Lionel Messi / Foto: Getty Images

Francezii îi promit o noapte de coșmar lui Messi, în finala Cupei Mondiale Argentina - Franța

articol scris de Digi Sport
15.12.2022, 16:52
  • Liga Națiunilor: Danemarca - Serbia, duminică, 19:00, DGS 1

  • Liga Națiunilor: Elveția - Spania, duminică, 21:45, DGS 1

Argentina - Franța este marea finală de la Cupa Mondială 2022. Va fi, totodată, și o dispută între colegii de la PSG, Messi și Mbappe, un adevărat duel între golgheteri.

Olivier Giroud: "Nu o să-l lăsăm pe Messi să se bucure și să aibă cea mai bună noapte"

Olivier Giroud este și el gata "să lovească". Omul. care a devenit, în Qatar, cel mai bun marcator din istoria naționalei Franței, îi promite o seară grea lui Messi.

"Nu o să-l lăsăm să se bucure și să aibă cea mai bună noapte pe care o poate avea. Noi vrem să câștigăm acest meci și, implicit, Cupa Mondială și vom încerca să facem totul să-l oprim", a spus Olivier Giroud.

Unul dintre fundașii care vor trebui "să aibă grijă" de Messi, Theo Hernandez, este foarte încrezător că starul argentinian "nu va mișca" în fața sa.

"Sunt obosit, dar e frumos să câștigi o semifinală de Cupă Mondială. Acum ne recuperăm pentru duminică. Messi nu ne sperie, Argentina este o echipă incredibilă, dar avem câteva zile să muncim", a spus Theo Hernandez.

Nici fostul coleg al lui Messi de la Barcelona, Antoine Griezmann, nu e speriat de ceea ce a arătat atacantul Argentinei până acum.

"Nu este doar Messi, el are o echipă puternică în jurul său. Va fi un meci dur și ei vor avea o mulțime de sprijin în tribune", a spus Griezmann.

"Da, există Messi, dar mai sunt alși 10 jucători lângă el, care au, de asemenea, multă calitate, deci va trebui să fim pregătiți, conțtienți de șansa pe care o avem pentru a face istorie", a precizat Tchoumeni.

Singurul trofeu care lipsește din palmaresul lui Messi este Cupa Mondială

Pentru Lionel Messi, Cupa Mondială este singurul trofeu care lipsește din palmares. Dacă va reuși să câștige marele trofeu, argentinianul va avea în palmares trofeul pe care l-a ridicat și marele Diego Maradona.

Lionel Messi este golgheter la această Cupă Mondială, cu 5 reușite, la egalitate cu Kylian Mbappe, colegul său de la PSG, pe care îl va avea ca adversar în marea finală.

Argentina și Franța vor disputa finala Cupei Mondiale 2022, duminică, de la ora 17:00, pe Lusail Iconic Stadium din Lusail, Qatar.

Argentina și Franța s-au mai întâlnit de 12 ori de-a lungul istoriei, iar trei dintre meciuri au fost la ediții de Cupă Mondială. Argentina are avantaj, cu șase victorii. Franța s-a impus de trei ori, în timp ce trei confruntări s-au încheiat la egalitate.

  • Premiul pus în joc de FIFA este de 42 de milioane de euro.

Franța este campioana mondială în exercițiu, după triumful din 2018. Trupa lui Deschamps este la a patra finală de Cupă Mondială și are două trofee.

Argentina este la a șasea finală de Cupă Mondială din istorie și are două trofee.

Etichete: lionel messi , argentina franta , finala argentina franta , cupa mondiala finala


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Când pică Paștele ortodox și catolic în 2025. Anul viitor, cele două sărbători vor fi în aceeași zi

În anul care urmează, Paștele Ortodox și Paștele Catolic pică în aceeași zi. Creștinii vor celebra sărbătoarea Învierii Domnului pe data de 20 aprilie 2025.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Ion Țiriac: ”Vă spun o noutate. Candidez la președinție! Absolut serios”. Ce a urmat

Foto "ROMÂNIA a trecut pe aici!" Cum au lăsat "Tricolorii" vestiarul de la Prishtina, după 3-0 cu Kosovo

Ce a scris presa din Kosovo, după ce au apărut imaginile cu vestiarul României la finalul meciului de la Prishtina

Video Kosovo - România 0-3. Mircea Lucescu, debut cu o victorie superbă la al doilea mandat pe banca naționalei

Răzvan Marin a dezvăluit ce i-a spus portarul kosovar, înainte să îl "execute" din penalty

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Vestea pe care Mircea Lucescu nu voia să o audă înainte de România - Lituania

Dennis Man a fost propus la Juventus, iar Gică Popescu a reacționat

Federația a luat decizia, după ce selecționerului Angliei i s-a cerut demisia pentru gestul care a scandalizat întreaga țară

Gigi Becali i-a spus direct unui fotbalist: ”Joci ce zice Ferguson, nu ce vrei tu!”. Replica primită

Citeşte şi

Reacția lui Paulo Dybala, după ce a purtat numărul 10 la naționala Argentinei

Surpriză! Cine a purtat numărul 10 la naționala Argentinei

PEROZCu mâinile prin păr, ruj roșu pe buze și o rochie crăpată până la coapsă, Mădălina Ghenea a făcut din nou furori la Veneția

FILM NOWGeorge Clooney l-a ironizat pe Brad Pitt, din cauza vârstei: „E norocos că încă mai lucrează!”

Cum putea rămâne Albion Rrahmani la Rapid! „Tu, Șucu, trebuia să-l chemi și să-l întrebi asta” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ianis Hagi nu a mai rezistat: "Nu mai folosiți declarațiile lui Giovanni Becali ca și cum ar fi ale mele!" citeşte ştirea pe ziare.com

Alfred Bulai a făcut infarct în închisoare. Fostul profesor, transportat de urgență la Spitalul Militar din Capitală. Care este starea lui actuală citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lora, într-un costum de baie extrem de decoltat. Artista nu a scăpat de critici nici în vacanță: „Ai pus ceva pe tine”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lora, într-un costum de baie extrem de decoltat. Artista nu a scăpat de critici nici în vacanță: „Ai pus ceva pe tine”

Digi World

Doi tineri au stat o noapte într-o cameră de hotel cu pereți din sticlă transparentă. Provocarea i-a prins "complet nepregătiți": "Ești expus toată noaptea"

Digi Animal World

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia