Mike Tyson / Foto: Profimedia

Foto Transformare fizică a lui Mike Tyson la 58 de ani. ”Sunt pur și simplu o specie diferită de ființa umană”

articol scris de Digi Sport
26.10.2024, 09:07
  • La Liga: Real Madrid - Barcelona, sâmbătă, 22:00, DGS 1

  • SuperLiga: Hermannstadt - Dinamo, sâmbătă, 19:00, DGS 1

Boxerul american Mike Tyson (58 de ani), fostul campion absolut al categoriei grea, se află într-o formă excelentă, care l-a surprins până și pe managerul său, Gene Kilroy.

Managerul lui Tyson, impresionat de transformarea fizică. ”Nu te-am văzut niciodată așa”

Luptătorul trage din greu pentru a fi în formă la meciul cu Jake Paul (27 de ani), programat pe 15 noiembrie.

Galerie Foto

”Te cunosc de când aveai 13 ani și niciodată nu te-am văzut atât de puternic”, a spus Kilroy, într-un clip publicat pe site-ul oficial al lui Tyson, preluat de Marca.

Luptătorul din Brooklyn arată în video cum se antrenează și cum a evoluat fizicul lui. Se poate observa cum îi este lucrat gâtul și în general cum arată acum corpul său, unul impresionant, dar rămâne de văzut și cât de puternic va fi.

Într-un interviu acordat recent celor de la FOX 4, Tyson a explicat că majoritatea oamenilor de vârsta lui nu s-au antrenat ca el sau nu și-au menținut nivelul fizic pe care îl are acum.

”Alți oameni de vârsta mea nu s-au antrenat atât de mult ca mine, nu au fost la fel de constanți ca mine. Sunt pur și simplu o specie diferită de ființa umană”, a spus Tyson.

Gene Kilroy, managerul lui Mike Tyson și cel care-l cunoaște pe ”Iron Mike” de la 13 ani, a rămas total impresionat de transformarea fizică a fostului campion mondial la box, ajuns la 58 de ani.

Kilroy este un tip faimos în lumea boxului. El l-a reprezentat în trecut și pe Muhammad Ali și l-a ajutat pe ”The Greatest” să câștige foarte mulți bani și a rămas alături de el ca prieten apropiat și confident. În prezent, el este ultimul supraviețuitor al cercului de prieteni apropiați al celui care a fost unul dintre cei mai mari sportivi din istorie. Ali a murit pe 3 iunie 2016, la vârsta de 74 de ani.

Kilroy, care apărea mereu în fotografiile cu Ali, și care a fost primul care l-a luat în brațe după victoria epocală cu Foreman, a ajuns la 84 de ani și locuiește în Las Vegas, USA.

Mike Tyson, pregătit pentru confruntarea cu Jake Paul: "O să fugă ca un hoț!" / "Nu mai suntem prieteni până pe 15 noiembrie"

Meciul a fost programat iniţial pentru 20 iulie, dar a fost amânat după ce fostul campion mondial, în vârstă de 58 ani, a avut o criză de ulcer care l-a forţat la o pauză.

''Iron Mike'', care are un palmares 50 victorii (44 KO) şi şase înfrângeri, a fost unul dintre cei mai de temut ''grei'' din istorie, dar nu a mai luptat în ringul profesionist din 2005.

Când a fost întrebat de ce s-a întors pe ring atât de mult după pensionare, răspunsul lui Tyson a fost tranşant: "Pentru că pot. Cine altcineva o poate face în afară de mine? Avem un YouTuber care luptă cu cel mai mare luptător care a trăit vreodată. E posibil să fi fost în ring cu oameni care au aceleaşi intenţii, dar în prezent, nu. De îndată ce îl prind pe tipul ăsta, se va termina complet, el va fugi. O să fugă ca un hoţ".

Jake Paul, 27 ani, care numără 20,7 milioane de abonaţi pe YouTube, a susţinut zece meciuri profesioniste, obţinând 9 victorii, dintre care şase înainte de limită, şi o singură înfrângere, dar nu a avut în faţa niciodată un boxer.

''Sunt aici pentru a câştiga 40 de milioane de dolari şi pentru a elimina o legendă'', a spus Paul în conferinţa de presă. "Îl iubesc pe Mike şi îl respect, dar nu mai suntem prieteni până pe 15 noiembrie", a adăugat Paul.

Lupta, care va avea loc pe AT&T Stadium din Arlington (Texas), cu o capacitate de 80.000 de locuri, va fi considerată un meci profesionist de box şi va fi transmisă în direct pe o celebră platformă de streaming, care va permite accesul tuturor abonaţilor, circa 270 de milioane, o premieră pentru serviciul de streaming.

Etichete: jake paul , mite tyson , mite tyson box , gene kilroy


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un tunel lăsat în paragină timp de 32 de ani a redevenit prioritate. Autoritățile alocă până la 150 de milioane de euro ca să-l repare

Politicieni cu ochelari de cal și lipsă de viziune au condus România ani în șir. Ultima dovadă este tunelul Palas construit după planurile inginerului Anghel Saligny, acum mai bine de un secol. Prin el, trenurile intrau direct în Portul Constanța. A fost, însă, închis în urmă cu 32 de ani și lăsat în paragină. Acum autoritățile îl declară de interes național și alocă până la 150 de milioane de euro ca să-l repare și să-l lungească.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La aproape 5 ani de când s-a retras din tenis, Maria Sharapova a primit vestea care face înconjurul lumii

Surpriză uriașă pentru Ianis Hagi pe "Ibrox", în timpul meciului Rangers - FCSB 4-0

Exclusiv CFR Cluj a smuls un punct în minutul 90+3, dar Ioan Varga a fost un car de nervi la final: ”Am informații”

Sportivul român care e o ”bestie” și are o relație cu fosta iubită a lui George Clooney! Ea e cu 15 ani mai în vârstă

Decizia instanței în procesul de divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. S-au despărțit în 2021

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ioan Andone a făcut Top 5 al celor mai buni fotbaliști români din istorie: Gică Hagi, pe locul doi

Câte bilete s-au vândut la FCSB - Rapid

Costel Gâlcă, prima reacție după ce s-a zvonit că va fi demis

Se pregătește ”debarcarea” lui Erik ten Hag. Cei 4 antrenori cu care Manchester United e în tratative

Citeşte şi

Controversă uriașă la JO 2024: "Rezultatele analizelor de sânge arată că aceste două pugiliste sunt bărbaţi!"

A refuzat lupta de teamă că adversarul său se va sinucide și a pierdut o avere: "Murea de frică și tremura tot!"

PEROZPrezintă lenjerie intimă ca model, iar în viața normală Bella Hadid poartă pantaloni atât de scurți că nu o acoperă mai deloc

FILM NOWTom Hardy dezvăluie numele celui mai bun „Spider-Man”: Cred că este un actor grozav. Mi-ar plăcea să lucrez cu el

Prima echipă din Superliga care se pregătește să-l transfere pe Malcom Edjouma de la FCSB! „Mă pun la coadă pentru el” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Tragere la sorți: Simona Halep și-a aflat prima adversară de la Hong Kong! Va întâlni o favorită citeşte ştirea pe ziare.com

Ce s-a întâmplat cu câinele care a escaladat Marea Piramidă din Giza? citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Sabrina, solista piesei "Boys", din anii '80, poze în costum de baie la 56 de ani. Superbă și puternică, în ciuda unei boli grave

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Sabrina, solista piesei "Boys", din anii '80, poze în costum de baie la 56 de ani. Superbă și puternică, în ciuda unei boli grave

Digi World

Fructele care pot îmbunătăţi starea de spirit şi alunga oboseala mentală

Digi Animal World

Ce a făcut un câine care a fost lăsat singur acasă. Imaginile surprinse de camera de supraveghere au devenit virale