Valentin Covaciu, campion cu Astra alături de Marius Șumudică și Silviu Lung Jr. / Foto: Arhivă personală

Exclusiv Antrenorul de portari Valentin Covaciu, totul despre “Astra Gugu”, Șumudică și Anticârcelul: “Aș putea scrie o carte”

articol scris de Alex Stanila
14.09.2021, 10:03
  • Cupa Spaniei: Racing Ferrol - Rayo Vallecano, vineri, 20:00, DGS 1

  • La Liga: Valencia - Real Madrid, vineri, 22:00, DGS 1

Valentin Covaciu (52 de ani), antrenorul de portari care a lucrat alături de antrenori precum Marius Șumudică, Gheorghe Mulțescu sau Constantin Gâlcă, a acordat un interviu pentru digisport.ro în care a rememorat cele mai importante momente din carieră.

Covaciu se mândrește cu cea mai bună perioadă din istoria clubului Astra Giurgiu, alături de care a câștigat titlul în Liga 1 și Supercupa României, în perioada în care echipa era condusă de Marius Șumudică. Antrenorul de portari vorbește despre rebelul “Șumi”, dar și despre Silviu Lung Jr, pe care îl consideră cel mai bun goalkeeper alături de care a lucrat, atât în România, cât și în Turcia, la Kayserispor.

Antrenorul de portari Valentin Covaciu, totul despre “Astra Gugu”, Anticârcelul și Șumudică: “Aș putea scrie o carte”

Cel poreclit “Lic”, care a evoluat la cluburi precum Sportul sau Corvinul Hunedoara, a făcut o radiografie a portarilor români, s-a declarat impresionat de rapidistul Horațiu Moldovan și a explicat de ce portughezul Filipe Teixeira este cel mai bun fotbalist străin care a evoluat vreodată în România.

  • Al Raed (Arabia Saudită), FC Vaslui, Farul Constanța, Unirea Urziceni, Al Tawoon (Arabia Saudită), Al Shaab (Emiratele Arabe Unite), Astra Giurgiu, Kayserispor (Turcia) și Vejle (Danemarca) sunt echipele de club la care a activat Covaciu.
  • Covaciu este liber de contract după despărțirea de Vejle, alături de care a obținut promovarea după doar un sezon în liga a doua din Danemarca.

Digi Sport: Domnule Covaciu, spuneți-mi, mai întâi, despre cariera de jucător. Puțini știu, dar ați făcut parte dintr-o generație extraordinară la Sportul.

Valentin Covaciu: Cariera de jucător am început-o în 1979 la Sportul Studențesc, unde m-am format ca portar. Da, este adevărat că, la acel moment, Sportul avea o generație de excepție. Am fost rezervă, având în vedere că înaintea mea apărau portari consacrați ca Speriatu, Manu, sau Răzvan Lucescu. Pentru mine era foarte important ca la o vârstă fragedă să pot fi rezerva unuia dintre ei. Am evoluat pentru o perioadă și la Corvinul Hunedoara, Rocar București și alte echipe din ligile inferioare.

Satisfacțiile cred că au fost mai mari în cariera de antrenor. Spuneți-mi cum ați început.

Cariera de antrenor am început-o la Rocar București, în 2003, cu Marius Șumudică antrenor principal. Am avut rezultate bune în Liga 3 și ușor-ușor am făcut pasul către ligile superioare. Apoi au urmat colaborări cu alte cluburi din Romania și nu numai: Al Raed din Arabia Saudită, FC Vaslui, Farul Constanta, Al Tawoon, Al Shaab, din Emiratele Arabe Unite, Unirea Urziceni, Astra Giurgiu, Kayserispor, Vejle. Satisfacții au fost peste tot, însă titlul de campion al României și câștigarea Supercupei României cu Astra Giurgiu, dar și parcursul echipei până în primăvara europeană, au rămas în sufletul meu.

Galerie Foto

Cum era Marius Șumudică la Rocar, la primii lui pași în această meserie?

Șumudică este antrenorul alături de care am trăit o parte din satisfacțiile amintite și împreună am avut rezultate remarcabile. Și atunci, ca și acum, era un antrenor agil la minte și creativ.

La Farul ați petrecut trei ani. Cu cine ați avut ocazia să lucrați acolo?

Da, am petrecut trei ani la Farul Constanta, în Liga 2. Am avut ocazia să lucrez cu Adi Vlas, un portar cu experiență.

A urmat perioada Unirea Urziceni, la scurt timp după ce echipa câștigase titlul, jucase în grupele Ligii Campionilor și se îndrepta către desființare. Cum a fost?

La Urziceni am lucrat cu un alt portar care a fost la Farul Constanta, George Curcă, un portar foarte bun. Venisem după perioada în care echipa câștigase titlul de campioană a României sub conducerea lui Dan Petrescu, cu participarea în grupele Champions League. Deși echipa avea în spate astfel de rezultate, bugetul era redus și acesta a fost unul dintre motivele pentru care echipa s-a desființat.

Valentin Covaciu: "În Arabia Saudită, vorbim despre bani, dar și despre performanță"

După Urziceni, ați plecat din nou în Arabia Saudită...

Da, la Al Taawon, o echipă nou-promovată de către domnul Sichitiu în prima ligă a Arabiei Saudite. Un antrenor foarte bun, numai lucruri frumoase am auzit despre el. După primele 5-6 etape eram chiar pe locul 3. Echipele de top la acel moment în prima ligă a Arabiei Saudite, erau Al Hilal, la care Mirel Rădoi evolua ca jucător, Al Shabab, Al Nasr, unde antrenor principal era Walter Zenga.

E vorba doar de bani în Arabia Saudită sau și de performanță? E un subiect dezbătut adesea la noi.

Arabia Saudită este o țară care investește mulți bani pentru dezvoltarea sportului. Pentru ei, fotbalul este spectacol, așa că plătesc salarii mari pentru a atrage nume importante din fotbalul mondial. Din acest motiv și calitatea competiției crește. Deci practic vorbim și de bani, dar și de performanță .

În Emiratele Arabe Unite ați lucrat cu Marius Șumudică la Al-Shaab. Cum erau condițiile de acolo?

Emiratele Arabe Unite se află în aceeași situație, ca de altfel toată zona Golfului. Plătesc salarii mari, creează condiții de antrenament și dezvoltare sportivă la un nivel ridicat. Asta duce către o dezvoltare a competiției sportive și o creștere a performanțelor.

Valentin Covaciu: "Filipe Teixeira, cel mai bun fotbalist străin care a jucat în România"

Dacă ar fi să faceți o comparație între condițiile din zona Golfului și cele din România?

Net superioare din orice punct de vedere condițiile din zona Golfului.

Jucători români ați avut acolo?

Jucători români, nu, însă în Emiratele Arabe Unite îl aveam în lotul echipei Al Shaab pe Filipe Teixeira. Un jucător devotat meseriei, un profesionist desăvârșit, Din punctul meu de vedere a fost cel mai bun jucător străin care a jucat în România și cu care ulterior am colaborat și la Astra Giurgiu.

  • Filipe Teixeira a fost desemnat el mai bun străin din Liga 1 în 2017, la Gala AFAN.
  • Mijlocașul născut la Paris, dar care a reprezentat naționala Portugaliei la juniori, a jucat în România la FC Brașov, Rapid, Petrolul, Astra și FCSB. A câștigat titlul în Liga 1 și două Supercupe ale României alături de giurgiuveni.
  • 209 meciuri, 35 de goluri și 25 de pase decisive a acumulat Teixeira în Liga 1

Valentin Covaciu: "Șumudică, tot timpul cu glumele la el"

V-ați întors apoi în țară, la Astra, unde cred că ați avut cele mai mari realizări din carieră.

Am revenit în țară și a urmat perioada Astra Giurgiu , acolo am lucrat cu portari extraordinari : Dani Coman, Silviu Lung Jr., George Gavrilaș și Ion Boșneag.

Ce vă impresiona cel mai mult la Silviu Lung? Ce avea diferit față de alți portari cu care ați lucrat?

Silviu Lung Jr. înainte de toate, este un om echilibrat din toate punctele de vedere. Seriozitatea și talentul sunt punctele forte a lui Silviu, se pregătește într-un mod profesionist. Colaborarea dintre noi a fost extraordinară .

  • Silviu Lung (32 de ani) a jucat la Universitatea Craiova și Astra în Liga 1, iar din 2017 este la Kayserispor, în Turcia. Alături de giurgiuveni, portarul a câștigat un titlu, o Cupă și două Supercupe ale României
  • Lung s-a retras de la echipa națională în septembrie 2020, după doar șase meciuri sub tricolor

Cum era cu Anticârcelul? Adevăruri sau exagerări ale lui Marius Șumudică pentru a determina conducerea să pună la dispoziție condiții mai bune echipei?

Îl știm toți pe Marius, cu glumele la el tot timpul, însă adevărul este că nu prea aveam la dispoziție o mare varietate de vitaminizare. Probabil încerca prin discursul lui să obțină și condiții mai bune de la conducere.

Valentin Covaciu, despre "Astra Gugu": "Râdeam toți, nu știau să pronunțe Giurgiu"

Ați reușit să uimiți Europa eliminând de două ori West Ham. Englezii vă spuneau 'Astra Gugu'. Cum au fost acele momente?

Râdeam toți, nu știau să pronunțe cuvântul Giurgiu. Da, am reușit să eliminăm de două ori o echipă de top din Anglia. Am jucat pe Stadionul Olimpic, 70.000 de spectatori, cu Slaven Bilic antrenor la West Ham. Am fost toți foarte motivați, chiar am și făcut pariu cu unul dintre colegi. Am presimțit că o să-i eliminăm a doua oară. Am câștigat pariul, a fost un lucru extraordinar. Când s-a terminat meciul, Silviu a venit la mine, ne-am strâns cu Boșneag și Gavrilaș și au fost niște îmbrățișări de nici nu știu cum să le descriu. A fost un vis împlinit pentru mine. Îmi pare rău că n-am putut intra în grupele Ligii Campionilor, ne-a eliminat Copenhaga în play-off.

  • În sezonul 2015/2016, Asta a eliminat West Ham în turul 3 preliminar din Europa League, după 2-2 la Londra (Valencia 23', Zarate 51' / Boldrin 71', Ogbonna autogol 82') și 2-1 în România (Budescu 32', 36' / Lanzini 4')
  • Istoria s-a repetat un an mai târziu, în play-off-ul Europa League. A fost 1-1 la Giurgiu (Alibec 83' / Noble 45') și 1-0 pentru Astra pe Stadionul Olimpic (Teixeira 45').

Cum pregăteați un meci de genul celor cu West Ham, din Europa League?

Aveam referințele adversarului, iar în funcție de acestea stabileam un plan de antrenament. Eram angrenați și în Liga 1, Cupa României, nu era ușor. Un lucru foarte important era sa reușim să eliminam presiunea de pe jucători.

Valentin Covaciu: "Lui Budescu i-a lipsit mai multă dorință. L-aș fi văzut în Spania"

Spuneți-mi de Budescu, care ne-a obișnuit cu goluri din parcare, din vestiar. Cum era la antrenamente?

Mi-aduc foarte bine aminte, un jucător extraordinar de talentat . După antrenament, rămâneam și făceam competiție la penalty-uri cu Lovin, Jr. Morais, Săpunaru. Budescu era singurul căruia n-am putut să-i apăr una din cinci.

Ce credeți că i-a lipsit lui Budescu să joace într-un campionat important din Europa?

Probabil mai multă dorință și mai multă ambiție. Părerea mea este că putea să joace la un club mare din Europa. L-aș fi văzut în Spania, el fiind un jucător creativ, inventiv.

Alibec pare că e făcut din același aluat.

Un jucător foarte talentat. Mulți spun de el că e supărăcios, dar e un băiat deosebit. Trebuie să știi să-l câștigi, să fii alături de el când are perioade slabe. Am avut ocazia să-i cunosc pe amândoi și pot să spun că erau profesioniști.

Specialiștii îi reproșează că e prea nervos, că dă din mâini când nu îi convine ceva. Îl poate potoli cineva?

E genul de atacant care se enervează foarte repede dacă nu îi iese o fază, dar, una peste alta, e un jucător foarte bun. O va dovedi și acum la CFR Cluj. A avut și ghinion cu repetatele accidentări.

Valentin Covaciu: "La Astra am trăit o experiență unică"

Care a fost relația cu Ioan Niculae și la ce restanțe financiare ați ajuns la Astra?

Nu am avut ocazia să-l cunoaștem pe Ioan Niculae. O singură dată în doi ani și jumătate l-am văzut. Restanțe existau, am ajuns la trei luni de neplata de multe ori, dar avându-l președinte pe Dani Coman, un om extraordinar, ne-a sfătuit de fiecare data să nu depunem memorii și sa avem răbdare, pentru că vom primii toți banii promiși și așa s-a și întâmplat. Una peste alta, am trăit la Astra o experiență unică .

Ce sentimente vă încearcă când vedeți Astra în Liga 2 depunctată și cu interdicție la transferuri?

Cu părere de rău, urmăresc și acum echipa și chiar îmi pare rău pentru ei. Sper să revină cât mai curând unde i-a fost locul. E foarte greu, dar nu imposibil.

Valentin Covaciu: "Silviu Lung Jr. merita mai mult la națională"

Bănuiesc că portarul cel mai bun cu care ați lucrat a fost Silviu Lung. El și-a anunțat retragerea de la echipa națională. O decizie bună, rea? Merita mai mult acolo?

A fost decizia lui, trebuie să i-o respectăm. Părerea mea e că merita mai mult la națională, chiar dacă, știm foarte bine, Ciprian Tătărușanu e un portar cu mare experiență, dar Silviu putea să apere mai mult la echipa națională.

La nivelul portarilor, întotdeauna am stat foarte foarte bine la echipa națională. A fost cam singurul capitol la care nu ne-am putut plânge...

Așa este. Îl avem acum pe Niță, un portar cu reacții senzaționale, un băiat foarte serios. Din spate vine și Aioani, un băiat talentat căruia selecționerul Mirel Rădoi îi dă încredere. Mulți critică deciziile selecționerului, dar astea sunt răutățile românilor. E selecționerul naționalei și trebuie susținut. Eu am încredere că ne va califica la Campionatul Mondial. Îi doresc multă baftă lui și întregului său staff.

Hagi spune că Aioani va fi viitorul portar al naționalei. E subiectiv sau așa îl vedeți și dumneavoastră?

Nu-l contrazic. E un portar foarte bun. Pe lângă el, mai este Ionuț Radu un portar foarte bun.

Un portar foarte bun, dar care nu mai apără.

Da. Ca portar, dacă nu aperi, e mai greu să te menții. Nu se compară antrenamentele cu meciurile, dar el e un portar foarte bun și foarte talentat. La Dinamo este Eșanu, îmi place de el, este un copil talentat și de viitor.

Are concurență acum la Dinamo, a venit Iliev.

L-am avut la Astra pe Iliev, un portar foarte bun, cu un joc de picior excelent.

Dacă ați fi antrenor la Dinamo, pe cine ați miza? Eșanu sau Iliev?

În situația în care se află echipa, pe Iliev aș miza. Are experiență, are reacții foarte bune, un joc de picior bun. Ieșirea pe centrare nu este punctul lui forte, nu-l ajută nici fizicul. Fiind un portar cu statură mai mică, compensează prin reacții și un plasament bun. Eșanu mai are de muncă.

Valentin Covaciu: "Mă uit la Horațiu Moldovan și îl văd pe Dani Coman"

Dintre portarii actuali din Liga 1, pe cine ați mai remarcat?

Îmi place foarte mult Horațiu Moldovan de la Rapid. Mă uit la el și îl văd pe Dani Coman. Îl văd pe Dani în tinerețe. Are și un antrenor bun de portari , cu multă experiență în spate, Marian Ioniță, care a fost și în staff-ul domnului Mircea Lucescu.

Ar fi meritat la națională, așa cum spun rapidiștii?

100% merita la națională, asta este părerea mea. Probabil că în viitor se va și întâmpla asta.

Apropo de Rapid, credeți că Săpunaru ar fi dispus să se răzgândească și să revină la echipa națională?

Cunoscându-l atât ca jucător, cât și ca om, nu-l văd să mai revină. E un jucător cu personalitate, un lider, parolist. Mă bucur pentru realizările lui, ale echipei, dar si pentru Mihai Iosif.

V-ați fi așteptat la parcursul acesta al lui Mihai Iosif?

Sincer să vă spun, nu mă miră. Ne cunoaștem bine, chiar am copilărit împreună. Mă bucur pentru el, din suflet, a muncit mult și chiar merita să fie răsplătit pentru această muncă.

Rapid, cea mai frumoasă galerie din România?

Da! Pot să spun că e una dintre cele mai frumoase din Europa. Mi-ar fi plăcut să avem astfel de  suporteri și la Astra.

Un top 3 al portarilor din Liga 1?

Mie îmi place foarte mult Moldovan. N-aș putea să fac un top 3, dar unul dintre ei ar fi cu siguranță Moldovan. În afara României, Silviu rămâne portarul român numărul 1 pentru mine, am câștigat trofee alături de el. Din Europa, îl apreciez foarte mult pe Buffon.

La 43 de ani este coleg cu Man și Mihăilă. Ce credeți că îl mai motivează să apere la vârsta asta?

L-au definit tot timpul seriozitatea și pregătirea. Pregătirea a fost foarte importanta pentru el, mereu a dat dovadă de seriozitate. Îmi pare rău că nu a câștigat și Champions League, cred că e singurul trofeu care îi lipsește. Îmi mai plac și Neuer, de la Bayern, și ter Stegen, de la Barcelona, care, după părerea mea, este cel mai bun din Europa la jocul de picior.

Iar din România, all-time?

La Sportul Studențesc l-am prins pe Silviu Lung. Eram copil de mingi, îi urmăream fiecare acțiune, plasamentul. Bineînțeles, mai este Vasile Iordache, pe care l-au uitat mulți. Pentru mine a fost un idol. Să nu uităm nici de Dumitru Moraru. Portari mari, care au fost în top. Dând timpul mult mai înapoi, am avut ocazia să mă antreneze domul Ion Voinescu, nea Țopică, cum îl știa toată lumea, un om senzațional. România a avut tot timpul portari buni.

Valentin Covaciu: "Ca portar trebuie să ai și o nebunie"

Ce urmăriți prima dată la un portar când îl aveți sub comandă? Ce căutați la el?

Mie îmi plac portarii foarte agili, cu joc de picior bun și cu concentrarea maximă. Sunt portari la noi care au teama de a ieși pe centrări. N-aș putea să spun că acest capitol nu se poate lucra, dar depinde de fiecare portar. Ca portar trebuie să ai și o nebunie.

E adevărat că portarii sunt caracterizați de așa-zisa nebunie?

Nu vorbim de nebunie în adevăratul sens al cuvântului. Nebunia portarului însemnă mai mult curaj, forță, tărie.

O întrebare des întâlnită: penalty-urile se apără sau se ratează?

Ambele. Mulți spun că a executat prost jucătorul. Se pregătesc foarte bine și penalty-urile împreună cu antrenorii de portari.

Cum pregătiți o serie de lovituri de departajare?

Mulți zic că e o loterie, dar n-aș putea spune asta. Contează mult și inspirația portarului, dar și cum este pregătit pentru loviturile de departajare. Referințele de la analiza jocului, cum bate jucătorul, unde bate, sunt esențiale în pregătirea lor.

Am văzut în unele momente cazuri în care portarul titular este schimbat în minutul 120 și rezerva intră doar pentru loviturile de departajare. Un exemplu ar fi Olanda, la CM 2014, în timpul meciului cu Costa Rica, când Cilessen a fost înlocuit de Krul.

Nu sunt de acord cu această tactică. Dacă vii de pe bancă, nu ești în febra meciului. Aici, poate să-ți iasă sau nu, este cu două tăișuri.

Valentin Covaciu: "Ar trebui să scriu o carte despre Marius Șumudică"

O amintire deosebită cu Marius Șumudică?

Marius Șumudică este un personaj, știe toată lumea, are tot timpul glumele la el. Nu și le pregătește, e spontan. Sunt multe amintiri legate de el, cred că ar trebui să scriu o carte.

A fost și criza de nervi din Turcia, la un antrenament al lui Gaziantep...

La acel moment nu mai lucram împreună, dar am văzut momentul. E un antrenor foarte sufletist, dedicat meseriei, iar asta îl consumă foarte mult.

Despre rivalitatea lui cu Steaua sau cu FCSB? Ați crezut în vreun moment că poate antrena la echipa lui Becali?

El este un rapidist convins 100%. M-au întrebat mulți prieteni la acel moment dacă se va duce la FCSB. Le-am spus că nu va ajunge, chiar dacă avea o relație foarte bună cu domnul Becali.

Cum ați perceput ce i s-a întâmplat la CFR acum? Scos în stradă, ședință în garaj...

Îmi pare rău pentru ce i s-a întâmplat. Nu mi se pare normal să fie dat afară în acest mod, când el este pe primul loc! Nu fac bine fotbalului nostru astfel de lucruri, mai ales că nu suntem într-o poziție foarte bună.

Valentin Covaciu: "Nu le va fi ușor lui Cicâldău și Moruțan la Galatasaray"

În Turcia, campionat pe care îl cunoașteți foarte bine, avem încă doi jucători români, pe Cicâldău și Moruțan. Este campionatul potrivit pentru ei?

Au început bine acolo. Mă bucur pentru ei. Campionatul din Turcia e foarte puternic, iar Galatasaray e poate cea mai titrata echipă de acolo. Trebuie să demonstreze, au avut un start foarte bun de campionat, dar nu e ușor. Cunoscând campionatul și jucătorii din Turcia, pot să spun că e un fotbal foarte intens, unde se practică un joc deschis și uneori agresiv. Le doresc mult succes și cât mai multe realizări. Sunt la un club foarte mare și ne fac o mare onoare, ținând cont de români care au jucat acolo. În general, mă bucur pentru reușitele jucătorilor români. Avem jucători buni, talentați, dar parcă tot timpul ne împiedică ceva să avem mai multe reușite în străinătate.

În final, spuneți-mi ce urmează pentru dumneavoastră.

Sunt în discuții pentru anumite proiecte în România, dar și în afara țării. Așteptăm să vedem ce se concretizează.

Etichete: astra , marius sumudica , kayserispor , vejle , valentin covaciu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Ministrul Predoiu vrea să schimbe „rapid” vârsta de pensionare a polițiștilor: „Este o lege proastă, o invitație la pensie”

Cătălin Predoiu a spus joi seara, în exclusivitate la Digi24, că din cauza unei legi proaste, Ministerul de Interne a pierdut în ultimii 15 ani 35.000 de polițiști cu experiență. „A fost o invitație la pensie”, spune ministrul, care a subliniat faptul că această lege trebuie schimbată „rapid”, și că va avea discuții în coaliție și în guvern pe această temă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Șeful lui PAOK s-a dus la Răzvan Lucescu și i-a comunicat decizia finală, după ce românul a fost suspendat patru luni

Andrei Vlad a reacționat în prima zi a anului, după plecarea de la FCSB

News Alert Darius Olaru a primit oferta și a dat răspunsul pe loc!

Video Rangers - Celtic 3-0. Ianis Hagi, Robin Propper și Danilo au adus victoria gazdelor în ”Old Firm”

Cum a reacționat românul trecut pe la Inter și Milan când a aflat cu ce se ocupă soția lui: ”Nu este nimic greșit”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv ”Următorul român vândut pe o sumă mare”: 20.000.000 €!

Exclusiv Juri Cisotti, tot mai aproape de FCSB! ”Trebuie să accept”

Scoțienii au văzut ce a făcut Ianis Hagi în Rangers - Celtic și au tras o concluzie categorică

Cea mai neașteptată veste a începutului de an: Cristiano Ronaldo, ”în discuții” cu o forță a Europei

Citeşte şi

Marius Șumudică a primit replica, după declarația dată la finalul derby-ului cu Dinamo

Cum forțează Denis Ciobotariu transferul la Rapid

PEROZDouă surori, ținta comentariilor dure după ce au dezvăluit un secret despre relația lor: „Oricine merită iubire și fericire!”

FILM NOWDemi Moore, siluetă de model la vârsta de 62 de ani. Actrița a făcut furori într-o rochie perfect mulată pe trupul ei subțire

Florin Tănase dezvăluie cele trei lucruri emoționante care l-au făcut să se întoarcă la echipa lui Gigi Becali citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ianis Hagi, ce gol! Românul a înscris în poarta rivalei Celtic și a declanșat nebunia pe Ibrox Park VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

PROFM Delia a încheiat anul cu încă o ținută ieșită din comun. Fanii nu au iertat-o nici acum: „Fără coarne nu se poate”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia a încheiat anul cu încă o ținută ieșită din comun. Fanii nu au iertat-o nici acum: „Fără coarne nu se poate”

Digi World

Câte minute de viaţă pierd fumătorii cu o singură ţigară. Concluziile celei mai noi analize a oamenilor de ştiinţă

Digi Animal World

Ce s-a întâmplat cu un câine la 15 minute după ce stăpânul său a murit. Familia a fost devastată