Teodora Meluță / Foto: Instagram @teeeomeluta

Teo Meluță și-a ales favorita de la Cupa Mondială. ”Toată lumea știe ce condiții sunt în acea zonă a lumii”

articol scris de Digi Sport
10.11.2022, 12:18
  • SuperLiga: FC Botoșani - Gloria Buzău, vineri, 18:00, DGS 1

  • SuperLiga: Oțelul Galați - Dinamo, vineri, 21:00, DGS 1

Teodora Meluță (22 de ani), cea mai cunoscută jucătoare de fotbal din România, abia așteaptă Cupa Mondială din Qatar, de al cărui start ne mai despart 11 zile.

Teo Meluță și-a ales favorita de la Cupa Mondială. ”Toată lumea știe ce condiții sunt în acea zonă a lumii”

Frumoasa sportivă și-a ales favorita acestui turneu final, Spania, dar regretă că Italia a ratat calificarea. Meluță crede însă că o altă națională va lua titlul suprem, dar ea își dorește ca Argentina și Portugalia să joace cu trofeul pe masă.

Galerie Foto

”Toată lumea știe ce condiții sunt în acea zonă a lumii și cât de implicați sunt oamenii. Sunt convinsă că o să fie o Cupă Mondială de excepție și toată lumea va fi impresionată.

Favorita mea la Mondial este Spania. Italia era una dintre favoritele mele, dar, din păcate, o să fie absentă. Eu cred că Franța se va impune, dar finala pe care aș vrea să o văd este Argentina – Portugalia.

Cred că toată lumea și-ar dori să mai vadă un duel între cei mai buni jucători de pe planetă: Messi și Ronaldo. Ca echipă, cred că Italia este cea mai importantă absență de la Mondial, iar ca jucător, cred că este Kante, de la Franța”, a declarat Teodora Meluță pentru eurosport.ro.

”Pariul nebun” al lui Samuel Eto'o! Mizează pe o finală a Campionatului Mondial la care nu se gândea nimeni

Campionatul Mondial din Qatar va începe pe 20 noiembrie și toată lumea a început deja să facă pronosticuri. Însă ”pariul” lui Samuel Eto'o (41 de ani) a surprins pe toată lumea.

Fostul jucător de la Barcelona, Inter sau Chelsea este actualmente președintele Federației de Fotbal din Camerunt. Eto'o prevede un turneu final de vis pentru reprezentantele Africii la Cupa Mondială din 2022.

Samuel Eto'o a declarat că, în opinia sa, toate cele cinci echipe africane prezente în Qatar, Senegal, Tunisia, Maroc, Ghana și Camerun, vor trece de faza grupelor, iar marea finală se va disputa între Camerun și Maroc.

”Văd cele cinci echipe africane calificându-se din faza grupelor. Mai mult, Camerun, Maroc și Senegal vor câștiga grupele din care fac parte. Apoi, văd o participare a Marocului în finală, după victorii împotriva Spaniei (în optimile de finală), Portugaliei (în sferturile de finală) și a actualei campioane, Franța (în semifinale).

Pe partea Camerunului, drumul așteptat către finală trece prin victorii împotriva Belgiei (în sferturile de finală) și a Senegalului, câștigătoare a Cupei Africii a Națiunilor (semifinale)”, a transmis Samuel Eto'o, potrivit AS.

Etichete: teo meluta cupa mondiala , teo meluta romania , teo meluta spania


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Șoșoacă, în Parlamentul European: „Dumnezeu nu e vaccinat, în România 88% nu sunt vaccinaţi”. I-au tăiat microfonul

Eurodeputata Diana Șoșoacă a avut miercuri un discurs puternic antivaccinist în Parlamentul European, în cadrul unei dezbateri pe tema variolei maimuței (Mpox) și a măsurilor pe care Uniunea Europeană ar trebui să le ia în fața acestei amenințări. Fosta senatoare română a acuzat UE că vrea să declanșeze o nouă pandemie, după ce a „omorât câţi bătrâni a putut” în Italia, și a spus că ea se va opune, pentru că „Dumnezeu nu e vaccinat” și 88% dintre români nu sunt vaccinați. La finalul intervenției, microfonul i-a fost tăiat.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

3,5 milioane de euro - transferul lui Ianis Hagi

Se naște o nouă forță în România? ”Eu asta îmi doresc, să preiau clubul!”

Are o afacere de peste 200.000.000 de euro și a anunțat că vrea să preia o echipă de tradiție din România

Radu Drăgușin, 97 de minute jucate la Tottenham într-un meci absolut dramatic! Nota primită la final

Englezii au tras concluzia după ce Drăgușin a jucat 97 de minute în ”thriller-ul” cu Coventry: ”A intrat în încurcătură”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Frumusețea noului format Champions League: Celtic pe 2, Barcelona pe 23! Clasamentul complet după prima etapă

Doar un 10! Singurul fotbalist care a luat nota perfectă în prima etapă din Champions League

Exclusiv Gică Craioveanu a intrat în direct după meciul Barcelonei și s-a legat tocmai de jucătorul cu cea mai mare notă

Foto Apariție spectaculoasă în Champions League! E văzut extrem de rar la meciuri de fotbal

Citeşte şi

S-a dezlănțuit ”iadul” după mesajul lui Piers Morgan de la finalul Cupei Mondiale: ”Ești jenant” / ”Nu ți-e rușine?”

Programul complet al Cupei Mondiale Qatar 2022. Argentina, a treia oară campioană mondială

PEROZDemi Moore pare la fel de tânără ca fiicele sale, în cele mai noi poze de pe covorul roșu. Cele 4, un grup elegant, care atrage priviri

FILM NOWPar mai degrabă surori. Julianne Moore și fiica ei, mic dejun pe străzile din NYC. Liv, mult mai înaltă decât mama sa

"Doamne ferește! Actualii proprietari nu ne-ar primi acolo". Vova Cohn, anunț neașteptat despre revenirea la Dinamo citeşte ştirea pe Prosport.ro

”Îmi spuneau înaintea meciului că ies la pauză”. Fostul fotbalist de la FCSB a dat cărțile pe față: ”Acolo mi-am pierdut plăcerea” citeşte ştirea pe ziare.com

Telefoanele nu pot să explodeze din senin, cum te-ar "convinge" fake news-urile virale după pagerele explodate în Liban citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Alina Eremia și-a etalat silueta într-un costum de baie îndrăzneț, în ciuda temperaturilor scăzute: „Trebuie să-mi cresc rezistența”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Alina Eremia și-a etalat silueta într-un costum de baie îndrăzneț, în ciuda temperaturilor scăzute: „Trebuie să-mi cresc rezistența”

Digi World

Care sunt alimentele și băuturile care ar putea reduce riscul de apariție a demenței. Nu sunt dificil de introdus în dietă

Digi Animal World

O vulpe și un bursuc, prietenii neobișnuiți ai unui câine. Imaginile adorabile te vor topi