Ciprian Tătărușanu / Sursă: Instagram, @tatarusanuantonciprian

Ce urmează pentru Ciprian Tătărușanu, după ce s-a retras: ”E momentul potrivit”

articol scris de Digi Sport
13.09.2024, 17:50
  • Champions League: AS Monaco - Barcelona, joi, 22:00, DGS 1

  • Champions League: Atalanta - Arsenal, joi 22:00, DGS 2

Miercuri, 11 septembrie, Ciprian Tătărușanu a decis să se retragă din fotbal, la 38 de ani. 

Totul a fost anunțat de către goalkeeper pe rețelele sociale printr-un mesaj emoționant prin care a dezvăluit că e momentul să ”agațe ghetele în cui”. 

Raul Rusescu: ”Îl văd în continuare în fotbal

La scurt timp după anunțul făcut, Raul Rusescu (36 de ani) a vorbit despre viitorul fostului său coleg de la FCSB și echipa națională. 

Rusescu consideră că ”Tătă” a ales momentul potrivit pentru a se retrage și este convins că acesta va rămâne în fotbal. 

”Nu m-a surprins decizia lui Tătărușanu. Mă așteptam, din ce am vorbit cu el. E momentul potrivit să înceapă o nouă viață. Să-i mulțumim pentru ce a făcut pentru Steaua, pentru echipa națională. În ultimii 20 de ani e cel mai bun portar român, la nivelul lui Bogdan Lobonț.

Era momentul potrivit să se retragă, are o vârstă, a revenit acasă, are copii, are lucruri de făcut și era momentul potrivit pentru el să facă acest pas. Îl văd în continuare în fotbal, absolut, e o persoană de la care mulți pot învăța. Depinde foarte mult de ceea ce el își va dori. Nu a fost o persoană activă în public, dar pe parte fotbalistică are multe de spus, de arătat, de învățat”, a spus Rusescu, potrivit gsp.ro.

Ciprian Tatarusanu și Raul Rusescu / Foto: Sport Pictures

Cum arată Antoaneta Tătărușanu la 35 de ani după trei nașteri și care este "secretul"

Antoaneta și Ciprian Tătărușanu formează un cuplu de mai bine de un deceniu, din 2010, dar cei doi s-au căsătorit abia în 2022.

Deși i-a dăruit portarului doi băieți și o fată, soția fotbalistului reușește să se mențină în formă datorită exercițiilor fizice pe care le face regulat, inclusiv cu unele greutăți mari. 

Galerie Foto

Mesajul FCSB-ului pentru Ciprian Tătărușanu

FCSB a reacționat cu întârziere după ce Ciprian Tătărușanu (38 de ani) și-a anunțat retragerea din fotbal.

Clubul la care Ciprian Tătărușanu a stat cel mai mult i-a transmis un mesaj portarului, la 24 de ore de la momentul anunțului retragerii.

În cadrul postării de pe Facebook, FCSB a avut doar cuvinte de laudă pentru Ciprian Tătărușanu, pe care l-a numit ”idol roș-albastru”.

Ciprian Tătărușanu, de la suporter la idol roș-albastru!

Unul dintre cei mai importanți portari din istoria modernă a fotbalului românesc a decis să se retragă și a făcut-o printr-un anunț discret, elegant și plin de respect, așa cum a fost el în întreaga sa carieră.

Ciprian Tătărușanu nu a fost printre cei mai mediatizați jucători din istoria clubului nostru sau a echipei naționale, dar a fost, în mod cert, unul dintre cei valoroși. Și de multe ori erou, punând umărul la calificări importante în diferite faze ale cupelor europene pentru clubul nostru. De amintit loviturile de departajare apărate în meciul cu Grashoppers, din 2010, în urma cărora roș-albaștrii s-au calificat în grupele UEFA Europa League, intervențiile fabuloase din returul cu Ajax, tot la penalty-uri, precum și un alt penalty important apărat la 0-0, în deplasarea de la Tbilisi, în urma căruia s-a deschis practic drumul spre o nouă prezență în grupele UEFA Champions League.

Dublu campion al României, câștigător al Cupei și Supercupei României, toate apărând culorile roș-albastre, pe care le-a iubit din copilărie și pe care a ajuns să le onoreze ca jucător.

În plus, titlul de campion al Italiei cu un nume uriaș, AC Milan (trofeu obținut și datorită penalty-ului apărat de el în Derby della Madonnina) și participarea la EURO 2016 cu România reprezintă, pe lângă momentele de succes din cupele europene, marile borne ale carierei lui Ciprian Tătărușanu.

Pentru toată dragostea arătată clubului nostru, precum și pentru performanțele incredibile obținute alături de roș-albaștri, îți mulțumim, Tataris!”, a transmis FCSB.

Etichete: ciprian tatarusanu , retragere , raul rusescu , fcsb , tatarusanu retragere


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Accident grav în București. Un șofer a murit după ce mașina sa a fost lovită de tramvai. Vatmanul a ieșit pozitiv la DrugTest

Un șofer a murit după ce mașina pe care o conducea a fost lovită din plin de un tramvai condus de un bărbat care a ieșit pozitiv la DrugTest. Accidentul a avut loc în Sectorul 5 din Capitală, pe șoseaua Progresului. În zonă circulația este restricționată.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

MERCATO 2024 | Toate transferurile verii sunt AICI. Ivan Perisic a semnat

"Ridicol". Cât primește Ianis Hagi pe lună de la Rangers, deși nu mai joacă nici la echipa a doua

Se naște o nouă forță în România? ”Eu asta îmi doresc, să preiau clubul!”

S-a lăudat că n-a fost demis niciodată în 26 de ani, iar a doua zi a fost dat afară

Guvernul României, lovitură grea pentru 'U' Cluj! Ordonanța de Urgență a fost aprobată

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Cum se fac grupele în Cupa României 2024-2025. Miercuri va fi tragerea la sorți

Mesajul lui Sergio Ramos, după ce a văzut gestul făcut de Kylian Mbappe! Starul ”Galacticilor” a replicat imediat

Reacția scoțienilor, după ce Ianis Hagi e OUT și de la Rangers B: ”Un mister continuu”

Zero minute în actualul sezon, dar Hansi Flick e gata să-l debuteze în Liga Campionilor

Citeşte şi

Exclusiv Ce se întâmplă cu Iacob, jucătorul ”dat dispărut de la Rapid”

Foto Anunțul FCSB-ului după ce Tătărușanu, îmbrăcat în tricoul roș-albaștrilor, a spus că merge la meciul cu Petrolul

PEROZDemi Moore pare la fel de tânără ca fiicele sale, în cele mai noi poze de pe covorul roșu. Cele 4, un grup elegant, care atrage priviri

FILM NOWGillian Anderson pare că a găsit elixirul tinereții. Actrița, seducătoare la premiera filmului The Substance, într-o rochie radiantă

Prețul real pentru atacantul căruia Gigi Becali i-a pus o clauză de 500.000.000 de euro citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum au fost surprinși Naomi Osaka și Patrick Mouratoglou citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Paris Jackson și-a etalat silueta de manechin, într-o rochie lipită de piele. Înaltă, superbă și sigură pe ea, a strălucit

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Paris Jackson și-a etalat silueta de manechin, într-o rochie lipită de piele. Înaltă, superbă și sigură pe ea, a strălucit

Digi World

Descoperirea uluitoare care l-a lăsat pe un bărbat cu gura căscată. Ce a găsit în pereții unei case

Digi Animal World

Momentul adorabil când un pui de urs polar își îmbrățișează mama. Imaginile au făcut înconjurul lumii