Pep Guardiola, managerul lui Manchester City / Foto: Profimedia

Pep Guardiola a aflat că Rodri a amenințat cu greva și a transmis un mesaj de avertizare

articol scris de Digi Sport
21.09.2024, 08:56
  • SuperLiga: Hermannstadt - CFR Cluj, sâmbătă, 18:30, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - Petrolul, sâmbătă, 21:30, DGS 1

Rodri (28 de ani) a fost primul fotbalist din lume care a luat oficial o pozițe față de noul format al patidelor din UEFA Champions League.

Mijlocașul lui Manchester City a amenințat forurile europene cu intrarea în grevă, în cazul în care numărul de meciuri s-ar mări din nou.

Pep Guardiola, solidar cu Rodri: ”Fotbaliștii sunt singurii care pot schimba organizarea meciurilor”

Odată cu noul format, cea mai galonată competiție europeană intercluburi din lume a mărit la opt numărul partidelor din prima fază a competiției, ceea ce face ca în ansamblu fotbaliștii să aibă un program extrem de încărcat.

Pep Guardiola (53 de ani) i-a luat apărarea lui Rodri și a avertizat autoritățile din fotbal să ia în serios avertismentul fotbalistului, plus că autoritățile ar greși dacă ar respinge potențialele discuții despre greva jucătorilor.

Sunt destul de sigur că, dacă ceva se va schimba, trebuie să vină de la jucători. Sunt multe voci care vorbesc deja. Fotbaliștii sunt singurii care pot schimba organizarea meciurilor, dacă iau atitudine și fac ceva.

Afacerile din fotbal pot fi fără manageri, directori sportivi, proprietari sau mass-media, dar fără jucători, jocul nu poate fi jucat. Singurii care au puterea să o facă sunt ei.

Aș spune că nu doar în această țară (n.r. Anglia), ci și în întreaga lume, oamenii încep să vorbească. Vom vedea ce se va întâmpla.”, a declarat Pep Guardiola, potrivit Daily Mail.

Rodri, nemulțumit de creșterea numărului de meciuri pe sezon: ”E prea mult”

Mijlocașul defensiv al celor de la Manchester City, cotat acum la 130 de milioane de euro, a reacționat public, pe marginea acestui subiect, în cadrul unei conferințe de presă.

Dacă acest lucru va continua, nu vom avea de ales decât să intrăm în grevă. Da, cred că suntem aproape de asta. Întrebați orice jucător și vă va spune același lucru. Dacă asta va continua așa, nu vom avea altă opțiune. Este ceva care ne îngrijorează.

Cred că este prea mult. Cineva trebuie să aibă grijă de noi (n.r. fotbaliștii), pentru că noi suntem protagoniștii acestui sport, sau afaceri, sau cum vrei să-i spui.

Nu totul e vorba de bani sau marketing, ci și de calitatea spectacolului”, a declarat Rodri, la întâlnirea cu reprezentanții mass-media.

VIDEO cu rezumatul meciului Manchester City - Inter Milano 0-0


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cu o recompensă de 7 milioane $ pe capul său, un lider Hezbollah a fost ucis de Israel

Armata israeliană a efectuat „un raid țintit” în Beirut vineri, la scurt timp după ce Hezbollah a anunțat că a tras „salve de rachete Katiuşa” către şase „cartiere generale” şi baze ale armatei israeliene, informează Reuters și BBC News. Ținta atacului a fost Ibrahim Aqil, șeful forţlor Al-Radwan, unitatea de elită a Hezbollah, pe care Statele Unite puseseră o recompensă de 7 milioane de dolari. Hezbollah a anunțat că, în afară de Ibrahim Aqil, încă un important lider militar al grupării, Ahmed Mahmoud Wahbi, a fost ucis.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Răsturnare de situație în cazul Simonei Halep

Video Scene "incredibile": ce i-a făcut Dorinel Munteanu tânărului de 20 de ani împrumutat de la Farul

Unde s-a angajat Neil Lennon, la o lună după ce a fost dat afară de la Rapid

După patru ani, Adi Petre a spus totul: ”A venit domnul Becali în vestiar. Știam dinainte”

”Coșmar”. Scandalul cu Ianis Hagi implicat a ajuns până în Portugalia! Cum a fost catalogată pedeapsa primită de român

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Foto ”Bă, te duci și semnezi! Mai jos de un milion, nu”. Noi detalii despre scandalul dintre Man și Anamaria Prodan

Video Dorinel Munteanu nu s-a oprit nici la conferință: ”Cum îl cheamă, mă? Maftei. Nu s-a născut jucător să se uite așa la mine”

Mircea Lucescu a dezvăluit cum l-a prins pe un fotbalist că juca la pariuri

Video Cristiano Ronaldo i-a arătat trei degete fiului său, iar acum s-a aflat totul. Ce l-a determinat să facă gestul

Citeşte şi

Galerie Foto Vlăduța Lupău a dezvăluit ce i-a spus Neymar, după ce a luat-o în brațe. ”Nu mi-a venit să cred!”

Momentul care a permis virusului COVID-19 să se răspândească la mii de oameni. Verdictul unui medic italian

PEROZSalma Hayek, ședință foto provocatoare pe puntea unui iaht de lux. La 58 de ani, actrița continuă să arate impecabil

FILM NOWDakota Johnson, expertă în parcări. Imagini virale cu actrița americană la volan

Transferul uriaș cu care Dinamo vrea să dea lovitura în Superliga! A fost la Manchester United și e jucător de națională citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ea a campioana României la Roland Garros! A lăsat racheta din mână și acum e "doamna doctor" citeşte ştirea pe ziare.com

Răsturnare de situație în cazul lui Mario Iorgulescu. De ce i s-a anulat condamnarea la 13 ani de închisoare. Ce urmează pentru tânărul milionar citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Cum comentează Lady Gaga zvonurile conform cărora ar fi de fapt bărbat: „M-am obișnuit să se spună minciuni despre mine!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Cum comentează Lady Gaga zvonurile conform cărora ar fi de fapt bărbat: „M-am obișnuit să se spună minciuni despre mine!”

Digi World

Avea 240 kg, diabet și hipertensiune, dar a făcut câteva schimbări și viața lui a devenit alta. Secretele unui tânăr tată care a dat jos 68 kg

Digi Animal World

Autoritățile au crezut că au găsit un vultur rănit, dar când l-au analizat, au izbucnit în râs. Ce avea, de fapt, pasărea prădătoare