 1

În cursul zilei de miercuri, 21 iunie, formațiile românești și-au aflat adversarele din preliminariile Conference League. 

Dacă CFR Cluj va da peste Adana Demirspor, Sepsi și FCSB vor merge în Bulgaria și vor juca contra celor de la CSKA Sofia, respectiv contra celor de la CSKA 1948 Sofia. 

Radoslav Kirilov: ”Este un adversar greu, dar ar fi putut fi unul și mai greu”

La scurt timp după tragerea la sorți antrenorul de la CSKA 1948 Sofia a vorbit despre duelul contra celor de la FCSB. 

Atanas Ribarski este convins că echipa sa are șanse să ajungă în turul trei preliminar al Conference League. 

„Jucăm cu o echipă mare a României, care dispune de toate resursele. Au 6-7 jucători la echipa națională. Nu știu dacă există vreo favorită, dar dorința mea este de a juca împotriva cluburilor puternice. Vom încerca să-i eliminăm din competiție.

Pentru mine este important să ne facem jocul nostru. Nu cred că ne va afecta pe noi, dar nici pe ei, faptul că nu vor fi spectatori la jocul din România. Obiectivul nostru este să câștigăm fiecare joc în parte”, a spus Atanas Ribarski pentru sportal.bg.

În plus, mijlocașul Radoslav Kirilov a declarat că FCSB nu este un adversar de speriat. 

„Este un adversar greu, dar ar fi putut fi unul și mai greu. Erau și alții mai ușori, dar cel mai important lucru este cum vom pregăti perioada dinaintea partidei. Având în vedere la ce nivel am ajuns, vom da tot ce este mai bun. Noi, jucătorii, ne-am dori să jucăm în fața unui stadion arhiplin, dar indiferent ce va fi vom da totul”, a declarat Radoslav Kirilov, potrivit sursei citate. 

Florentin Petre: ”Sunt șanse 50-50”

Florentin Petre (47 de ani) a rămas conectat la fotbalul din Bulgaria, unde a jucat pentru CSKA Sofia în două perioade, 2006 - 2008 și ianuarie - iulie 2010.

Față de perioada în care juca el în Bulgaria, acum sunt două echipe în Sofia, CSKA Sofia și CSKA 1948 Sofia, care vor fi adversarele lui Sepsi, respectiv FCSB în turul doi preliminar al Conference League.

Florentin Petre crede că adversara FCSB-ului este ”adevărata CSKA Sofia” și a transmis că șansele de calificare sunt egale.

”Chiar azi dimineață (n.r. ieri) am vorbit cu șeful lor. I-am spus că, dacă are nevoie de ajutor cu niște informații despre FCSB… A râs. Sunt prieten cu foarte muți de acolo, cu patronul, cu directorul sportiv, cu managerul. Fostul meu antrenor e manager general.

Încearcă să-și facă o echipă bună și chiar au reușit să facă lucruri frumoase acolo, ținând cont de faptul că sunt două echipe de CSKA în Sofia. Adevăratul CSKA este ăsta de joacă Steaua (n.r. FCSB) acum cu ea.

Sunt șanse 50-50. Ambele echipe sunt foarte bine pregătite, din toate punctele de vedere. Au jucători de calitate, jucători buni, atât individual, cât și colectiv, care pot face diferența.

Va fi un dezavantaj mare pentru FCSB (n.r. faptul că meciul retur se va juca fără suporteri). CSKA are jucători de calitate, că nu degeaba au terminat pe trei în campionat. Sunt jucători bine plătiți, la timp”, a spus Florentin Petre, citat de Playsport.

Etichete: gigi becali , fcsb , cska 1948 sofia


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Să vă fie pământul cer, fraților”. Un bombardier rusesc Su-34 a fost doborât deasupra Ucrainei, susțin surse militare din Rusia

Un bombardier rusesc Su-34 ar fi fost doborât sâmbătă deasupra Ucrainei, scriu mai multe canale media din Ucraina, preluând informația postată de un blogger militar rus apropiat de aviația Moscovei. Mai mult, au apărut inclusiv informații că aparatul ar fi fost doborât de un avion F-16 american primit de Ucraina din partea aliaților occidentali. Dacă se confirmă, ar fi prima lovitură a avioanelor F-16 americane împotriva celor rusești și semnul unei posibile schimbări majore a raportului de forțe pe front.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Gol în minutul 90+3 în Elveția - Finlanda și totul s-a schimbat! Toate calculele calificării României la EURO U21

Câți bani va încasa Simona Halep din partea ITIA, după ce a apărut motivarea deciziei TAS

Foto Cipru - România 0-3. ”Tricolorii” au făcut spectacol la Larnaca. Victorii pe linie în Liga Națiunilor

Video Spania - Danemarca 1-0 / Polonia - Portugalia 1-3 / Serbia - Elveția 2-0. Rezultatele zilei în Liga Națiunilor

Românii și albanezii s-au luat la bătaie pe Camp Nou: de la ce a plecat totul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Foto S-a aflat! Motivul pentru care Gică Hagi a fost ținut la porți, înainte de Cipru - România

Mircea Lucescu, îngrijorat înainte de Lituania - România

Cum l-au numit italienii pe Dennis Man, care a oferit imaginea serii la Cipru - România

Notele primite de ”Tricolori”, după Cipru - România 0-3. Cine a ieșit omul meciului

Citeşte şi

A jucat doar 13 meciuri pentru ”roș-albaștri”, însă nu l-a uitat pe Gigi Becali: ”Este nebun!”

Laurențiu Reghecampf a rostit numele fotbalistului său român preferat! ”O să ajungă sus”

PEROZLisa Marie Presley, detalii intime despre mariajul cu Michael Jackson, în memoriile postume: „Mi-a spus că era virgin”

FILM NOWSharon Stone dezvăluie numele actorului care sărută cel mai bine: E fabulos. Nu l-aș putea compara cu nimeni

L-a crescut pe Radu Drăgușin și dezvăluie: „Arată cine e șeful!” citeşte ştirea pe Prosport.ro

"Ion Țiriac e o caricatură pentru societatea românească!" Miliardarul român, desființat citeşte ştirea pe ziare.com

Regretul unui bărbat că și-a instalat panouri fotovoltaice: ”Panourile solare au scăzut valoarea casei mele" citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM CRBL nu-și mai ascunde sentimentele pentru iubita tinerică. Dovezile publice de iubire pentru Olga, aflată la un concurs de Miss

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

CRBL nu-și mai ascunde sentimentele pentru iubita tinerică. Dovezile publice de iubire pentru Olga, aflată la un concurs de Miss

Digi World

O dieteticiană care lucrează cu bolnavi de cancer, despre alimentele și băuturile pe care nu le consumă deloc. Când devine cafeaua periculoasă pentru sănătate

Digi Animal World

Momentul când un pescar sărută un rechin alb: „E o experiență unică în viață”