Meme-urile apărute, după Barcelona - Bayern Munchen 4-1 / Foto: Instagram @footyprogram

Foto S-a întors roata! Cele mai tari meme-uri, după ce Barcelona și-a luat revanșa și a umilit-o pe Bayern Munchen

articol scris de Digi Sport
24.10.2024, 12:34
  • Europa League: Rangers - FCSB, joi, 22:00, DGS 1

  • Europa League: Fenerbahce - Manchester United, joi, 22:00, DGS 2

Bayern Munchen avea nu mai puțin de 9 victorii în ultimele 10 meciuri cu Barcelona, însă catalanii au reușit să-și ia revanșa în partida de miercuri, 23 octombrie.

Trupa blaugrana, pregătită acum de Hansi Flick, cel care era antrenorul bavarezilor la umilința administrată spaniolilor în 2020, scor 8-2, a reușit să câștige de o manieră categorică confruntarea cu Bayern Munchen, scor 4-1!

Cele mai tari meme-uri după Barcelona - Bayern Munchen 4-1!

Așa cum s-a întâmplat și după cealaltă confruntare dintre spanioli și nemți din această săptămână, Real Madrid - Borussia Dortmund 5-2, pe internet au apărut mai multe meme-uri referitoare la deznodământul partidei.

O selecție cu cele mai tari glume apărute după umilința administrată de Barcelona celor de la Bayern Munchen poate fi văzută în galeria foto de mai jos.

Galerie Foto

VIDEO cu rezumatul meciului Barcelona - Bayern Munchen 4-1:

Manuel Neuer, notat cu 3: "Teribil"

În urma prestației sale, Manuel Neuer (38 de ani) a fost notat de publicația engleză GOAL cu nota 3: "O rușine în două goluri marcate de FC Barcelona. Cum a evoluat a fost teribil", au evidențiat jurnaliștii.

Manuel Neuer are o cotă de piață de 4 milioane de euro. Neamțul se află la Bayern Munchen din anul 2011, iar înțelegerea sa contractuală este scadentă la finalul actualului sezon.

În urma acestui succes, Barcelona a urcat pe locul 10, cu 6 puncte, în timp ce Bayern Munchen se află pe 23, cu doar 3 puncte.

Etichete: barcelona , bayern munchen , meme , barcelona bayern , video barcelona - bayern , memeuri , barcelona bayern meme


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Sondaj INSCOP: Cine intră în turul II la alegerile prezidențiale și cum arată o finală Ciolacu - Simion

Marcel Ciolacu este primul în clasamentul intenţiei de vot pentru turul I al alegerilor prezidenţiale, urmat de George Simion şi Mircea Geoană, potrivit unui sondaj realizat de INSCOP Research în perioada 11-18 octombrie 2024. În ce privește turul II, datele arată că șeful PSD i-ar învinge pe contracandidații săi, în timp ce Nicolae Ciucă ar scoate cel mai slab scor, dacă ar ajunge acolo.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Englezii, lăsați fără cuvinte: românul ”care e de trei ori mai bogat decât Ronaldo și de care nu ați auzit niciodată”

Reacția scoțienilor, după ce Ianis Hagi a marcat direct din corner

Video Erling Haaland a realizat ceva nemaivăzut, în Champions League: ”Dați-i trofeul Pușkaș!” / ”Nu ne întrebați cum a făcut-o”

Shakira e de neoprit! Anunțul total neașteptat făcut, a doua zi după ce Pique a "rupt" tăcerea

Video Barcelona - Bayern 4-1 / Leipzig - Liverpool 0-1 / Man. City - Sparta Praga 5-0. Rezultatele complete după runda 3

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv S-a dus ”glonț” la antrenorul FCSB-ului și l-a întrebat înainte de meci: ”De ce nu mă bagi?”. Răspunsul l-a lăsat ”mască”

Arestat! A condus sub influența alcoolului și a rănit grav un motociclist. A fost trei ani colegul lui Ianis Hagi + Ce riscă

Mesajul ferm al scoțienilor înainte de Rangers - FCSB: ”Este absolut exclus”

Video Exclusiv Cum ar putea arăta ”primul 11” al FCSB-ului în meciul cu Rangers

Citeşte şi

Jucătorul lui Bayern care și-ar dori să ajungă la Barcelona, imediat după umilința suferită în Champions League

Presa din Germania a "măturat" cu Bayern Munchen și cu Vincent Kompany

PEROZSe mândresc cu dimensiunile lor. 19 modele plus size care redefinesc standardele societății

FILM NOWActorul Jeremy Jackson, șocat să-și vadă fosta soție pe străzi, căutând prin gunoaie: "Să o pierd a fost precum moartea unui om drag"

Costel Gâlcă, în pericol să fie dat afară de Mihai Rotaru de la Universitatea Craiova! Ce i se impută antrenorului citeşte ştirea pe Prosport.ro

Veste importantă pentru Ianis Hagi. „Dușmanul” său de la Rangers, aproape să plece de la echipă, după meciul cu FCSB citeşte ştirea pe ziare.com

După moartea fiului lor la doar 25 de ani, au descoperit o viață dublă secretă în online pe care nu au bănuit-o niciodată citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mira, pictorial provocator în cea mai scurtă fustă din garderobă. Comentariile au curs lanț: „Semeni cu fosta mea profesoară”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mira, pictorial provocator în cea mai scurtă fustă din garderobă. Comentariile au curs lanț: „Semeni cu fosta mea profesoară”

Digi World

Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”

Digi Animal World

Angajați de la o grădină zoologică din Anglia, apel pentru identificarea unei creaturi cu „aripi și coarne”. Imaginile au stârnit vâlvă