Hansi Flick, antrenorul Barcelonei / Foto: GettyImages

Hansi Flick, despre victoria lui Bayern cu 8-2 în fața Barcelonei: "Este în ADN-ul lor"

articol scris de Digi Sport
22.10.2024, 15:31
  • UCL: Milan - Brugge, marți, 19:45, DGS 1

  • UCL: Real Madrid - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

Bayern Munchen se va duela cu Barcelona, miercuri, 23 octombrie, de la ora 22:00, în cadrul etapei a 3-a din Liga Campionilor.

Confruntarea dintre cele două echipe va putea fi urmărită în direct pe Digi Sport 1. De asemenea, abonații Digi România vor mai putea urmări partida pe site-ul digisport.ro, dar și în aplicația Digi Sport.

Hansi Flick: "Bayern a avut întotdeauna un stil dominant de joc și a arătat-o și în acest an"

Hansi Flick (59 de ani), actualul antrenor al celor de la FC Barcelona, a vorbit în cadrul conferinței de presă, printre altele, și despre victoria răsunătoare pe care a obținut-o împotriva Barcelonei, pe vremea când era la cârma bavarezilor. El a evidențiat că va trata meciul ca pe oricare altul și echipa se va pregăti pentru a face fața uneia dintre cele mai bune formații din lume.

"Suntem pregătiți pentru meciul de mâine. Jocurile pot fi diferite și multe lucruri se pot întâmpla, pot evolua în direcții diferite. În acest sezon am decis, și am făcut foarte bine, să ne axăm pe fiecare joc în parte. Bayern este o echipă excelentă și oricine vrea să-și măsoare forțele împotriva celor mai buni.

(n.r. Dacă meciul cu Bayern va fi special)Ne pregătim pentru fiecare meci, ne cunoaște foarte bine adversarii. Am jucat acolo, i-am antrenat. Este un club excelent și am multe cunoștințe și relații bune cu jucătorii și conducătorii. Acum mă aflu într-un nou capitol din viața mea. Mă simt foarte bine aici și simt că fanii ne susțin. Este frumos și te obligă să dai totul pentru ei. Vrem să fim bine pregătiți.

(n.r. despre FC Barcelona - Bayern 2-8) Am mai spus-o. În fiecare zi simt bunătatea cu care mă tratează oamenii de aici. Nu are nimic de-a face cu trecutul sau cu viitorul meu. Lucrăm în fiecare zi pentru prezent. Jucătorii au o unitate incredibilă, cred La Masia are o mare influență asupra modului în care jucătorii se înțeleg unii cu ceilalalți. Bayern a avut întotdeauna un stil dominant de joc și a arătat-o și în acest an. Modul în care joacă, punând presiune asupra adversarului, își pot impune stilul în fața oricărei echipe. Așa a fost mereu. Este în ADN-ul echipei", a declarat Hansi Flick, la conferința de presă premergătoare partidei.

Bayern Munchen, atac psihologic la adresa Barcelonei

Înaintea meciului, bavarezii au postat pe rețelele sociale un videoclip cu toate golurile pe care le-au marcat, în deplasare, la Barcelona.

Este știut deja faptul că spaniolii nu au stat deloc bine în duelurile cu nemții, iar înfrângerile au fost, de cele mai multe ori, extrem de rușinoase.

"Așteptăm cu nerăbdare ziua de miercuri. Ca să intrați în atmosfera meciului, aveți mai jos ultimele goluri marcate de noi la Barcelona", a fost mesajul atașat videoclipului.

Cea mai rușinoasă înfrângere a fost în 2020, când Bayern s-a impus cu scorul de 8-2 în fața Barcelonei, în sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

VIDEO Rezumat FC Barcelona - Bayern Munchen 2-8

Etichete: barcelona , bayern , hansi flick


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Care sunt cele două țări NATO pe care Putin le-ar ataca în cel mai negru scenariu al generalilor americani

Oficiali militari de rang înalt, inclusiv generalii americani Philip Breedlove și Ben Hodges, au luat în calcul mai multe scenarii pentru un război între NATO și Rusia. Potrivit acestora, în cel mai negru scenariu, președintele rus Vladimir Putin ar invada Letonia și Lituania în 2027, folosind regiunea Kaliningrad și teritoriul Belarusului drept capete de pod, relatează cotidianul german BILD, citat de The Moscow Times.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Acuzată la JO 2024 că este bărbat, Imane Khelif a făcut marele anunț, după mai bine de două luni

”M-a luat puțin valul”. Culturista pe care nimeni nu o crede că nu-și editează pozele a publicat imaginile transformării

”Să fie deportați în Siberia!” Nu s-a abținut după ce a văzut ce s-a întâmplat la referendumul din Republica Moldova

OUT? Scoțienii s-au săturat și i-au cerut să plece de la Rangers: ”Depășit!”

Marius Șumudică, ”altă persoană”: discurs complet neașteptat după 5-0 cu Farul! Cum a numit-o pe FCSB

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Score AC Milan - Club Brugge 1-0, ACUM, pe DGS 1. AS Monaco - Steaua Roșie 2-1, ACUM, pe DGS 2

Video Direct din corner! Pulisic a marcat golul serii în Champions League

Gigi Becali a pus mâna pe telefon și l-a sunat pe Ioan Varga

Interzis pe viață! A intrat pentru prima dată în ringul de box și ce a urmat a provocat revoltă: ”Arestați-l!”

Citeşte şi

Borna pe care Raphinha o poate atinge în meciul cu Bayern. Cum vede brazilianul săptămâna cu "El Clasico"

Bayern Munchen, ironii la adresa Barcelonei înaintea duelului din Liga Campionilor

PEROZCum a apărut Kim Kardashian la petrecerea de ziua ei de naștere. Vedeta a purtat o rochie transparentă și extrem de mulată

FILM NOWSalma Hayek, desculță într-un videoclip postat pe Instagram. Imaginile au făcut furori pe internet: „De departe cea mai frumoasă!”

Nicolo Napoli, reacție categorică după ce Croitoru a fost demis de la FCU Craiova: "Mititelu mereu dă afară antrenorul" citeşte ştirea pe Prosport.ro

Probleme pentru Răzvan Lucescu! Poliția din Grecia, pe urmele lui, după ce a făcut un gest grosolan la derby-ul cu AEK Atena citeşte ştirea pe ziare.com

După moartea fiului lor la doar 25 de ani, au descoperit o viață dublă secretă în online pe care nu au bănuit-o niciodată citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Alexandra Stan, într-o ținută care i-a lăsat pe fani fără cuvinte. Trupul artistei arată perfect: „Zici că ești făcută cu AI”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Alexandra Stan, într-o ținută care i-a lăsat pe fani fără cuvinte. Trupul artistei arată perfect: „Zici că ești făcută cu AI”

Digi World

Sunt sucurile cu îndulcitori o alternativă mai bună decât cele cu zahăr? Un medic gastroenterolog explică de ce sunt dăunătoare băuturile dietetice

Digi Animal World

Reguli pentru stăpânii de animale de companie toamna. La ce trebuie să aibă grijă aceștia