Răzvan Lucescu și Elias Charalambous / Foto: Colaj Profimedia

Răzvan Lucescu l-a lăudat pe Elias Charalambous înainte de Virtus - FCSB

articol scris de Digi Sport
09.07.2024, 18:39
  • Liga 2: FC Bihor - FCU Craiova, luni, 16:00, DGS 1

  • Liga 2: Csikszereda - CSM Focșani, luni, 20:00, DGS 1

FCSB va debuta în Liga Campionilor în fața lui Virtus, marți, 9 iulie, de la ora 22:00.

Confruntarea va fi ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, dar abonații Digi România vor mai putea urmări partida și pe site-ul digisport.ro, dar și în aplicația Digi Sport.

Răzvan Lucescu, despre Elias Charalambous: ”Ceea ce cred eu că a făcut acolo, în mod extraordinar, aș spune exact asta: echilibru!”

Răzvan Lucescu (55 de ani) a prefațat duelul Virtus - FCSB din Liga Campionilor. Printre altele, antrenorul lui PAOK Salonic a subliniat în mod pozitiv capacitatea lui Elias Charalambous (43 de ani) de a aduce un echilibru la FCSB, în relația dintre Gigi Becali și lotul de jucători.

Trebuie să fie mentali pregătiți ca să aibă încredere și să nu cedeze în momente de dificultate, să aibă capacitatea de a fi concentrați în orice moment al jocului.

Să nu le zboare mintea sau să-și piardă determinarea și încrederea, lucruri care să-i ducă la greșeli. Astea nu le face patronul!

Patronul investește, îi place și are această pasiune să se implice. Și văd că o face foarte bine în colaborare cu antrenorii lui.

Ceea ce cred eu că a făcut Charamabous acolo, în mod extraordinar, aș spune exact asta: echilibru! Pentru că a reușit să gestioneze o situație foarte complicată, iar toate deciziile pe care patronul le-a luat, echipa și jucătorii le-au știut.

Puteau fi afectați, puteau să-și piardă respectul, puteau să-și piardă încrederea. Dar el a reușit să le lege foarte bine și să se folosească de fiecare element.

În fotbal trebuie să știi să faci și asta, să te folosești de fiecare situație, de fiecare detaliu, de fiecare jucător care este în top.

Să te folosești de oameni din jur care pot să-ți aducă ceva pozitiv la echipă. Ăsta e meritul mare al lui Charalambous”, a declarat Răzvan Lucescu, potrivit gsp.ro.

Ce a declarat Elias Chralambous înaintea meciului cu Virtus

La conferința de presă premergătoare partidei contra campioanei din San Marino, Elias Charalambous a anunțat că va face schimbări în primul 11, față de cel din Supercupa României.

Mai mult, acesta a vorbit și despre Ștefan Târnovanu, Darius Olaru și Adrian Șut, cei trei fotbaliști care au făcut parte din lotul României pentru EURO 2024.

Anul trecut am pierdut puncte cu echipe mai slab cotate decât noi. Suntem favoriți și trebuie să demonstrăm asta. Jucătorii mei tratează meciul foarte serios. Ați văzut și săptămâna trecută în meciul din Supercupă.

Avem un lot numeros, transferurile ne vor ajuta mult. Mâine voi face câteva schimbări în echipă față de ultimul meci. În câteva zile începe și campionatul, voi roti jucătorii. Trebuie să fim foarte serioși.

Când s-au terminat meciurile echipei naționale Olaru, Șut și Târnovanu ne-au contactat și au cerut să vină direct și să joace chiar și în Supercupă, dar n-a fost posibil pentru că au aterizat cu o seară înainte.

Ei s-au alăturat echipei, iar pe câțiva îi veți vedea în echipă.

Vom vedea dacă avem echipă de grupele Ligii Campionilor, trebuie să o luăm pas cu pas. Sperăm să ajungem la cel mai înalt nivel”, a spus Elias Charalambous.

Etichete: razvan lucescu , elias charalambous


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum a reacționat femeia care a sesizat CCR privind candidatura lui Șoșoacă după decizia Curții. „Voi deschide o șampanie”

Amalia Bellantoni, femeia care a sesizat Curtea Constituțională cu privire la candidatura Dianei Șoșoacă, a sărbătorit sâmbătă seara decizia CCR în privința președintelui SOS România. Aceasta a făcut un live pe Facebook în care a spus despre Șoșoacă că „nu are ce căuta” în cursa prezidențială.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Video Un copil l-a văzut pe Gigi Becali și i-a zis direct: ”Domnu', îmi dați 50 de lei?”. Nu se aștepta la ce a urmat

Foto Imagini horror! Căpitanul lui Real Madrid riscă finalul carierei, după o accidentare greu de privit

Video FCSB - Gloria Buzău 3-2. Popescu și Bîrligea duc formația ”roș-albastră” la doar două puncte de play-off

Marius Șumudică a anunțat în vestiar că vrea să-și dea demisia! Ce urmează la Rapid

Exclusiv OUT! Gigi Becali a anunțat că nu-l mai vrea la FCSB, deși a semnat acum o lună! Nici Darius Olaru n-a scăpat

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Cele două meciuri pe care Gigi Becali le consideră deja câștigate: ”Știu eu”

"Ianis părea tulburat!" Ce au făcut fanii lui Rangers, în momentul în care Hagi a părăsit terenul, după ce a fost eliminat

Final amar de poveste: Paul Pogba pleacă de la Juventus!

Răzvan Lucescu a vorbit despre plecarea de la PAOK Salonic

Citeşte şi

Răzvan Lucescu a readus-o pe PAOK pe locul 1, după ce grecii i-au numit echipa "incurabilă"! Victorie dramatică

Charalambous, încântat de Tavi Popescu: ”Unul dintre cei mai buni din România”

PEROZGeorgina Rodriguez, într-o rochie minusculă care i-a marcat formele și i-a dat de furcă. Necunoscută înainte de Ronaldo, faimoasă azi

FILM NOWHalle Berry, selfie în care apare topless, acoperită doar cu un braț. 58 de ani în buletin, cu decenii mai tânără la trup și chip

Alexi Pitu vorbește, în premieră, despre negocierile cu viitoarea sa echipă: "Trebuie să plec cât mai repede!" citeşte ştirea pe Prosport.ro

Pleacă Răzvan Lucescu de la PAOK? Răspunsul antrenorului: „Nu am nicio problemă să îmi fac bagajele pentru București” citeşte ştirea pe ziare.com

5 declarații bizare pentru care Șoșoacă trebuia ”interzisă" de alegătorii români, înainte de a o face CCR citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West și Bianca Censori nu au mai fost văzuți împreună de aproape două săptămâni. Rapperul se află în prezent în Tokyo

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West și Bianca Censori nu au mai fost văzuți împreună de aproape două săptămâni. Rapperul se află în prezent în Tokyo

Digi World

Cel mai nepotrivit moment al zilei pentru a mânca, dacă vrei dinți sănătoși. Fereastra de două ore în care poți bea doar apă

Digi Animal World

Ce a făcut un câine care a fost lăsat singur acasă. Imaginile surprinse de camera de supraveghere au devenit virale