Lamine Yamal (dreapta), în duel cu Alphonso Davies (stânga), în FC Barcelona - Bayern 4-1 / Foto: GettyImages

Statistică greu de crezut în Barcelona - Bayern! Cu 28km mai mulți alergați decât în umilința cu 2-8

articol scris de Digi Sport
24.10.2024, 11:29
  • Europa League: Rangers - FCSB, joi, 22:00, DGS 1

  • Europa League: Fenerbahce - Manchester United, joi, 22:00, DGS 2

Barcelona s-a impus cu 4-1 în fața celor de la Bayern Munchen, în runda cu numărul 3 din UEFA Champions League, și a întrerupt o serie de 6 eșecuri consecutive în fața bavarezilor.

Catalanii au început meciul ”ca din pușcă”. Raphinha, căpitanul Barcelonei, l-a ”executat” pe Neuer în minutul 1, după ce a fost lansat excelent de Fermin Lopez. În minutul 10, Harry Kane a introdus balonul în plasă cu o lovitură de cap, însă golul a fost anulat, după intervenția sistemului VAR.

Barcelona a alergat 126km în meciul cu Bayern Munchen! În umilința cu 2-8, doar 98km

În minutul 18, Kane a restabilit egalitatea, la capătul unei acțiuni superbe reușită de Bayern. Lewandowski a dus-o pe Barcelona din nou în avantaj în minutul 36, în urma unei noi pase decisive a lui Fermin. Faza a fost verificată în camera VAR, pentru un presupus fault al lui Fermin Lopez asupra lui Kim Min-jae, însă reușita a fost validată corect, conform specialiștilor.

În minutul 45, Raphinha a reușit dubla și gruparea ”blaugrana” s-a desprins pe tabelă. Brazilianul a realizat hat-trick-ul în minutul 56, cu un șut din marginea careului, la care Neuer a părut că ar fi putut face mai multe.

Hansi Flick (59 de ani), antrenorul Barcelonei, și-a pus deja amprenta asupra echipei, lucru vizibil în sacrificiul colectiv. Catalanii și-au depășit adversarul pe teren, atât din punct de vedere al intensității, cât și al capacității fizice.

Un exemplu foarte clar în acest sens este numărul de kilometri parcurși de jucători pe gazon, 126,55km. De cealaltă parte, bavarezii au terminat cu 120,58.

Pentru a putea face o comparație mai clară, este suficient să amintim de ultimele două partide ale Barcelonei cu Bayern, din faza grupelor Ligii Campionilor, de acum două sezoane. Catalanii au terminat meciurile cu 118,59km, respectiv 117,8km.

Elevii lui Hansi Flick au recunoscut că și doreau răzbunarea în fața nemților, mai ales pentru înfrângerea umilitoare suferită în urmă cu cinci sezoane, cu scorul de 2-8. În acea partidă, Barcelona a încheiat meciul cu doar 98km, cu 28km mai puțini decât au înregistrat în ultima partidă.

VIDEO Rezumat Barcelona - Bayern Munchen 4-1

Real Madrid - FC Barcelona. "El Clasico" pe Bernabeu, sâmbătă, 26 octombrie

  • Meciul Real Madrid - Barcelona se joacă sâmbătă, 26 octombrie, de la 22:00, și va putea fi urmărit ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, dar și pe digisport.ro și aplicația Digi Sport (disponibilă pe Google Play și App Store), de către abonații DIGI România.

Cel mai mare derby al Spaniei va avea loc în etapa cu numărul 11 din La Liga.

În ultima confruntare directă, disputată pe Bernabeu, pe 21 aprilie, "Galacticii" au câștigat cu scorul de 3-2.

Real Madrid are 106 de victorii în fața Barcelonei, cu 6 mai mult decât gruparea blaugrana.

  • 51 de partide s-au încheiat la egalitate în "El Clasico".
  • În cele 257 de partide directe, s-au marcat 855 de goluri, 436 de către Real, respectiv 419 de către Barca.

Etichete: real madrid , fc barcelona , liga campionilor , bayern munchen , el clasico


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Sondaj INSCOP: Cine intră în turul II la alegerile prezidențiale și cum arată o finală Ciolacu - Simion

Marcel Ciolacu este primul în clasamentul intenţiei de vot pentru turul I al alegerilor prezidenţiale, urmat de George Simion şi Mircea Geoană, potrivit unui sondaj realizat de INSCOP Research în perioada 11-18 octombrie 2024. În ce privește turul II, datele arată că șeful PSD i-ar învinge pe contracandidații săi, în timp ce Nicolae Ciucă ar scoate cel mai slab scor, dacă ar ajunge acolo.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Englezii, lăsați fără cuvinte: românul ”care e de trei ori mai bogat decât Ronaldo și de care nu ați auzit niciodată”

Reacția scoțienilor, după ce Ianis Hagi a marcat direct din corner

Video Erling Haaland a realizat ceva nemaivăzut, în Champions League: ”Dați-i trofeul Pușkaș!” / ”Nu ne întrebați cum a făcut-o”

Shakira e de neoprit! Anunțul total neașteptat făcut, a doua zi după ce Pique a "rupt" tăcerea

Video Barcelona - Bayern 4-1 / Leipzig - Liverpool 0-1 / Man. City - Sparta Praga 5-0. Rezultatele complete după runda 3

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

DNA a descins la CS Rapid. Unul dintre numele vizate în anchetă este cel al fostului președinte Bogdan Vasiliu

Anunțul Rapidului, cu trei zile înainte de derby-ul cu FCSB

Exclusiv Ce face acum golgheterul SuperLigii din 2015 + Cine e cel mai profesionist român alături de care a jucat

Presa din Germania a "măturat" cu Bayern Munchen și cu Vincent Kompany

Citeşte şi

Mesajul transmis de Lamine Yamal înainte de El Clasico

Performanța istorică reușită de Dinamo Zagreb în Liga Campionilor, după 26 de ani

PEROZO tânără a fost trimisă acasă de la job după ce șefii i-au reproșat că poartă o ținută indecentă: ”Ar trebui să-mi dau demisia?”

FILM NOWActorul Jeremy Jackson, șocat să-și vadă fosta soție pe străzi, căutând prin gunoaie: "Să o pierd a fost precum moartea unui om drag"

Costel Gâlcă, în pericol să fie dat afară de Mihai Rotaru de la Universitatea Craiova! Ce i se impută antrenorului citeşte ştirea pe Prosport.ro

Veste importantă pentru Ianis Hagi. „Dușmanul” său de la Rangers, aproape să plece de la echipă, după meciul cu FCSB citeşte ştirea pe ziare.com

După moartea fiului lor la doar 25 de ani, au descoperit o viață dublă secretă în online pe care nu au bănuit-o niciodată citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lidia Buble își etalează din ce în ce mai mult senzualitatea și feminitatea. Doar în haină de blană și lenjerie, pe Instagram

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lidia Buble își etalează din ce în ce mai mult senzualitatea și feminitatea. Doar în haină de blană și lenjerie, pe Instagram

Digi World

Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”

Digi Animal World

Angajați de la o grădină zoologică din Anglia, apel pentru identificarea unei creaturi cu „aripi și coarne”. Imaginile au stârnit vâlvă