Darius Olaru / Foto: Captură Digi Sport

Mesajul lui Darius Olaru, înainte de meciul FCSB - Virtus: ”Nu ne-am așteptat”

articol scris de Digi Sport
16.07.2024, 16:28
  • SuperLiga: Sepsi - FC Botoșani, vineri, 18:00, DGS 1

  • SuperLiga: Dinamo - Unirea Slobozia, vineri, 21:00, DGS 1

FCSB va juca, pe teren propriu, împotriva celor de la Virtus (campioana din San Marino), în manșa a doua a primului tur preliminar din Champions League.

  • Partida dintre cele două formații este programată pe 16 iulie (marți), de la ora 20:30, și poate fi urmărită în regim LIVE TEXT pe site-ul digisport.ro

În meciul tur disputat în micuțul stat situat în interiorul Italiei, ”roș-albaștrii” s-au impus clar, scor 7-1, și sunt ca și calificați în faza superioară a competiției (unde vor juca împotriva israelienilor de la Maccabi Tel Aviv). 

Înainte de returul cu Virtus, Darius Olaru (26 de ani), mijlocașul celor de la FCSB care a reușit un hat-trick în tur, a vorbit despre cum va trata FCSB acest meci, care este considerat de mulți o formalitate. 

Darius Olaru: ”Nu cred că mai sunt emoții la meciul cu Virtus”

Darius Olaru a spus că echipa sa trebuie, în ciuda scorului înregistrat în meciul tur, să trateze serios partida cu Virtus și să o câștige, pentru a adăuga puncte la coeficientul țării în cupele europene. 

De asemenea, căpitanul ”roș-albaștrilor” a mărturisit că nu se aștepta ca FCSB să se impună în San Marino de-o asemenea manieră, în contextul în care echipa nu a avut ritm de joc.

”Acum nu cred că mai sunt emoții la meciul cu Virtus. Trebuie să tratăm meciul serios și să-l câștigăm pentru că mai punem puncte la coeficient și avem nevoie de o victorie. Sincer, nu prea m-am întâlnit cu situații de acest fel. Clar, trebuie să gestionăm bine și să câștigăm returul. Am arătat bine și trebuie să o facem din nou.

Nu ne-am așteptat la diferența de scor din tur. Nu prea am reușit să-i analizăm pentru că n-am găsit meciuri. Pentru ei era primul meci, nu aveau ritm, clar eram favoriți și am tratat meciul foarte bine.

Meciul din tur a fost foarte bun pentru mine, dar l-am uitat deja și mă gândesc la victorie. Acum jucăm acasă și toată lumea se așteaptă ca diferența să fie poate mai mare. Clar vom trata meciul serios și vedem ce va fi”, a spus Olaru, la Sport.ro

În meciul tur dintre Virtus și FCSB, Darius Olaru a fost ”one-man-show”. Concret, mijlocașul de 26 de ani a marcat trei goluri și a oferit un assist. În urma acestor reușite, fotbalistul ”roș-albastru” a devenit, cel puțin pentru moment, golgheterul la zi din Champions League. 

  • nota 10 a primit Olaru pentru prestația sa din meciul cu Virtus, potrivit specialiștilor Flashscore
  • 7 milioane de euro este cota de piață a lui Olaru, potrivit Transfermarkt 

VIDEO Rezumat Virtus - FCSB, scor 1-7

 

Etichete: champions league , fcsb , virtus , darius olaru


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Crimă șocantă. O finalistă la Miss Elveția a fost sugrumată, dezmembrată și pasată în blender de soțul ei

O fostă finalistă la Miss Elveția și fost model, Kristina Joksimovic, în vârstă de 38 de ani, a fost găsită moartă în casa ei din Binningen, Elveția. Soțul ei, Thomas, a recunoscut că a comis crima în luna februarie a acestui an și rămâne în arest, relatează presa elvețiană. Acum au fost făcute publice detalii macabre din anchetă: femeia a fost sugrumată, dezmembrată și pasată în blender de soțul ei, spun anchetatorii.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Video Exclusiv Adrian Mutu nu s-a putut abține, după ce a văzut în direct gafa de proporții făcută de Klaus Iohannis

Cum ”i-a obținut” soția transferul lui Joyskim Dawa. Patronul a recunoscut: ”L-am dat cu 300.000 €. Mă urmărea gândul ei”

Exclusiv Și-a semnat sentința și e OUT de la națională! Fotbalistul căruia Mircea Lucescu i-a spus direct ”Du-te acasă!”

Exclusiv E gata: viitorul lui Ianis Hagi a fost decis! Nu mai există cale de întoarcere

Exclusiv Cuvintele care l-au făcut pe Pușcaș să spună "Îmi fac bagajul și plec acasă"! Reacția lui Mircea Lucescu

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Oferta primită de Rapid: 1.000.000€ pentru Claudiu Petrila

Exclusiv Echipa remarcată de Victor Pițurcă în acest start de sezon al SuperLigii

Exclusiv Gigi Becali l-a auzit pe Victor Pițurcă în direct și a intervenit

Carlo Ancelotti a văzut ce a făcut fratele lui Bellingham și a exclamat: "L-am cumpărat pe cel greșit!"

Citeşte şi

Gigi Becali și-a făcut calculele și a spus cine intră în play-off: ”O să fie bătaie între Rapid și Dinamo”

Video Dinamo - Fredericia 37-28. Început perfect pentru ”Dulăi” în Liga Campionilor

PEROZHalle Berry, irezisibilă într-o rochie din dantelă. De ce nu se teme să îmbătrânească: „Ar fi mult mai interesant!”

FILM NOWFran Drescher, o femeie superbă și fără machiaj, în prag de 67 de ani. Relaxată, senină și fericită să trăiască, se distrează în Africa

Clauza surprinzătoare pe care Gigi Becali a fost nevoit să o accepte în contractul unui jucător citeşte ştirea pe Prosport.ro

Mircea Lucescu, săgeți spre Edi Iordănescu în vestiar, după victoria cu Lituania: ”Îl felicit în mod special” citeşte ştirea pe ziare.com

Descoperirea surprinzătoare făcută de un bărbat pe Google Maps citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Fosta soție a lui Eros Ramazzotti, despre viața lângă artist: "Toți credeau că m-am căsătorit cu un milionar, dar el avea datorii"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Fosta soție a lui Eros Ramazzotti, despre viața lângă artist: "Toți credeau că m-am căsătorit cu un milionar, dar el avea datorii"

Digi World

Un YouTuber cu peste 5 milioane de abonați a slăbit mai mult de 100 kg. Cum și-a păcălit urmăritorii în ultimii doi ani să creadă că e încă obez

Digi Animal World

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia