Ilie Dumitrescu / Foto: Captură Digi Sport

Exclusiv Ilie Dumitrescu, reacție în 6 cuvinte după ce a aflat de posibilul duel FCSB-PAOK

articol scris de Digi Sport
05.08.2024, 22:20
  • Champions League: Juventus - PSV, marți, 19:45, DGS 1

  • Champions League: Milan - Liverpool, marți, 22:00, DGS 1

FCSB are posibilitatea de a se duela cu PAOK Salonic în play-off-ul UEFA Champions League, bineînțeles dacă roș-albaștrii vor trece de Sparta Praga, iar grecii de suedezii de la Malmo în turul trei preliminar.

Ilie Dumitrescu: ”Va fi complicat și pentru Răzvan”

FCSB o va înfrunta pe Sparta Praga în turul 3 preliminar al UEFA Champions League. Prima confruntare va avea loc marți, 6 august, de la 21:00, în timp ce returul, care se va juca în Ghencea, se va disputa marți, 13 august, de la 21:30.

Ilie Dumitrescu (55 de ani) a aflat de posibilul duel FCSB - PAOK și a avut o reacție extrem de scurtă.

”Destul de complicat și pentru Răzvan”, a spus ”Mister” Dumitrescu, prezent în studioul emisiunii Liga DigiSport.

Expertul Digi Sport nu a dorit să facă mai multe comentarii, mai ales că nici nu s-a disputat prima manșă dintre FCSB și Sparta Praga.

  • Meciul dintre Sparta Praga și FCSB poate fi urmărit marti, 6 august, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT pe site-ul digisport.ro și în aplicația Digi Sport, de abonații Digi România.

Stanciu a postat golurile marcate de el în precedenta dublă FCSB - Sparta Praga.

Pentru campioana SuperLigii urmează două partide europene extrem de importante. În caz de calificare, roș-albaștrii vor ajunge în play-off-ul UEFA Champions League. De aceea, echipa lui Gigi Becali (66 de ani) și-a amânat partida din campionat, din etapa 4, cu FC Botoșani, meci care ar fi trebuit să se dispute sâmbătă seară.

Alături de bucureșteni, în demersul lor de a ajunge în antecamera Ligii Campionilor, se află și fostul căpitan al echipei, Nicușor Stanciu. Acesta a postat pe InstaStory trei clipuri cu golurile pe care le-a marcat el, pe când evolua la FCSB, în precedenta dublă cu praghezii, un gol în deplasare și două pe Arena Națională.

În august 2016, FCSB o învingea pe Sparta Praga cu 2-0 la București, după 1-1 la Praga. Stanciu a marcat atunci toate golurile echipei noastre.

Internaționalul român a postat și un mesaj dedicat actualului căpitan al echipei, Darius Olaru (26 de ani). ”Curând”, alături de o inimă roșie și una albastră, este mesajul postat de Stanciu, pe InstaStory.

Arbitrul norvegian Rohit Saggi va fi la centrul terenului în partida Sparta Praga - FCSB

Meciul din prima manşă, care va avea loc pe 6 august, la Praga, pe Stadionul Letna, de la ora 21:00, va fi arbitrat de norvegianul Rohit Saggi (32 de ani).

Arbitri asistenţi vor fi conaţionalii Morten Jensen şi Anders Olav Dale, iar al patrulea oficial a fost desemnat Sigurd Kringstad, precizează Agerpres.

Arbitru video a fost delegat spaniolul Juan Martinez Munuera, iar arbitru asistent video va fi compatriotul Guillermo Cuadra.

Manşa secundă se va juca la Bucureşti, pe Stadionul Steaua, în data de 13 august, de la ora 21:30, şi va fi arbitrată de danezul Morten Krogh.

Arbitri asistenţi vor fi compatrioţii D. Wollenberg Rasmussen şi Steffen Bramsen, iar al patrulea oficial a fost delegat Mikkel Redder.

În camera VAR se vor afla olandezii Pol van Boekel, arbitru video, şi Jochem Kamphuis, arbitru asistent video.

Etichete: razvan lucescu , ilie dumitrescu , ilie dumitrescu fcsb , fcsb paok


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Elon Musk s-a întrebat de ce „nimeni nu încearcă să îi asasineze pe Biden și Kamala Harris”. Ce a urmat după aceea

Postările patronului pe contul său sunt, de cele mai multe ori, oglinda companiei. Elon Musk, care deține rețeaua de socializare X, postează des, dar uneori mesajele sunt greu de descifrat. De data aceasta este vorba despre o postare politică, urmare a incidentului tratat drept posibilă tentativă de asasinat, a cărui victimă ar fi putut fi candidatul republican la alegerile prezidențiale, Donald Trump. 

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Ion Țiriac, întrebat direct dacă este un om zgârcit. Miliardarul a răspuns instant, în 3 cuvinte

Exclusiv OUT! Abia a semnat, dar patronul l-a luat la țintă: ”Greșeala mea”. Alți trei jucători, direct pe bancă

Video A dat pasă la portar din penalty, în minutul 9! Echipa lui a pierdut, iar la final a explicat gestul. Imagini virale

Corriere dello Sport anunță o lovitură de proporții: "Negocierile pentru Dennis Man încep de la 30 de milioane €!"

Exclusiv Gigi Becali a luat o decizie radicală după CFR Cluj - FCSB: ”La revedere! S-a terminat”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Jurnaliștii spanioli l-au descris pe Andrei Rațiu în două cuvinte, după super golul marcat în Rayo - Osasuna

Video Momente rare: Marius Șumudică a ajuns în fața suporterilor și a repetat încontinuu un cuvânt, după eșecul cu ”U” Cluj

Chipciu și tofu pane! ”Veteranul” liderului SuperLigii a făcut show la flash-interviu: ”Eu am salariul mai mic”

Foto Cum a fost surprins Dan Șucu, după ce Rapid a suferit prima înfrângere sub comanda lui Șumudică

Citeşte şi

Oficial Răzvan Lucescu a dat lovitura: un câștigător de Champions League a semnat cu PAOK

Reacția lui Răzvan Lucescu, după ce PAOK a ratat șansa de a urca pe primul loc în Grecia

PEROZMix perfect de grație feminină și inocență. Deva Cassel, fiica Monicăi Bellucci și noua stea a modei, pictorial îndrăzneț în Vogue

FILM NOWNu i-a mai văzut de 16 ani, dar îi sunt aproape. Copiii adoptați de Nicole Kidman, gest emoționant după ce mama actriței a murit

Pancu și Ovidiu Burcă, surprinși mâncând la restaurantul unde ANPC a găsit gândaci! Imagini inedite cu cei doi antrenori citeşte ştirea pe Prosport.ro

Atac dur din partea lui Mihai Stoica, pentru jucătorul ce a refuzat venirea la FCSB: "N-am auzit pe nimeni să jignească la modul ăsta" citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Andreea Bănică, poze printre valuri, pe litoral, în costum de baie. A impresionat cu felul în care arată la 46 de ani: Nu îmbătrânești

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Andreea Bănică, poze printre valuri, pe litoral, în costum de baie. A impresionat cu felul în care arată la 46 de ani: Nu îmbătrânești

Digi World

Cum reușește o pensionară în vârstă de 100 de ani să arate cu 30 de ani mai tânără: „Mă asigur că folosesc întotdeauna cremă”

Digi Animal World

Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit