Natalia Rodrigues Belloli și Raphinha / Foto: Instagram @taia_belloli

Ce a postat soția lui Raphinha, după ce brazilianul i-a dat trei goluri lui Neuer și a umilit-o pe Bayern Munchen

articol scris de Digi Sport
24.10.2024, 08:07
  • Europa League: Rangers - FCSB, joi, 22:00, DGS 1

  • Europa League: Fenerbahce - Manchester United, joi, 22:00, DGS 2

Barcelona a reușit să o învingă de o manieră categorică pe Bayern Munchen, scor 4-1, în runda cu numărul 3 din UEFA Champions League.

Raphinha (27 de ani) a reușit să facă meciul vieții contra bavarezilor. Brazilianul a punctat de trei ori în poarta lui Manuel Neuer, în minutele 1, 45 și 56, în timp ce al patrulea gol al catalanilor a fost înscris de Lewandowski. Pentru formația antrenată de Vincent Kompany a marcat Harry Kane, în minutul 18.

Soția lui Raphinha: ”Hat-trick în Champions, dragostea mea!”

Galerie Foto

Natalia Rodrigues Belloli, soția lui Raphinha, a fost prezentă în tribune la al 100-lea meci al brazilianului pentru Barcelona.

Imediat după ce fotbalistul de bandă al echipei blaugrana a reușit al treilea său gol din acest meci, aceasta a postat pe rețelele sociale un videoclip când Raphinha se bucura în fața fanilor, alături de descrierea: ”Hat-trick în Champions, dragostea mea! Numai Dumnezeu știe”.

Postarea soției lui Raphinha / Foto: Instagram @taia_belloli

Raphinha urmează să fie titular și în meciul așteptat de întreaga planetă, programat sâmbătă, 26 octombrie. Barcelona joacă pe Santiago Bernabeu contra celor de la Real Madrid, iar El Clasico va putea fi urmărit pe Digi Sport 1, dar și pe site-ul digisport.ro în format live video și în aplicația Digi Sport de către abonații Digi România.

VIDEO cu rezumatul meciului Barcelona - Bayern Munchen 4-1:

Galerie Foto

Raphinha, după Barcelona - Bayern Munchen: ”Voi rămâne cu cele 3 goluri, după acest meci. Cele 4”

La flash-interviu, Raphinha s-a declarat extrem de mulțumit de rezultatul obținut de Barcelona și, în euforia momentului, ”a uitat” preț de câteva fracțiuni de secundă de golul lui Lewandowski.

"O noapte foarte fericită. Plec foarte mulțumit de ceea ce am făcut. Cred că am făcut un joc foarte bun ca echipă. Acesta este cel mai important lucru. Am obținut a doua victorie în Liga Campionilor. Trebuie să ne gândim la meciul de sâmbătă (n.r.- cu Real Madrid).

Acest meci cu siguranță ar fi putut fi finala Ligii Campionilor. Să câștigăm așa în fața fanilor noștri este cu totul special. Cred că ceea ce facem pe teren e răspunsul la orice critică.

Voi rămâne cu cele trei goluri după acest meci. Cele patru. Golul lui Robert (n.r.- Lewandowski) a fost destul de important", a declarat Raphinha, potrivit Marca.

Clasament UEFA Champions League

Clasamentul din Champions League / Foto: Flashscore
Clasamentul din Champions League / Foto: Flashscore

Etichete: barcelona bayern , video barcelona - bayern , raphinha , natalia rodrigues


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Țara care tocmai a anunțat dizolvarea Fiscului. Mii de oameni rămân fără locuri de muncă

Guvernul Argentinei anunță închiderea agenției de colectare a impozitelor AFIP și înlocuirea acesteia cu Agenția de Colectare și Control Vamal ("Agencia de Recaudación y Control Aduanero (ARCA)". Mutarea va conduce la o reducere cu 34% a personalului.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Englezii, lăsați fără cuvinte: românul ”care e de trei ori mai bogat decât Ronaldo și de care nu ați auzit niciodată”

Reacția scoțienilor, după ce Ianis Hagi a marcat direct din corner

Video Erling Haaland a realizat ceva nemaivăzut, în Champions League: ”Dați-i trofeul Pușkaș!” / ”Nu ne întrebați cum a făcut-o”

Shakira e de neoprit! Anunțul total neașteptat făcut, a doua zi după ce Pique a "rupt" tăcerea

Video Barcelona - Bayern 4-1 / Leipzig - Liverpool 0-1 / Man. City - Sparta Praga 5-0. Rezultatele complete după runda 3

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

România a urcat în clasamentul FIFA! Pe ce loc a ajuns naționala lui Mircea Lucescu

S-a decis! Cine va arbitra FCSB - Rapid

Primul anunț făcut de suedezi, în cazul lui Kylian Mbappe. Unde ar fi avut loc violul

Foto S-a întors roata! Cele mai tari meme-uri, după ce Barcelona și-a luat revanșa și a umilit-o pe Bayern Munchen

Citeşte şi

Hansi Flick, cateogric după ce a umilit-o pe Bayern Munchen! Ce a spus despre Real Madrid

Flick i-a făcut complimentul suprem lui Raphinha, după Barcelona - Bayern 4-1! Cum i-a ”înțepat” pe jucătorii nemților

PEROZO tânără a fost trimisă acasă de la job după ce șefii i-au reproșat că poartă o ținută indecentă: ”Ar trebui să-mi dau demisia?”

FILM NOWActorul Jeremy Jackson, șocat să-și vadă fosta soție pe străzi, căutând prin gunoaie: "Să o pierd a fost precum moartea unui om drag"

Următorul transfer pregătit de Gigi Becali în culise! „E cel mai vizibil! Și îl văd potrivit pentru Germania” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Veste importantă pentru Ianis Hagi. „Dușmanul” său de la Rangers, aproape să plece de la echipă, după meciul cu FCSB citeşte ştirea pe ziare.com

După moartea fiului lor la doar 25 de ani, au descoperit o viață dublă secretă în online pe care nu au bănuit-o niciodată citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lidia Buble își etalează din ce în ce mai mult senzualitatea și feminitatea. Doar în haină de blană și lenjerie, pe Instagram

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lidia Buble își etalează din ce în ce mai mult senzualitatea și feminitatea. Doar în haină de blană și lenjerie, pe Instagram

Digi World

Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”

Digi Animal World

Angajați de la o grădină zoologică din Anglia, apel pentru identificarea unei creaturi cu „aripi și coarne”. Imaginile au stârnit vâlvă