Elias Charalambous, antrenorul celor de la FCSB / Foto: Digi Sport

Elias Charalambous, mesaj pentru Gigi Becali după FCSB - Virtus 4-0

articol scris de Digi Sport
16.07.2024, 23:53
  • SuperLiga: Sepsi - FC Botoșani, vineri, 18:00, DGS 1

  • SuperLiga: Dinamo - Unirea Slobozia, vineri, 21:00, DGS 1

FCSB a învins-o, scor 4-0, pe Virtus, în a doua manșă a primului tur preliminar al Champions League disputat pe stadionul Ghencea. 

Golurile ”roș-albaștrilor” au fost marcate de Alexandru Băluță (minutul 20), Malcom Edjouma (minutele 28 și 36) și David Miculescu (minutul 72). 

În urma acestui succes, cumulat cu victoria categorică din meciul tur (scor 7-1, în San Marino), FCSB s-a calificat în turul II preliminar al Ligii Campionilor, unde o va întâlni în dublă manșă pe Maccabi Tel Aviv, campioana din Israel. 

Elias Charalambous: ”Obiectivul nostru este să ajungem în Champions League”

La conferința de presă susținută după victoria cu Virtus, Elias Charalambous (43 de ani), antrenorul principal al FCSB, s-a arătat încântat de faptul că echipa sa s-a calificat în turul doi preliminar al Champions League, însă, în același timp, tehnicianul a subliniat că elevii săi trebuie să se concentreze la meciul cu Unirea Slobozia, următorul din SuperLiga. 

”A fost un joc pe care am vrut să-l câștigăm. Știam că avem un rezultat bun obținut în San Marino, iar azi am vrut să avem o prestație bună, să marcăm multe goluri. Suntem fericiți că ne-am calificat în turul următor, dar acum ne gândim la meciul de vineri cu Unirea Slobozia.

Vrem să câștigăm și în campionat. Nu avem multe zile de pauză, doar trei. Trebuie să începem recuperarea. Vreau să le mulțumesc și fanilor pentru că au venit astăzi la stadion. Obiectivul nostru este să ajungem în Champions League, dar tot focusul nostru de mâine (n.r. miercuri) va fi la meciul cu Unirea Slonozia.”, a spus Charalambous, la conferința de presă. 

Elias Charalambous: ”Sunt mulțumit de atacanții pe care îi avem acum în lot”

Întrebat despre dorința lui Gigi Becali de a mai aduce un atacant la echipă, Elias Charalambous a mărturisit că este mulțumit pe deplin de jucătorii pe care îi are în acest moment la dispoziție în compartimentul ofensiv. 

Totodată, tehnicianul cipriot s-a declarat convins că FCSB are capacitatea de a o elimina pe Maccabi Tel Aviv cu actualul lot de jucători. 

”Sunt mulțumit de atacanții pe care îi avem acum în lot. Dacă va veni un alt vârf la echipă, ușa este deschisă pentru toți jucătorii buni. (n.r. cu această echipă o puteți elimina pe Maccabi Tel Aviv) 100%.

Este o echipă foarte bună, organizată, dar și noi suntem o echipă bună. Va fi un meci greu. Cel mai important pentru noi este cum vom juca. Ca orice altă echipă, și ei au puncte slabe. Avem un avantaj mic că vom juca meciul la Budapesta (cel al isralienilor de pe teren propriu)”, a mai spus Charalambous”. 

VIDEO Rezumat Virtus - FCSB, scor 1-7

Etichete: elias charalambous , fcsb , virtus


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Unul dintre cei temuți interlopi români din Spania a fost găsit mort în închisoare

Unul dintre cei temuți interlopi români din Spania a fost găsit mort, în închisoare. Cristian Săndulache era condamnat la 55 de ani, pentru proxenetism.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cuvintele care l-au făcut pe Pușcaș să spună "Îmi fac bagajul și plec acasă"! Reacția lui Mircea Lucescu

Cum ”i-a obținut” soția transferul lui Joyskim Dawa. Patronul a recunoscut: ”L-am dat cu 300.000 €. Mă urmărea gândul ei”

Exclusiv E gata: viitorul lui Ianis Hagi a fost decis! Nu mai există cale de întoarcere

Răsturnare de situație: Nadia Comăneci s-a răzgândit în cazul Sabrinei Voinea

Exclusiv Victor Pițurcă a văzut în direct faza cu Ianis Hagi și a dat verdictul: ”Nici la liga a cincea!”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Ion Crăciunescu l-a contrazis pe Victor Pițurcă

Gică Hagi a dezvăluit cu cât l-a vândut pe Grameni la Rapid: ”Zic suma pentru că au bătut câmpii”

Decizia luată de Mircea Lucescu în privința lui Horațiu Moldovan, după ce a refuzat convocarea

Foto Un băiat a refuzat să meargă cu mama lui la cumpărături și va regreta toată viața: ”MINȚI”

Citeşte şi

Cum se simte Sekou Sidibe, după ce a ratat transferul la FCSB

Gigi Becali și-a făcut calculele și a spus cine intră în play-off: ”O să fie bătaie între Rapid și Dinamo”

PEROZSuperba Sienna Miller, într-o ținută curajoasă la Veneția: o salopetă total transparentă, purtată fără sutien. Doar părul a acoperit-o

FILM NOWLiz Hurley, decolteu abisal la petrecerea fostului ei iubit, Hugh Grant. Au rămas în relații bune, chiar dacă el a înșelat-o

Decizie fără precedent a Justiției în cazul fanului român găsit vinovat pentru întreruperea meciului România-Kosovo citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB a pus în vânzare bilete pentru meciurile din Europa League. Cum o poți vedea pe Manchester United la București citeşte ştirea pe ziare.com

Descoperirea surprinzătoare făcută de un bărbat pe Google Maps citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Loredana Groza, fără niciun rid pe față, la 54 de ani: "E mai tânără ca fiică-sa". Pozele care au creat discuții printre fani

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Loredana Groza, fără niciun rid pe față, la 54 de ani: "E mai tânără ca fiică-sa". Pozele care au creat discuții printre fani

Digi World

Un YouTuber cu peste 5 milioane de abonați a slăbit mai mult de 100 kg. Cum și-a păcălit urmăritorii în ultimii doi ani să creadă că e încă obez

Digi Animal World

Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit