Partida dintre AS Monaco și Barcelona / Foto: Profimedia

Barcelona, ironizată de AS Monaco, după ce catalanii au luat bătaie de la francezi a doua oară într-o lună

articol scris de Digi Sport
20.09.2024, 08:05
  • SuperLiga: FC Botoșani - Gloria Buzău, vineri, 18:00, DGS 1

  • SuperLiga: Oțelul Galați - Dinamo, vineri, 21:00, DGS 1

AS Monaco a produs una dintre surprizele serii și a învins-o pe Barcelona în prima etapă de UEFA Champions League, scor 2-1.

De precizat că Eric Garcia a primit cartonașul roșu încă din minutul 11 al partidei, astfel că misiunea catalanilor de a scoate un rezultat pozitiv devenise din ce în ce mai grea.

Akliouche a deschis scorul în urma unei incursiuni de excepție, iar Lamine Yamal a egalat situația pe tabelă în minutul 28, după o fază excelentă. Ulterior, Ilenikhena, intrat în minutul 59 pe teren, a dat lovitura în minutul 71 și a obținut toate cele trei puncte pentru monegasci.

AS Monaco, după ce a învins-o pe Barcelona: ”O altă zi la birou”

Pe 12 august, cele două au fost adversare și în trofeul Joan Gamper. Meciul dintre cele două a avut loc în Catalonia, iar francezii s-au impus cu un neverosimil 3-0, prin golurile înscrise de Camara, Embolo și Mawissa Elebi.

Cu câteva ore înainte de startul partidei din Champions League, pe contul oficial al celor de la AS Monaco a apărut postarea: ”Știm cu toții ce s-a întâmplat ultima oară când am jucat împotriva Barcelonei, nu?”.

La scurt timp după ce trupa lui Adolf Hutter a obținut victoria în cea mai importantă competiție intercluburi, francezii au postat: ”Ei bine, o altă zi la birou”.

În urma acestui rezultat, Monaco a urcat pe locul 12 în clasament, în timp ce Barcelona a rămas pe 23.

VIDEO cu rezumatul meciului AS Monaco - Barcelona 2-1

Hansi Flick: ”Am avut câteva ocazii, dar ei au meritat să câștige”

Da, jocul s-a schimbat complet (n.r. după eliminarea lui Eric Garcia). Am încercat tot timpul, ne-am apărat cu pasiune. Am făcut unele greșeli, dar am încercat să marcăm goluri. Am avut câteva ocazii, dar ei au meritat să câștige.

Am pierdut, ok, le-am spus asta jucătorilor, dar acum trebuie să revenim mai puternici, să ne recuperăm pentru meciul de duminică. Trebuie să dăm tot ce avem mai bun și să luptăm pentru echipă. Am pierdut acest meci, dar vom continua să luptăm.

Au fost foarte buni. E normal, pentru că sunt foarte rapizi și am încercat să ne apărăm. Au meritat să câștige”, a declarat Hansi Flick, citat de Marca.

Etichete: as monaco - barcelona , video as monaco - barcelona


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Furie printre propagandiștii ruși după explozia mega-depozitului de muniții. „Rusia a pierdut muniție cât pentru 40 de zile de luptă”

Unii dintre cei mai influenți și cunoscuți blogger militari și propagandiști ai Kremlinului și-au exprimat furia pe rețelele sociale după dezastrul provocat de distrugerea unui depozit de muniții în regiunea Toropeț, Federația Rusă, în urma unui atac cu drone ucrainene produs în noaptea de marți spre miercuri. Joi seara, sateliții NASA și ESA încă mai înregistrau incendii la acest depozit unde se estimează că erau stocate între 19.000 și 30.000 de tone de muniții.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

MERCATO 2024 | Toate transferurile verii sunt AICI. Anthony Martial a semnat

3,5 milioane de euro - transferul lui Ianis Hagi

Se naște o nouă forță în România? ”Eu asta îmi doresc, să preiau clubul!”

Victorie! Costel Pantilimon a întors decizia la TAS și trebuie să primească o sumă uriașă

Are o afacere de peste 200.000.000 de euro și a anunțat că vrea să preia o echipă de tradiție din România

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

”U” Cluj nu se mai oprește! A fost golghetul campionatului sezonul trecut, acum a semnat în SuperLigă

”M-a durut. Am crezut că are onoare”. A semnat cu FCSB și acum e pus la ”stâlpul infamiei”

A vrut Barcelona, a primit Barcelona! Ce a pățit Hansi Flick pentru prima oară în cariera de antrenor

Anunțul spaniolilor despre Andrei Rațiu înainte de Rayo Vallecano - Atletico Madrid

Citeşte şi

Cum a descris-o antrenorul lui AS Monaco pe Barcelona, după ce i-a stricat debutul lui Hansi Flick în UCL

Concluzia amară trasă de presa catalană, după ce Barcelona a pierdut la debutul în noul sezon de UCL

PEROZDemi Moore pare la fel de tânără ca fiicele sale, în cele mai noi poze de pe covorul roșu. Cele 4, un grup elegant, care atrage priviri

FILM NOWToți ochii pe ea! Scarlett Johansson, superbă într-o rochie roșie mulată, la premiera „Transformers One”, în Londra

"Doamne ferește! Actualii proprietari nu ne-ar primi acolo". Vova Cohn, anunț neașteptat despre revenirea la Dinamo citeşte ştirea pe Prosport.ro

”Îmi spuneau înaintea meciului că ies la pauză”. Fostul fotbalist de la FCSB a dat cărțile pe față: ”Acolo mi-am pierdut plăcerea” citeşte ştirea pe ziare.com

Telefoanele nu pot să explodeze din senin, cum te-ar "convinge" fake news-urile virale după pagerele explodate în Liban citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Alina Eremia și-a etalat silueta într-un costum de baie îndrăzneț, în ciuda temperaturilor scăzute: „Trebuie să-mi cresc rezistența”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Alina Eremia și-a etalat silueta într-un costum de baie îndrăzneț, în ciuda temperaturilor scăzute: „Trebuie să-mi cresc rezistența”

Digi World

Avea 240 kg, diabet și hipertensiune, dar a făcut câteva schimbări și viața lui a devenit alta. Secretele unui tânăr tată care a dat jos 68 kg

Digi Animal World

O vulpe și un bursuc, prietenii neobișnuiți ai unui câine. Imaginile adorabile te vor topi