Un arbitru arată cartonașul roșu / Foto: Profimedia

A văzut roșu în fața ochilor! Fotbalistul eliminat de două ori la distanță de 4 zile

articol scris de Digi Sport
18.02.2024, 23:18
  • Liga Națiunilor: Danemarca - Serbia, duminică, 19:00, DGS 1

  • Liga Națiunilor: Elveția - Spania, duminică, 21:45, DGS 1

Bayern Munchen traversează una dintre cele mai nefaste perioade din ultimele decenii. Bavarezii au ajuns la 3 eșecuri consecutive în toate competițiile, iar unul dintre jucătorii campioanei Germaniei pare urmărit de ghinion.

În weekend-ul precedent, Bayern a pierdut fără drept de apel derby-ul cu Bayer Leverkusen, 0-3, apoi, miercuri, 14 februarie, a cedat în fața celor de la Lazio, scor 0-1, în prima manșă a optimilor de finală din UEFA Champions League. Duminică, 18 februarie, bavarezii au fost învinși și de Bochum, 2-3, în Bundesliga.

Dayot Upamecano, eliminat de două ori în decurs de 4 zile

Dayot Upamecano (25 de ani), fundașul celor de la Bayern, se află la cea mai slabă săptămână din cariera sa. După ce a fost eliminat la mijlocul săptămânii, la Roma, francezul a văzut cartonașul roșu și la disputa cu Bochum.

A încasat un cartonaș galben în minutul 39, iar în minutul 77 l-a primit și pe al doilea și a fost eliminat, după ce a comis penalty-ul din care Stoger a dus scorul la 3-1. O situație care se petrece foarte rar, cel puțin la acest nivel.

Suporterii bavarezilor l-au criticat dur pe Dayot Upamecano pentru gafa făcută în meciul cu Lazio, iar mulți dintre ei au făcut anumite comentarii rasiste la adresa fotbalistului, condamnate de club.

Galerie Foto

VIDEO Rezumat Bochum - Bayern 3-2

Conducerea lui Bayern îi decide viitorul lui Tuchel: ”Postul lui se clatină”

Musiala a deschis scorul pe ”Vonovia Ruhrstadion”, însă Bochum a întors rezultatul până la pauză, grație reușitelor lui Asano și Schlotterbeck. Upamecano și-a lăsat echipa în inferioritate numerică în repriza secundă, iar Stoger a dus scorul la 3-1, din penalty. Kane a închis tabela, iar Bayern a ajuns la 3 înfrângeri consecutive în toate competițiile, lucru care nu li s-a mai întâmplat bavarezilor de 9 ani.

Imediat după confruntarea de la Bochum, conducerea lui Bayern a stabilit o întâlnire cu toți membrii cu putere de decizie, iar viitorul antrenorului Thomas Tuchel va fi hotărât în curând.

Vor avea loc discuții interne la Bayern acum, iar postul lui Thomas Tuchel se clatină în continuare. Viitorul antrenorului se va decide în curând, cu președintele clubului și directorii implicați”, a transmis jurnalistul Fabrizio Romano.

Etichete: bayern munchen , cartonas rosu , dayot upamecano , eliminare upamecano


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Când pică Paștele ortodox și catolic în 2025. Anul viitor, cele două sărbători vor fi în aceeași zi

În anul care urmează, Paștele Ortodox și Paștele Catolic pică în aceeași zi. Creștinii vor celebra sărbătoarea Învierii Domnului pe data de 20 aprilie 2025.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Ion Țiriac: ”Vă spun o noutate. Candidez la președinție! Absolut serios”. Ce a urmat

Foto "ROMÂNIA a trecut pe aici!" Cum au lăsat "Tricolorii" vestiarul de la Prishtina, după 3-0 cu Kosovo

Ce a scris presa din Kosovo, după ce au apărut imaginile cu vestiarul României la finalul meciului de la Prishtina

Video Kosovo - România 0-3. Mircea Lucescu, debut cu o victorie superbă la al doilea mandat pe banca naționalei

Răzvan Marin a dezvăluit ce i-a spus portarul kosovar, înainte să îl "execute" din penalty

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Vestea pe care Mircea Lucescu nu voia să o audă înainte de România - Lituania

Dennis Man a fost propus la Juventus, iar Gică Popescu a reacționat

Federația a luat decizia, după ce selecționerului Angliei i s-a cerut demisia pentru gestul care a scandalizat întreaga țară

Gigi Becali i-a spus direct unui fotbalist: ”Joci ce zice Ferguson, nu ce vrei tu!”. Replica primită

Citeşte şi

Starul de 130.000.000€ e OUT din cursa pentru Balonul de Aur! Bayern Munchen nu s-a abținut

Thomas Muller, record absolut în tricoul lui Bayern Munchen

PEROZCu mâinile prin păr, ruj roșu pe buze și o rochie crăpată până la coapsă, Mădălina Ghenea a făcut din nou furori la Veneția

FILM NOWGeorge Clooney l-a ironizat pe Brad Pitt, din cauza vârstei: „E norocos că încă mai lucrează!”

Cum putea rămâne Albion Rrahmani la Rapid! „Tu, Șucu, trebuia să-l chemi și să-l întrebi asta” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ianis Hagi nu a mai rezistat: "Nu mai folosiți declarațiile lui Giovanni Becali ca și cum ar fi ale mele!" citeşte ştirea pe ziare.com

Alfred Bulai a făcut infarct în închisoare. Fostul profesor, transportat de urgență la Spitalul Militar din Capitală. Care este starea lui actuală citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lora, într-un costum de baie extrem de decoltat. Artista nu a scăpat de critici nici în vacanță: „Ai pus ceva pe tine”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lora, într-un costum de baie extrem de decoltat. Artista nu a scăpat de critici nici în vacanță: „Ai pus ceva pe tine”

Digi World

Doi tineri au stat o noapte într-o cameră de hotel cu pereți din sticlă transparentă. Provocarea i-a prins "complet nepregătiți": "Ești expus toată noaptea"

Digi Animal World

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia