Hansi Flick / Foto: Profimedia

Hansi Flick, categoric după ce a umilit-o pe Bayern Munchen! Ce a spus despre Real Madrid

articol scris de Digi Sport
24.10.2024, 11:50
  • Europa League: Rangers - FCSB, joi, 22:00, DGS 1

  • Europa League: Fenerbahce - Manchester United, joi, 22:00, DGS 2

Hansi Flick, antrenorul Barcelonei, s-a declarat "mândru" de modul în care elevii săi au reacţionat în meciul cu Bayern Munchen (4-1), disputat marţi seara în Liga Campionilor.

Hansi Flick: ”Sâmbătă avem un meci dificil împotriva uneia dintre cele mai bune echipe din lume (n.r.Real Madrid)”

"Sunt mândru de modul în care echipa a revenit după ce a fost egalată. A fost important pentru noi, după al doilea gol, să ne recâştigăm încrederea în felul în care jucăm. De asemenea, trebuie să felicit modul în care am transformat ocaziile. Sunt fericit, pentru că este o echipă tânără şi când lucrurile devin puţin mai grele, dăm dovadă de curaj pentru a reveni şi a continua să jucăm în felul nostru", a declarat Flick.

"Sunt bucuros să fac parte din această echipă. Nu trebuie să ne gândim la trecut, ci mai degrabă să privim la prezent. Avem o echipă tânără, cu multă calitate, iar astăzi am văzut că echipa este pregătită să joace cu multă intensitate în cele 90 de minute", a adăugat tehnicianul german.

Flick a amintit că "sezonul este la început şi mai este un drum lung de parcurs". "Sâmbătă avem un meci dificil împotriva uneia dintre cele mai bune echipe din lume (n.r.Real Madrid), dar cu această performanţă se pot realiza multe lucruri. Este ceea ce sperăm. Sunt foarte mulţumit de rezultat şi de disponibilitatea echipei de a învăţa'', a adăugat el.

FC Barcelona a învins-o pe Bayern Munchen cu 4-1, printr-o triplă a brazilianului Raphinha şi un gol marcat de polonezul Robert Lewandowski (36). Pentru bavarezi a punctat atacantul englez Harry Kane (18).

După victoria din UCL, pentru catalani urmează El Clasico, programat sâmbătă, 26 octombrie. Real Madrid și Barcelona se întâlnesc în cadrul etapei cu numărul 11 din La Liga, într-o partidă care va putea fi văzută pe Digi Sport 1, site-ul digisport.ro în format live video, dar și în aplicația Digi Sport de către abonații Digi România.

VIDEO cu rezumatul meciului Barcelona - Bayern Munchen 4-1

Etichete: bayern munchen , barcelona bayern , video barcelona - bayern , hansi flick


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Sondaj INSCOP: Cine intră în turul II la alegerile prezidențiale și cum arată o finală Ciolacu - Simion

Marcel Ciolacu este primul în clasamentul intenţiei de vot pentru turul I al alegerilor prezidenţiale, urmat de George Simion şi Mircea Geoană, potrivit unui sondaj realizat de INSCOP Research în perioada 11-18 octombrie 2024. În ce privește turul II, datele arată că șeful PSD i-ar învinge pe contracandidații săi, în timp ce Nicolae Ciucă ar scoate cel mai slab scor, dacă ar ajunge acolo.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Englezii, lăsați fără cuvinte: românul ”care e de trei ori mai bogat decât Ronaldo și de care nu ați auzit niciodată”

Reacția scoțienilor, după ce Ianis Hagi a marcat direct din corner

Video Erling Haaland a realizat ceva nemaivăzut, în Champions League: ”Dați-i trofeul Pușkaș!” / ”Nu ne întrebați cum a făcut-o”

Shakira e de neoprit! Anunțul total neașteptat făcut, a doua zi după ce Pique a "rupt" tăcerea

Video Barcelona - Bayern 4-1 / Leipzig - Liverpool 0-1 / Man. City - Sparta Praga 5-0. Rezultatele complete după runda 3

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv S-a dus ”glonț” la antrenorul FCSB-ului și l-a întrebat înainte de meci: ”De ce nu mă bagi?”. Răspunsul l-a lăsat ”mască”

Jucătorul lui Bayern care și-ar dori să ajungă la Barcelona, imediat după umilința suferită în Champions League

Peste 14.000 de cititori Digi Sport s-au pronunțat: cine câștigă duelul Rangers - FCSB

Atletico Madrid depune plângere la UEFA, după surpriza serii din Champions League

Citeşte şi

Presa din Germania a "măturat" cu Bayern Munchen și cu Vincent Kompany

Mesajul transmis de Lamine Yamal înainte de El Clasico

PEROZPrimul soț al lui Jennifer Lopez dă vina pe Diddy pentru divorțul de divă: “Atunci au început decepțiile, minciunile, separarea”

FILM NOWActorul Jeremy Jackson, șocat să-și vadă fosta soție pe străzi, căutând prin gunoaie: "Să o pierd a fost precum moartea unui om drag"

Costel Gâlcă, în pericol să fie dat afară de Mihai Rotaru de la Universitatea Craiova! Ce i se impută antrenorului citeşte ştirea pe Prosport.ro

Veste importantă pentru Ianis Hagi. „Dușmanul” său de la Rangers, aproape să plece de la echipă, după meciul cu FCSB citeşte ştirea pe ziare.com

După moartea fiului lor la doar 25 de ani, au descoperit o viață dublă secretă în online pe care nu au bănuit-o niciodată citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lidia Buble își etalează din ce în ce mai mult senzualitatea și feminitatea. Doar în haină de blană și lenjerie, pe Instagram

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lidia Buble își etalează din ce în ce mai mult senzualitatea și feminitatea. Doar în haină de blană și lenjerie, pe Instagram

Digi World

Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”

Digi Animal World

Angajați de la o grădină zoologică din Anglia, apel pentru identificarea unei creaturi cu „aripi și coarne”. Imaginile au stârnit vâlvă