Bayern Munchen - Dinamo Zagreb 9-2

Situație paradoxală! Sub ei în clasamentul din Liga Campionilor, după ce le-au dat 9 goluri

articol scris de Digi Sport
24.10.2024, 09:46
  • Europa League: Rangers - FCSB, joi, 22:00, DGS 1

  • Europa League: Fenerbahce - Manchester United, joi, 22:00, DGS 2

Bayern Munchen a cedat în fața Barcelonei, scor 1-4, în runda cu numărul 3 din UEFA Champions League, și și-a întrerupt o serie de 6 victorii consecutive în fața catalanilor.

  • Partida a putut fi urmărită ÎN DIRECT pe canalele Digi Sport. De asemenea, a mai putut fi urmărită și pe site-ul digisport.ro și aplicația Digi Sport, de către abonații DIGI ROMÂNIA.

Bayern Munchen se află sub Dinamo Zagreb în clasament, după ce s-a impus cu 9-2 în prima etapă a Ligii Campionilor

Bayern Munchen s-a distrat cu Dinamo Zagreb și a învins-o cu 9-2, în cadrul primei etape din ”faza ligii” din UEFA Champions League.

Bayern a început ”ca din tun”, iar în minutul 16 Serge Gnabry a înscris, însă golul a fost anulat de VAR. 3 minute mai târziu, Harry Kane a deschis scorul din penalty. Până la pauză, bavarezii au mai marcat de două ori prin Rapha Guerreiro și Michael Olise.

Dinamo Zagreb a ieșit mult mai montată de la cabine, iar în minutul 50 era 3-2, după ce croații au marcat prin Petrkovic și Ogiwara.  Bayern s-a dezlănțuit din nou, iar Harry Kane a înscris din pasa lui Joshua Kimmich, iar Michael Olise a făcut 5-2, după ce a fost servit de Musiala. 

Același Harry Kane a reușit ”hat-trick-ul” dintr-un alt penalty, iar ”poker-ul” a fost reușit de englez în minutul 78.  În minutul 85, Leroy Sane a înscris și el, iar tabela a fost închisă de Leon Goretzka din pasa lui Kimmic, în prelungirile partidei. 

Cu toate că Bayern a defilat împotriva croaților, situația din clasament, după meciul cu Barcelona, nu este deloc roz. Bavarezii ocupă locul 23, penultimul care asigură calificarea în șaisprezecimile competiției, cu 3 puncte, după 3 etape.

De cealaltă parte, Dinamo Zagreb ocupă locul 22, cu 4 puncte.

VIDEO Rezumat Bayern Munchen - Dinamo Zagreb 9-2

VIDEO Rezumat Barcelona - Bayern Munchen 4-1

Clasamentul din Champions League

Clasamentul din Champions League / Foto: Flashscore

Etichete: barcelona , bayern munchen , dinamo zagreb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Sondaj INSCOP: Cine intră în turul II la alegerile prezidențiale și cum arată o finală Ciolacu - Simion

Marcel Ciolacu este primul în clasamentul intenţiei de vot pentru turul I al alegerilor prezidenţiale, urmat de George Simion şi Mircea Geoană, potrivit unui sondaj realizat de INSCOP Research în perioada 11-18 octombrie 2024. În ce privește turul II, datele arată că șeful PSD i-ar învinge pe contracandidații săi, în timp ce Nicolae Ciucă ar scoate cel mai slab scor, dacă ar ajunge acolo.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Englezii, lăsați fără cuvinte: românul ”care e de trei ori mai bogat decât Ronaldo și de care nu ați auzit niciodată”

Reacția scoțienilor, după ce Ianis Hagi a marcat direct din corner

Video Erling Haaland a realizat ceva nemaivăzut, în Champions League: ”Dați-i trofeul Pușkaș!” / ”Nu ne întrebați cum a făcut-o”

Shakira e de neoprit! Anunțul total neașteptat făcut, a doua zi după ce Pique a "rupt" tăcerea

Video Barcelona - Bayern 4-1 / Leipzig - Liverpool 0-1 / Man. City - Sparta Praga 5-0. Rezultatele complete după runda 3

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

News Alert A venit nota de plată pentru Răzvan Lucescu, după scandalul de la derby-ul cu AEK

Selecționerul cu care s-a întâlnit Cristi Chivu! Ce meci au urmărit împreună

Mesajul transmis de Lamine Yamal înainte de El Clasico

Însărcinată în 6 luni, a suferit un avort spontan, cu câteva ore înainte ca soțul ei să aibă meciul carierei

Citeşte şi

Performanța istorică reușită de Dinamo Zagreb în Liga Campionilor, după 26 de ani

Foto S-a întors roata! Cele mai tari meme-uri, după ce Barcelona și-a luat revanșa și a umilit-o pe Bayern Munchen

PEROZO tânără a fost trimisă acasă de la job după ce șefii i-au reproșat că poartă o ținută indecentă: ”Ar trebui să-mi dau demisia?”

FILM NOWActorul Jeremy Jackson, șocat să-și vadă fosta soție pe străzi, căutând prin gunoaie: "Să o pierd a fost precum moartea unui om drag"

Costel Gâlcă, în pericol să fie dat afară de Mihai Rotaru de la Universitatea Craiova! Ce i se impută antrenorului citeşte ştirea pe Prosport.ro

Veste importantă pentru Ianis Hagi. „Dușmanul” său de la Rangers, aproape să plece de la echipă, după meciul cu FCSB citeşte ştirea pe ziare.com

După moartea fiului lor la doar 25 de ani, au descoperit o viață dublă secretă în online pe care nu au bănuit-o niciodată citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lidia Buble își etalează din ce în ce mai mult senzualitatea și feminitatea. Doar în haină de blană și lenjerie, pe Instagram

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lidia Buble își etalează din ce în ce mai mult senzualitatea și feminitatea. Doar în haină de blană și lenjerie, pe Instagram

Digi World

Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”

Digi Animal World

Angajați de la o grădină zoologică din Anglia, apel pentru identificarea unei creaturi cu „aripi și coarne”. Imaginile au stârnit vâlvă