Gabriely Miranda la meciul dintre Real Madrid și Stuttgart / Foto: Instagram @gabrielymiiranda

A debutat cu gol în Champions League pentru Real Madrid și soția lui a reacționat scurt pe internet

articol scris de Digi Sport
18.09.2024, 18:14
  • Champions League: AS Monaco - Barcelona, joi, 22:00, DGS 1

  • Champions League: Atalanta - Arsenal, joi 22:00, DGS 2

Endrick a devenit, la 18 ani şi 58 de zile, cel mai tânăr marcator din istoria lui Real Madrid în competiţiile internaţionale, după ce a reuşit să înscrie ultimul gol al partidei cu VfB Stuttgart, scor 3-1, în Liga Campionilor.

Imediat după gol, Endrick l-a imitat chiar pe Raul Gonzalez, cel care deținea recordul pentru Real Madrid: și-a pupat verigheta, gest pe care legendarul jucător al ”Galacticilor” îl făcea după ce marca.

Gabriely Miranda a scris două cuvinte în limba spaniolă pe rețelele sociale, după ce Endrick a debutat cu gol în Champions League: ”O maior 16”

Galerie Foto

La scurt timp după ce a marcat, Endrick a fost felicitat de soția sa Gabriely Miranda (21 de ani), cu care s-a căsătorit în urmă cu câteva zile. 

”O maior 16” (n.r. cel mai bun număr 16) a scris Gabriely Miranda pe rețelele sociale alături de mai multe fotografii în care poartă tricoul partenerului ei.

Soția lui Endrick a făcut referire la numărul pe care fotbalistul îl poartă la ”Galactici”.

VIDEO Rezumatul meciului Real Madrid - Stuttgart

Endrick s-a căsătorit cu Gabriely Miranda: "Ceea ce Dumnezeu a unit, nimeni nu desparte!"

Galerie Foto

"În sfârşit căsătoriţi", au scris cei doi într-o postare comună pe reţelele de socializare, alături de un citat biblic: "În acest fel, ei nu mai sunt doi, ci un singur trup. Aşadar, ceea ce Dumnezeu a unit, nimeni nu desparte".

În fotografiile respective, Endrick este îmbrăcat într-un costum de culoare neagră, purtând însă pantofi sport, fără cravată sau şosete, în timp ce mireasa, în vârstă 21 de ani poartă o rochie albă.

Deşi niciunul nu a oferit mai multe detalii, versiunile din mass-media indică faptul că Endrick şi Gabriely s-au căsătorit într-o ceremonie privată şi că aceasta nu a fost dezvăluită anterior.

Jucătorul lansat de Palmeiras şi considerat una dintre cele mai mari promisiuni ale fotbalului brazilian anunţase în octombrie 2023, înainte de a se prezenta la Real Madrid în iulie a acestui an, angajamentul său formal faţă de tânăra care îi era iubită de mai multe luni.

Gabriely Miranda se stabilise deja în capitala Spaniei alături de partenerul ei, aşa că oficializarea legăturii dintre cei doi era aşteptată în orice moment.

Ambii au publicat şi în aprilie un document oficial înregistrat la notar şi intitulat ''contract de logodnă'' în care şi-au asumat angajamente în cuplu.

"Contractul semnat pedepse pentru folosirea anumitor cuvinte în conversațiile dintre ei, cum sunt 'um', 'bine', 'okay' și chiar 'frumos'. Toate acestea sunt total interzise în relația lor. Pe de altă parte, ei trebuie să-și spună 'te voi iubi necondiționat'.

De asemenea, este strict interzisă deprinderea de obiceiuri nocive. Schimbările bruște de personalitate sau de comportament nu sunt acceptate. De asemenea, rutina trebuie spartă și cei doi trebuie să găsească lucruri de făcut împreună, doar ei doi, în timpul săptămânii.

Dacă vreunul încalcă acest contract, este pedepsit. Cel care greșește trebuie să-i dea celuilalt orice își dorește, la sfârșitul lunii. Endrick a comis deja o greșeală și a dezvăluit: 'A trebuit să-i cumpăr un iPhone!'.", notează as.com.

Etichete: endrick , gabriely miranda , video real madrid stuttgart


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Șoșoacă, în Parlamentul European: „Dumnezeu nu e vaccinat, în România 88% nu sunt vaccinaţi”. I-au tăiat microfonul

Eurodeputata Diana Șoșoacă a avut miercuri un discurs puternic antivaccinist în Parlamentul European, în cadrul unei dezbateri pe tema variolei maimuței (Mpox) și a măsurilor pe care Uniunea Europeană ar trebui să le ia în fața acestei amenințări. Fosta senatoare română a acuzat UE că vrea să declanșeze o nouă pandemie, după ce a „omorât câţi bătrâni a putut” în Italia, și a spus că ea se va opune, pentru că „Dumnezeu nu e vaccinat” și 88% dintre români nu sunt vaccinați. La finalul intervenției, microfonul i-a fost tăiat.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

3,5 milioane de euro - transferul lui Ianis Hagi

Se naște o nouă forță în România? ”Eu asta îmi doresc, să preiau clubul!”

S-a lăudat că n-a fost demis niciodată în 26 de ani, iar a doua zi a fost dat afară

"Ridicol". Cât primește Ianis Hagi pe lună de la Rangers, deși nu mai joacă nici la echipa a doua

Guvernul României, lovitură grea pentru 'U' Cluj! Ordonanța de Urgență a fost aprobată

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Foto Apariție spectaculoasă în Champions League! E văzut extrem de rar la meciuri de fotbal

Video Starul de 120.000.000€ al Barcelonei a scris o nouă filă de istorie la doar 17 ani în Champions League

Alexi Pitu a luat decizia: ”Așa e normal”. E dorit de Dinamo și Farul

A făcut afaceri cu Gigi Becali și a spus cum decurg, de fapt, negocierile

Citeşte şi

Video&Foto Imaginile serii: Endrick a scris istorie și a făcut un gest care înseamnă ENORM pentru fanii Realului

Ancelotti nu s-a ferit de cuvinte când l-a descris pe Endrick: ”Are ouă”

PEROZDemi Moore pare la fel de tânără ca fiicele sale, în cele mai noi poze de pe covorul roșu. Cele 4, un grup elegant, care atrage priviri

FILM NOWPar mai degrabă surori. Julianne Moore și fiica ei, mic dejun pe străzile din NYC. Liv, mult mai înaltă decât mama sa

"Doamne ferește! Actualii proprietari nu ne-ar primi acolo". Vova Cohn, anunț neașteptat despre revenirea la Dinamo citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum au fost surprinși Naomi Osaka și Patrick Mouratoglou citeşte ştirea pe ziare.com

Telefoanele nu pot să explodeze din senin, cum te-ar "convinge" fake news-urile virale după pagerele explodate în Liban citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Alina Eremia și-a etalat silueta într-un costum de baie îndrăzneț, în ciuda temperaturilor scăzute: „Trebuie să-mi cresc rezistența”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Alina Eremia și-a etalat silueta într-un costum de baie îndrăzneț, în ciuda temperaturilor scăzute: „Trebuie să-mi cresc rezistența”

Digi World

Care sunt alimentele și băuturile care ar putea reduce riscul de apariție a demenței. Nu sunt dificil de introdus în dietă

Digi Animal World

O vulpe și un bursuc, prietenii neobișnuiți ai unui câine. Imaginile adorabile te vor topi