Federico Piovaccari în duel cu Vlad Chiricheș / Foto: Sport Pictures

Federico Piovaccari a vrut să îi transmită un mesaj FCSB-ului, după ultimul meci din carieră jucat pe Ghencea

articol scris de Digi Sport
17.07.2024, 13:34
  • SuperLiga: UTA - Hermannstadt, luni, 18:00, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - U Cluj, luni, 21:00, DGS 1

FCSB s-a calificat în turul II preliminar al Champions League, după ce a învins-o pe Virtus cu scorul general de 11-1.

Federico Piovaccari (39 de ani) a jucat în ambele meciuri din ”dubla” cu FCSB, din Liga Campionilor.

Federico Piovaccari a dorit să mulțumească clubului FCSB pentru perioada petrecută în culorile ”Roș-albastre”

”Il Pifferaio” a fost vizibil emoționat după ultimul meci jucat în carieră, în fața celor de la FCSB. Federico Piovaccari a rememorat momentele frumoase petrecute alături de campioana României și le-a urat succes elevilor lui Elias Charalambous, în Liga Campionilor.

Mi-am amintit de Steaua, de Ghencea, de perioada în care am jucat aici. Au fost meciuri frumoase, am multe amintiri și mă bucur că ultima mea partidă a fost aici, chiar azi.

Cel mai frumos gol l-am dat cu 50.000 de oameni în tribune, cu Legia Varșovia… Am multe amintiri, au fost goluri frumoase și cu CFR. Fotbalul are altă savoare aici.

Suporterii rămân în inima mea și mă bucur că mi-am încheiat cariera aici, la București, chiar pe stadionul Steaua. Nu credeam că mai e posibil să se întâmple așa ceva. M-am simțit foarte bine. Am amintiri încă proaspete cu Steaua și sper să ajungă iar în Liga Campionilor.

Le urmăresc meciurile de mulți ani. Steaua a fost tot mai bună, an de an. E o echipă solidă și puternică. Are șanse să ajungă din nou în grupe. Clubul acesta rămâne în sufletul meu.

Am făcut schimb de tricouri cu Chiricheș petru că e un jucător reprezentativ pentru Steaua”, a declarat Federico Piovaccari, la finalul meciului FCSB - Virtus, potrivit golazo.ro.

Mihai Stoica, mesaj pentru Federico Piovaccari după FCSB - Virtus 4-0: ”Amintirile bat în mine ca o a doua inimă”

Piovaccari a semnat cu Virtus un contract valabil doar pe durata dublei manșe pentru a juca ultimul meci din cariera sa împotriva echipei pentru care a evoluat sub formă de împrumut de la Sampdoria, în sezonul 2013/2014.

Atacantul italian a intrat pe teren în minutul 58, iar la finalul partidei a făcut o fotografie alături de colegii de la Virtus și jucătorii de la FCSB. La scurt timp după, Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație al FCSB-ului, a postat o fotografie cu Piovaccari.

Amintirile bat în mine ca o a doua inimă. O inimă roș-albaștră”, a scris Mihai Stoica în limba italiană pe Instagram, în descrierea fotografiei cu Federico Piovaccari.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mihai Stoica (@mm_stoica)

Etichete: federico piovaccari , federico piovaccari fcsb , virtus fcsb , federico piovaccari retragere


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Replica lui Ciolacu după ce Ciucă a spus că PSD e urmașul PCR

Marcel Ciolacu a fost întrebat luni cum cataloghează declarațiile lui Nicolae Ciucă, care a spus că PSD este urmașul PCR și că își dorește ca PNL să facă o coaliție de dreapta după alegeri. Ciolacu s-a declarat convins că niciun partid nu va putea guverna singur după alegeri.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Debut de coșmar: autogol în minutul 6, cartonaș roșu și înfrângere la scor ”de maidan”

Radu Drăgușin, salvat de Real Madrid? Vestea venită chiar înainte de Tottenham - Arsenal

Până când moartea i-a despărțit, după 51 de ani de căsătorie! Soția lui Gigi Mulțescu: ”Nu mai înţelegeam ce îmi spunea”

”Îngrozitor!” Scoțienii, verdict dur după Dundee United - Rangers. Fanii, mesaj pentru Ianis Hagi

După ce a rămas ”mască” la rugămintea lui Popovici, Țiriac i-a transmis un mesaj ferm campionului olimpic! ”Așa am ajuns?”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Gigi Becali a făcut anunțul: ce se întâmplă cu jucătorul de 1.700.000 €, ”clientul” patronului de la FCSB: ”Nu, tată”

Sepsi nu mai caută antrenor

Fotbalistul care ”l-a dat pe spate” pe Ioan Varga: ”De rasă! Cel mai bun din România”

Adrian Mutu a dat răspunsul, după prima ofertă venită din străinătate

Citeşte şi

Fosta vedetă a FCSB-ului, greu de oprit și la 39 de ani: ”A fost devastator”. Vor să-i facă o propunere

Galerie Foto Vlăduța Lupău a dezvăluit ce i-a spus Neymar, după ce a luat-o în brațe. ”Nu mi-a venit să cred!”

PEROZMix perfect de grație feminină și inocență. Deva Cassel, fiica Monicăi Bellucci și noua stea a modei, pictorial îndrăzneț în Vogue

FILM NOWCum arată și ce face acum Gabrielle din "Xena, prințesa războinică", la 53 de ani. Renee O'Connor nu s-a mai făcut remarcată la Hollywood

Pancu și Ovidiu Burcă, surprinși mâncând la restaurantul unde ANPC a găsit gândaci! Imagini inedite cu cei doi antrenori citeşte ştirea pe Prosport.ro

Atacantul naționalei, umilit de antrenorul său în Turcia: ”Un eșec” citeşte ştirea pe ziare.com

Indicatorul rutier care le dă mari bătăi de cap șoferilor din România. Mulți nu știu ce să facă în momentul în care îl întâlnesc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Andreea Bănică, poze printre valuri, pe litoral, în costum de baie. A impresionat cu felul în care arată la 46 de ani: Nu îmbătrânești

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Andreea Bănică, poze printre valuri, pe litoral, în costum de baie. A impresionat cu felul în care arată la 46 de ani: Nu îmbătrânești

Digi World

Cum reușește o pensionară în vârstă de 100 de ani să arate cu 30 de ani mai tânără: „Mă asigur că folosesc întotdeauna cremă”

Digi Animal World

Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit