Neymar are o avere de 933 de milioane de euro / Foto: Profimedia

Neymar n-a avut niciun dubiu, după finala Champions League: ”Cei mai buni doi jucători din lume!”

articol scris de Digi Sport
02.06.2024, 13:35
  • Europa League: Rangers - FCSB, joi, 22:00, DGS 1

  • Europa League: Fenerbahce - Manchester United, joi, 22:00, DGS 2

Real Madrid a învins-o pe Borussia Dortmund, scor 2-0, în finala UEFA Champions League disputată pe stadionul Wembley, din Londra.

Dani Carvajal și Vinicius Junior au fost cei care au marcat golurile madrilenilor în a doua repriză, după ce ”Galacticii” au făcut o primă repriză extrem de slabă, lucru demonstrat și de statistici.

Neymar, despre Vinicius și Rodrygo: ”Cei mai buni doi jucători din lume”

Neymar a urmărit finala UEFA Champions League, iar brazilianul s-a bucurat de succesul obținut de conaționalii săi, Vinicius, Rodrygo și Militao.

Ieșit din lumina reflectoarelor de ceva timp din cauza accidentării grave suferite la națională, fostul fotbalist al celor de la Paris Saint Germain a ținut să-i felicite pe brazilienii celor de la Real Madrid.

Neymar le-a transmis mesajul pe rețelele sociale, iar starul lui Al-Hilal i-a numit pe Vinicius și Rodrygo ”cei mai buni doi jucători din lume”.

Neymar i-a numit pe Rodrygo și Vinicius ”cei mai buni doi jucători din lume” / Foto: Instagram @neymar

În absența lui Neymar, care este în continuare accidentat, Rodrygo și Vinicius vor duce greul în atacul Braziliei la Copa America, competiție transmisă în exclusivitate de Digi Sport, în perioada 20 iunie - 14 iulie.

  • Neymar a câștigat o singură dată trofeul UEFA Champions League, cu Barcelona, în 2015, în timp ce Vinicius și Rodrygo au deja două astfel de titluri cu Real Madrid (2022, 2024).

VIDEO cu rezumatul meciului Borussia Dortmund - Real Madrid 0-2

Ilie Dumitrescu, despre Vinicius Junior: ”100% va fi Balonul de Aur

La final, Ilie Dumitrescu a avut doar cuvinte de laudă la adresa unui star de la Real Madrid. Fostul mare internațional român a transmis că, în opinia sa, Vinicius Junior nu mai are cum să rateze Balonul de Aur în acest an.

Din punctul meu de vedere, 100% va fi Balonul de Aur! Eu cred că Balonul de Aur este deja adjudecat de Vini Junior. Jucătorul meu preferat în momentul de față este Mbappe, dar anul acesta lider a fost Vini Junior, peste Mbappe”, a spus Ilie Dumitrescu, la emisiunea Euro Fotbal.

De aceeași părere este și Carlo Ancelotti. ”Vini Jr. merită Balonul de Aur. Nu am niciun dubiu”, a spus antrenorul campioanei Europei, potrivit jurnalistului Fabrizio Romano.

Doar doi jucători au marcat mai mult de o dată în finale de UEFA Champions League, înainte de a împlini 24 de ani: Leo Messi și Vinicius Junior. În plus, brazilianul a jucat 10 finale în toate competițiile și a câștigat 9 dintre ele.

Etichete: real madrid , neymar , borussia dortmund , real madrid borussia dortmund , video real madrid borussia dortmund , vinicius , rodrygo


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Crimă în plină zi în parcarea unui mall din Constanța. Trei suspecți au fost reținuți de poliție

Un tânăr de 26 de ani din Tulcea a fost înjunghiat mortal în parcarea unui centru comercial din Constanța. Trei suspecți au fost prinși de poliție.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Englezii, lăsați fără cuvinte: românul ”care e de trei ori mai bogat decât Ronaldo și de care nu ați auzit niciodată”

Reacția scoțienilor, după ce Ianis Hagi a marcat direct din corner

Video Erling Haaland a realizat ceva nemaivăzut, în Champions League: ”Dați-i trofeul Pușkaș!” / ”Nu ne întrebați cum a făcut-o”

Shakira e de neoprit! Anunțul total neașteptat făcut, a doua zi după ce Pique a "rupt" tăcerea

Video Barcelona - Bayern 4-1 / Leipzig - Liverpool 0-1 / Man. City - Sparta Praga 5-0. Rezultatele complete după runda 3

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Louis Munteanu a rupt tăcerea după episodul de la Ploiești: ”N-am putut să mă uit la imagini”. A transmis un mesaj clar

Ciprian Tătărușanu a spus cine e favorită în Rangers - FCSB

Patru jucători de la Real Madrid sunt OUT pentru El Clasico! Barcelona are șase absenți

Gigi Becali, mesaj clar înainte de Rangers - FCSB

Citeşte şi

Mesajul transmis de Lamine Yamal înainte de El Clasico

Statistică greu de crezut în Barcelona - Bayern! Cu 28km mai mulți alergați decât în umilința cu 2-8

PEROZO femeie a rămas însărcinată în timp ce era deja însărcinată. Cum explică medicii fenomenul extrem de rar

FILM NOWActorul Jeremy Jackson, șocat să-și vadă fosta soție pe străzi, căutând prin gunoaie: "Să o pierd a fost precum moartea unui om drag"

Costel Gâlcă, în pericol să fie dat afară de Mihai Rotaru de la Universitatea Craiova! Ce i se impută antrenorului citeşte ştirea pe Prosport.ro

Miză uriașă pentru FCSB, în meciul cu Rangers. Ce poate obține campioana României, după disputa cu scoțienii citeşte ştirea pe ziare.com

După moartea fiului lor la doar 25 de ani, au descoperit o viață dublă secretă în online pe care nu au bănuit-o niciodată citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mira, pictorial provocator în cea mai scurtă fustă din garderobă. Comentariile au curs lanț: „Semeni cu fosta mea profesoară”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mira, pictorial provocator în cea mai scurtă fustă din garderobă. Comentariile au curs lanț: „Semeni cu fosta mea profesoară”

Digi World

Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”

Digi Animal World

Motivul pentru care un cocoș din Franța a ajuns în fața instanței: „Este puțin sălbatic, nu îi plac oamenii”