Trent Alexander-Arnold / Foto: GettyImages

Anunțul presei din Anglia despre transferul lui Trent Alexander-Arnold la Real Madrid

articol scris de Digi Sport
28.10.2024, 11:33
  • SuperLiga: FC Botoșani - 'U' Cluj, luni, 18:30, DGS 1

  • SuperLiga: Farul - Universitatea Craiova, luni, 21:00, DGS 1

Trent Alexander-Arnold (25 de ani) este unul dintre cel mai important jucător al celor de la Liverpool, însă ar putea pleca la finalul acestei stagiuni, atunci când îi expiră contractul.

Real Madrid caută un înlocuitor pentru Dani Carvajal, iar ibericii îl văd pe Trent Alexander Arnold înlocuitorul perfect pentru fundașul de 32 de ani care s-a accidentat grav recent.

Jamie Carragher: "Va fi frustrare din partea suporterilor lui Liverpool dacă Trent pleacă la Real Madrid"

Potrivit celor de la GOAL, ”Galacticii” i-au pregătit deja contractul lui Trent, unul care se întinde până în vara lui 2029. Mai mult, englezul ar primi un salariu de 15 milioane de lire sterline pe stagiune, adică 18 milioane de euro.

Conform sursei citate, fundașul de 25 de ani ar fi tentat să accepte propunerea celor de la Real Madrid, mai ales că salariul este unul mult mai mare decât cel de la Liverpool.

Jamie Carragher (46 de ani), expert în fotbal și fost jucător la Liverpool, a vorbit despre transferul lui Trent Alexander-Arnold la Real Madrid. El a evidențiat că fanii nu vor fi deloc mulțumiți dacă fundașul va bate palma cu "Galacticii"

"Când a fost întrebat despre ambițiile sale, ce ar alege între Liga Campionilor, Cupa Mondială și Balonul de aur, fundașul ales Balonul de aur, ceea ce mi s-a părut puțin ciudat. Ai fi crezut că ar alege Cupa Mondială sau Liga Campionilor, pentru că fotbalul este un joc de echipă. Dar da, are ambiții mari și de ce nu? Ai o singură carieră. E un fundaș unic, absolut incredibil.

Cred că Virgil van Dijk și Mo Salah vor rămâne (n.r. la Liverpool). Dar cu cât durează mai mult, cu atât mai mult cred că Trent va pleca la Real Madrid. Va fi multă frustrare în rândul fanilor dacă acest lucru continuă și el nu semnează un contract.

În trecut am avut doi jucători, Steve McManaman și Michael Owen. Doi jucători mari care au jucat în echipe ale lui Liverpool nu foarte bune. Când Trent a fost jucător la Liverpool, a fost cea mai bună echipă, sau aproape de cea mai bună în fiecare sezon.

Reacția fanilor va fi 'Dacă ești jucător englez și concurezi pentru titlul (n.r. în Premier League) și Liga Campionilor în fiecare sezon, ce mai vrei?' Deci va fi frustrare din partea suporterilor lui Liverpool dacă Trent pleacă", a declarat Jamie Carragher, la Sky Sports.

Alexander-Arnold: ”Vreau să câștig un Balon de Aur”

De-a lungul celor șapte ani și jumătate petrecuți deja pe Anfield, Alexander-Arnold a bifat 321 apariții în tricoul ”Cormoranilor”, perioadă în care a contribuit decisiv la 102 de reușite: 19 goluri și 83 de pase decisive.

Așteptat la Real Madrid, Alexander-Arnold a transmis că și-a setat ca obiectiv să câștige Balonul de Aur la un moment dat în carieră.

Principalul meu obiectiv? Vreau să câștig un Balon de Aur. Cred că o pot face. Vreau să fiu primul fundaș lateral care să câștige asta”, a spus Trent Alexander-Arnold, potrivit lui Fabrizio Romano.

  • În acest moment, Trent Alexander-Arnold este remunerat de Liverpool cu 11,5 milioane de euro pe an. 
  • 70 de milioane de euro este cota de piață a lui Trent Alexander-Arnold, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Etichete: liverpool , real madrid , jamie carragher , trent alexander-arnold


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Americanul liniștit”, spionul rușilor în Ucraina, a fost extras cu succes din estul țării, anunță presa de la Moscova

Presa de stat din Rusia a relatat luni că forţele ruse care luptă în Ucraina au extras cu succes un cetăţean american din estul Ucrainei care le-ar fi ajutat în secret să atace ţinte ucrainene timp de cel puţin doi ani, relatează Reuters.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Video Dorinel Munteanu a făcut anunțul "la cald", după eșecul cu Unirea Slobozia: "Va fi ultimul sezon pentru mine!"

Se repetă istoria? Barcelona ar putea fi forțată să îi spună "adio" lui Lamine Yamal

Total neașteptat! Decizia luată de Real Madrid, după umilința istorică din "El Clasico"

Scandal uriaș după El Clasico! Real Madrid a deschis o anchetă după ce Yamal a fost insultat grav

Umilit de Gavi pe gazon, Vinicius i-a dat o replică memorabilă în ”El Clasico”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ioan Varga a făcut anunțul despre Dan Petrescu

Surpriză uriașă! Pe cine vrea Manchester United să pună antrenor, după demiterea lui Erik ten Hag

Reacția scurtă a Simonei Halep, după eliminarea de la Hong Kong

”Ai dat 10 euro!” Marius Șumudică a spus de unde și-a cumpărat geaca ”norocoasă”: ”Am un băiat. Nevastă-mea nu-i de acord”

Citeşte şi

Real Madrid, gata să renunțe la Carlo Ancelotti. Încep negocierile cu noul antrenor

Mesajul transmis de Lionel Messi, după victoria Barcelonei din El Clasico

PEROZCum arată Jennifer Lopez la două luni de la divorțul de Ben Affleck. Actrița a apărut pe covorul roșu într-o fustă minusculă

FILM NOWDovadă de curaj. Salma Hayek a dezvăluit ce a făcut la începutul carierei pentru a primi roluri la Hollywood

„Iar zice lumea că sunt bețiv!”. Ilie Năstase, revoltat după ce Halep a fost eliminată în primul tur de la Hong Kong citeşte ştirea pe Prosport.ro

Erik Ten Hag, experiment eșuat la Manchester United. Suma exorbitantă cheltuită în trei ani citeşte ştirea pe ziare.com

Motivul pentru care această femeie a fost părăsită de soț. Tu îți dai seama ce a văzut în poză și l-a făcut să divorțeze? citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Roxana Nemeș, răsfăț în Mykonos. S-a pozat într-un costum de baie alb, în piscina cu vedere la mare

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Roxana Nemeș, răsfăț în Mykonos. S-a pozat într-un costum de baie alb, în piscina cu vedere la mare

Digi World

Fructele care pot îmbunătăţi starea de spirit şi alunga oboseala mentală

Digi Animal World

Momentul când două păsări se bat pe un pește. Imaginile surprinse în India au făcut înconjurul lumii