Bătaie în derby-ul CSKA Sofia - CSKA 1948 Sofia / Foto: Profimedia

Foto Bătaie generală în derby! Jucătorii au ieșit de pe teren, după ce au văzut bătaia dintre jandarmi și ultrași

articol scris de Digi Sport
01.06.2024, 12:17
  • Premier League: Man. City - Arsenal, duminică, 18:30, DGS 1

  • SuperLiga: U Cluj - Univ. Craiova, duminică, 21:30, DGS 1

În data de 31 mai, în Bulgaria, a avut loc derby-ul dintre CSKA Sofia și CSKA 1948 Sofia, scor 0-2.

Confruntarea s-a petrecut pe stadionul național ”Vasil Levski”, care are o capacitate de 43.230 de locuri, dar care a fost ocupat doar pe jumătate la derby-ul orașului Sofia. În cele din urmă, deși gazdele erau cotate drept favorite, oaspeții s-au impus și vor juca în turul secund preliminar al Conference League.

CSKA a găzduit partida, după ce s-a clasat pe locul 3 în play-off, însă CSKA 1948, venită din play-out, a reușit surpriza și a obținut locul de cupe europene. A fost un meci de baraj în stilul celui din SuperLiga României, dintre Universitatea Craiova și Universitatea Cluj.

CSKA Sofia - CSKA 1948 Sofia, 0-2. Ultrașii s-au bătut cu jandarmii, fotbaliștii au fugit speriați

Galerie Foto

Piscevic a deschis scorul în minutul 30 pentru CSKA 1948 Sofia, iar Pedrinho a majorat avantajul oaspeților în a doua repriză, la opt minute de la reluare.

Spre finalul meciului, în minutul 88, când au văzut că echipa lor nu mai are nicio șansă de a întoarce partida, o parte din ultrașii gazdelor de la CSKA Sofic au intrat pe teren și s-au luat la bătaie cu forțele de ordine, în timp ce jucătorii au fugit spre vestiare.

”Suporterii au început să distrugă tot în calea lor, au atacat puținele forțe de ordine care i-au întâmpinat”, au scris cei de la sportal.bg.

”Sunt doi polițiști răniți. Ambii au răni la genunchi. Cinci persoane au fost arestate. Există proceduri preliminare. Ancheta a fost pusă în mișcare. Nu am informații exacte despre dacă au avut activități criminale în trecut.

Ne-am îndeplinit obligațiile în mod corespunzător. Angajamentul de a proteja publicul a fost încredințat unei companii de securitate. S-a văzut că nu erau în stare să facă față. Suporterii, când au văzut că nu vor fi împiedicați, au invadat nestingheriți terenul.

Avem informații că un delegat al meciului a fost lovit în față la pauză. S-au produs pagube pe stadion. Gardurile, scaunele și bucățile de beton au fost îndepărtate”, a precizat un oficial al partidei.

După aproximativ de 10 minute de ”răfuială”, jocul a fost reluat, însă soarta meciului a rămas neschimbată. Ulterior, după meci, suporterii le-au cerut explicații jucătorilor.

Ludogorets a fost campioana Bulgariei și va juca în primul tur preliminar al UEFA Champions League, în timp ce Cherno More, locul doi, va juca, la fel ca CSKA 1948 Sofia, în turul doi preliminar Conference League.

Botev Plovdiv, echipa care a câștigat Cupa Bulgariei, va începe aventura europeană în primul tur preliminar Europa League.

Etichete: cska sofia , cska 1948 sofia , cska sofia - cska 1948 sofia


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un cunoscut model transsexual din Georgia a fost ucis la numai o zi după ce a fost adoptată legea anti-LGBTQ

Un cunoscut model transsexual georgian a fost ucis, au declarat oficialii locali, la o zi după ce Guvernul a adoptat o lege care va impune limitări radicale ale drepturilor LGBTQ+ în Georgia, informează The Guardian. Motivele crimei nu sunt cunoscute, deocamdată.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Răsturnare de situație în cazul Simonei Halep

Video Scene "incredibile": ce i-a făcut Dorinel Munteanu tânărului de 20 de ani împrumutat de la Farul

Unde s-a angajat Neil Lennon, la o lună după ce a fost dat afară de la Rapid

Niță a luat 4 goluri, Stanciu a făcut spectacol! Ce a ieșit la meciul contra lui Toney, Mahrez și Firmino

Video "Ne-a lăsat paf pe toți!" Cum a răspuns Constantin Budescu la întrebarea "Te mai gândești la echipa națională?"

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Gigi Becali a intrat în direct și ”a făcut praf” un jucător. După câteva secunde, s-a răzgândit: ”Acum am văzut”

Dennis Man ”a strălucit” în thriller-ul de la Lecce! Nota primită de român + Cum s-a descurcat Mihăilă

Reacția lui Daniel Bîrligea, după ce a fost schimbat la pauză, la debutul său la FCSB: ”Se știe”

Gestul cum rar se vede făcut de Mihai Popescu, după ce a fost eliminat direct în meciul FCSB - Petrolul

Citeşte şi

Ofertă pentru Ianis Stoica: salariul, de trei ori mai mare decât la Hermannstadt! Atacantul a dat deja răspunsul

MERCATO 2024 | Toate transferurile verii sunt AICI. Anthony Martial a semnat

PEROZSalma Hayek, ședință foto provocatoare pe puntea unui iaht de lux. La 58 de ani, actrița continuă să arate impecabil

FILM NOWA rupt tăcerea după 30 de ani. Sharon Stone a spus cine este producătorul care a sfătuit-o să întrețină relații intime cu partenerul de film, pentru o mai bună chimie pe ecrane

L-a desființat pe Nicolae Dică după ce l-a demis: „Va rămâne poreclit `Zece Zero`. Noul antrenor va fi o mare surpriză” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB, salt important în clasament, după remiza cu Petrolul. Pe ce loc a ajuns campioana citeşte ştirea pe ziare.com

Răsturnare de situație în cazul lui Mario Iorgulescu. De ce i s-a anulat condamnarea la 13 ani de închisoare. Ce urmează pentru tânărul milionar citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Cum comentează Lady Gaga zvonurile conform cărora ar fi de fapt bărbat: „M-am obișnuit să se spună minciuni despre mine!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Cum comentează Lady Gaga zvonurile conform cărora ar fi de fapt bărbat: „M-am obișnuit să se spună minciuni despre mine!”

Digi World

Cât de nocive sunt pentru sănătate uscătoarele de rufe pe care le avem acasă. Avertismentul lansat de oamenii de știință

Digi Animal World

Autoritățile au crezut că au găsit un vultur rănit, dar când l-au analizat, au izbucnit în râs. Ce avea, de fapt, pasărea prădătoare