David Popa, Valentin Crețu, Vlad Chiricheș, David Miculescu si Denis Haruț, la FCSB / Foto: Sport Pictures

Optimism în tabăra FCSB-ului după 11-1, ”la general”, cu Virtus. ”1000%, trecem de Maccabi”

articol scris de Digi Sport
17.07.2024, 14:28
  • Champions League: Bologna - Șahtior, miercuri, 19:45, DGS 1

  • Champions League: Manchester City - Inter, miercuri, 22:00, DGS 1

FCSB a trecut la pas de Virtus, după un 11-1 în dublă manșă, 4-0 pe Ghencea marți seară, și a făcut pasul în turul doi preliminar al UEFA Champions League.

În turul următor al UCL, FCSB se va duela cu Maccabi Tel Aviv, campioana Israelului, un adversar total opus ca valoare față de echipa din San Marino. De altfel, recent, Maccabi Tel Aviv a câștigat Supercupa Israelului, după ce a învins-o pe pe Maccabi Petach Tikva, scor 2-0.

Elias Charalambous: ”Sunt organizați și disciplinați, însă și noi avem calitate”

La finalul partidei, care s-a disputat în Ghencea, și la care au fost prezenți 7.263 de spectatori, Elias Charalambous (43 de ani), antrenorul campioanei a spus că echipa sa are forța de a pătrunde în turul trei preliminar din UEFA Champions League.

”În primul rând, calificarea în Champions League este un obiectiv important, însă atenția noastră este pe partida cu Unirea Slobozia. Sunt foarte fericit de atacanții pe care îi am în echipă. Acestea nu sunt deciziile mele, însă ușa este deschisă pentru orice jucător bun. Cred că avem un lot competitiv pentru toate competițiile.

Cred că putem trece și de Maccabi, 1000%. Sunt organizați și disciplinați, însă și noi avem calitate.

Va fi o partidă echilibrată, însă ne concentrăm doar pe echipa noastră, cel mai important este cum evolua noi. I-am văzut ieri, toate echipele au punctele slabe, avem multe zile pentru a îi analiza.

Vă repet: nu mă gândesc în acest moment la partida cu Maccabi. Trebuie să obținem cele trei puncte în campionat, luăm lucrurile pas cu pas. După partida de vineri, mă puteți întreba și de Maccabi”, a spus Charalambous.

Maccabi Tel Aviv, adversara FCSB-ului în turul 2 preliminar din Champions League. Ce urmează apoi 

Dubla manșă dintre FCSB și Maccabi Tel Aviv va avea loc marți 23 iulie 2024 la București, pe Stadionul Steaua, cel mai probabil ora 20:30, în timp ce returul se va juca miercuri 31 iulie, de la ora 22:00, dar nu în Israel, ci în Ungaria, pe Boznik Arena din Budapesta, stadion cu o capacitate de 8.200 de locuri. 

În cazul în care se va califica după ”dubla” cu Maccabi, FCSB își va afla pe 22 iulie adversara din turul trei preliminar din UCL. În caz contrar, roș-albaștrii ”vor cădea” în turul 3 preliminar din UEFA Europa League. 

Dacă va ajunge în turul trei preliminar din Liga Campionilor, FCSB va prelua coeficientul lui Maccabi și va ajunge, mai mult ca sigur, în urna capilor de serie.

Dacă nu va fi totuși cap de serie, posibilele adversare ale celor de la FCSB pot fi cele din lista echipelor pe care le-ar fi putut întâlni în turul doi, pentru că nu există formații care intră direct în turul trei preliminar.

În play-off, pe lângă echipele care se vor califica în turul trei preliminar, apar ca posibili adversari Galatasaray, Young Boys Berna, Șahtior și Steaua Roșie Belgrad.

Etichete: elias charalambous , fcsb maccabi tel aviv , fcsb - virtus 4-0


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Au făcut un pact cu diavolul”. O companie uriașă a plătit „taxă de protecție” grupării ISIS ca să își continue afacerile în Siria

În perioada 2013-2014, după ce războiul civil din Siria s-a extins în toată țara, gigantul francez al cimentului, Lafarge, a încheiat o afacere dintre cele mai odioase: a ales să plătească milioane de dolari grupului Stat Islamic, cea mai notorie grupare teroristă din lume aflată în plină expansiune la acea vreme, pentru a-și putea continua operațiunile din această țară, având să îi trateze pe luptătorii ISIS drept aliați strategici, relatează The Guardian.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

MERCATO 2024 | Toate transferurile verii sunt AICI. Marseille l-a adus pe Adrien Rabiot

Video GOOOL Andrei Rațiu! Internaționalul român, cel mai bun de pe teren. Nota primită pentru prestația excelentă

Foto A câştigat Roland Garros, visa să ajungă ca Halep, dar acum e medic chirurg la Floreasca

Dan Nistor a făcut gluma serii, după ce ”U” Cluj a învins-o pe Rapid în Giulești

Video Jurnaliștii spanioli l-au descris pe Andrei Rațiu în două cuvinte, după super golul marcat în Rayo - Osasuna

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Harry Kane a intrat în ISTORIE și a spus ce va face cu mingea, după Bayern Munchen - Dinamo Zagreb 9-2

Vincent Kompany, răspuns pentru contestatarii săi, imediat după Bayern - Dinamo Zagreb 9-2: ”Nu le iau personal”

Oficial Așteptat la UTA, Răzvan Oaidă a semnat cu altă echipă din SuperLigă

Oficial Daniele De Rossi, OUT de la AS Roma! N-a câștigat niciun meci în acest sezon

Citeşte şi

Elias Charalambous a dat verdictul, după ce Mihai Popescu a debutat la FCSB

Elias Charalambous a spus ce l-a bucurat în remiza cu CFR Cluj

PEROZPriyanka Chopra în costum de baie, la 24 de ani de când câștiga Miss World. Relaxare pe iaht, în sudul Franței, cu Nick Jonas

FILM NOW„Nu în viața asta!”. Kate Winslet a refuzat să-și acopere „colăceii”, după ce i s-a sugerat acest lucru pe platourile de la „Lee”

Lovitură cruntă pentru Rapid! Motivul pentru care Marius Șumudică nu-i poate utiliza pe Aaron Boupendza și Clinton N’Jie citeşte ştirea pe Prosport.ro

"Mouratoglou i-a distrus viața Simonei Halep". S-au dat cărțile pe față în privința celor doi citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Bianca Censori a ieșit pe stradă fără pantaloni. Soția lui Kanye West a luat masa la un local de fițe, dar a apărut în lenjerie

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Bianca Censori a ieșit pe stradă fără pantaloni. Soția lui Kanye West a luat masa la un local de fițe, dar a apărut în lenjerie

Digi World

Descoperirea uluitoare care l-a lăsat pe un bărbat cu gura căscată. Ce a găsit în pereții unei case

Digi Animal World

Primul animal rezultat dintre un câine și o vulpe. Oamenii de știință au fost fascinați de trăsăturile patrupedului