Răzvan Lucescu/ Captură: YouTube PAOK

Foto Antrenorul român care a fost să ia lecții de la Răzvan Lucescu. ”Nu l-au schimbat deloc”

articol scris de Digi Sport
25.07.2024, 16:17
  • Champions League: Juventus - PSV, marți, 19:45, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - U Cluj, luni, 21:00, DGS 1

PAOK Saloniccampioana Greciei, a jucat cu Borac Banja Luka (campioana din Bosnia și Herțegovina), scor 3-2, în prim manșă din turul doi preliminar al UEFA Champions League.

Laszlo Balint, ”ucenicul” lui Răzvan Lucescu

Răzvan Lucescu (55 de ani) a explicat de ce echipa sa a avut probleme în acest meci. La pregătirea acestui duel a asistat și Laszlo Balint (45 de ani). Fostul antrenor al celor de la Petrolul a stat o săptămână la Salonic, pentru a urmări cum Lucescu jr și staff-ul său au pregătit acest duel din cea mai importantă competiție europeană intercluburi.

”O săptămână la Salonic. La PAOK Salonic.

Mă bucur tare mult că am avut posibilitatea de a asista la ciclul de pregătire a meciului pe care PAOK Salonic l-a jucat împotriva campioanei Bosniei, Borac Banja Luka. Pentru mine a fost o experiență mai mult decât interesantă, discuțiile pe care le-am avut cu Răzvan Lucescu, dar și cu antrenorii din staff-ul său, au fost esența acestei experiențe.

Îi mulțumesc lui Răzvan pentru deschiderea și amabilitatea cu care m-a primit. Trofeele pe care le-a câștigat ca antrenor nu l-au schimbat deloc, a rămas același om extraordinar pe care îl știam de când m-a antrenat în 2004 la FC Brașov.

De asemenea, ii mulțumesc lui Nae Constantin pentru tot sprijinul din această săptămână. Răzvan, dar și întreg staff-ul său, au avut o săptămână dificilă, încărcată, cu toate acestea și-au făcut timp pentru a mă ajuta cu toate informațiile pe care mi le-am dorit”, este mesajul postat de Balint, pe contul său de social media.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de 𝗟𝗮𝘀𝘇𝗹𝗼 𝗕𝗮𝗹𝗶𝗻𝘁 (@gyuszi_balint)

Reacția lui Răzvan Lucescu după ”thriller-ul” cu 5 goluri din preliminariile UCL! Nu s-a ferit de cuvinte

Deși PAOK Salonic a condus în două rânduri, 1-0 și 2-1, s-a văzut egalată de două ori, iar reușita de 2-2 semnată de Kulasin a venit chiar înainte de pauză.

Ulterior, fundașul central William Troost-Ekong a înscris în minutul 51 al meciului și a stabilit scorul final, 3-2.

La final, Răzvan Lucescu a tras primele concluzii. Antrenorul român nu s-a ferit să scoată în evidență jocul pe alocuri slab al echipei sale, însă a subliniat că acest lucru se datorează și faptului că meciul cu Borac Banja Luka a fost prima partidă oficială din acest sezon pentru formația sa.

În acest context, Răzvan Lucescu a explicat cât de importantă a fost această victorie, întrucât echipa sa a obținut victoria chiar și când nu s-a ridicat la cel mai înalt nivel.

”Primul meci oficial, am câștigat, ceea ce este important, dar trebuie să lucrăm la mai multe capitole. Lucrurile au mers așa cum ne-am dorit. Ne-a lipsit intensitatea astăzi, a fost un tempo lent și nu am avut încredere.

Ne-am grăbit la unele faze. Trebuie să mai exersăm anumite aspecte. Este important ca mulți jucători să aibă minute în repriza secundă, în general trebuie lucrată intensitatea și încrederea. Dar victoria este importantă și trebuie să profităm de ea pentru a remedia lucrurile și a obține calificarea”, a declarat Răzvan Lucescu, citat de sportal.gr.

Pe PAOK o așteaptă, cel mai probabil, Malmo

În cazul în care trece de Borac Banja Luka, PAOK o va înfrunta în proporție de 99,9% pe Malmo.

Suedezii au bătut-o cu 4-1 pe teren propriu pe Klaksvik, echipă din Insulele Feroe, și sunt cu un picior în turul al treilea.

Etichete: razvan lucescu , paok salonic , laszlo balint


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cutremur cu magnitudinea 5,4 în România, luni după-amiază. S-a simțit în toată țara

Un cutremur cu magnitudinea 5,4 s-a produs luni după amiaza în zona seismică Vrancea. Seismul a fost simțit în toată țara.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Debut de coșmar: autogol în minutul 6, cartonaș roșu și înfrângere la scor ”de maidan”

Radu Drăgușin, salvat de Real Madrid? Vestea venită chiar înainte de Tottenham - Arsenal

Până când moartea i-a despărțit, după 51 de ani de căsătorie! Soția lui Gigi Mulțescu: ”Nu mai înţelegeam ce îmi spunea”

”Îngrozitor!” Scoțienii, verdict dur după Dundee United - Rangers. Fanii, mesaj pentru Ianis Hagi

După ce a rămas ”mască” la rugămintea lui Popovici, Țiriac i-a transmis un mesaj ferm campionului olimpic! ”Așa am ajuns?”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ofertă pentru Ianis Stoica: salariul, de trei ori mai mare decât la Hermannstadt! Atacantul a dat deja răspunsul

Live Video&Score Parma - Udinese 2-0, ACUM, Digi Sport 2. Man și Mihăilă, câte un assist!

Carlo Ancelotti a numit cel mai bun fotbalist din lume

Foto Joyskim Dawa nu s-a putut abține! A scris trei cuvinte pe internet și i-a dat replica lui Louis Munteanu

Citeşte şi

Oficial Răzvan Lucescu a dat lovitura: un câștigător de Champions League a semnat cu PAOK

Reacția lui Răzvan Lucescu, după ce PAOK a ratat șansa de a urca pe primul loc în Grecia

PEROZMix perfect de grație feminină și inocență. Deva Cassel, fiica Monicăi Bellucci și noua stea a modei, pictorial îndrăzneț în Vogue

FILM NOWNu i-a mai văzut de 16 ani, dar îi sunt aproape. Copiii adoptați de Nicole Kidman, gest emoționant după ce mama actriței a murit

Pancu și Ovidiu Burcă, surprinși mâncând la restaurantul unde ANPC a găsit gândaci! Imagini inedite cu cei doi antrenori citeşte ştirea pe Prosport.ro

Atacantul naționalei, umilit de antrenorul său în Turcia: ”Un eșec” citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Andreea Bănică, poze printre valuri, pe litoral, în costum de baie. A impresionat cu felul în care arată la 46 de ani: Nu îmbătrânești

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Andreea Bănică, poze printre valuri, pe litoral, în costum de baie. A impresionat cu felul în care arată la 46 de ani: Nu îmbătrânești

Digi World

Cum reușește o pensionară în vârstă de 100 de ani să arate cu 30 de ani mai tânără: „Mă asigur că folosesc întotdeauna cremă”

Digi Animal World

Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit