Luptă Tatiana Dedu - Ruxandra Ailenei / Foto: captură YouTube @RXF

Foto ”Îi dau din prima să cadă!” A intrat în cușcă împotriva unei adversare cu 55 de kg mai ușoară. Ce a urmat: ”Nu există reguli?”

articol scris de Digi Sport
02.03.2023, 16:09
  • Liga Națiunilor: Danemarca - Serbia, duminică, 19:00, DGS 1

  • Liga Națiunilor: Elveția - Spania, duminică, 21:45, DGS 1

După concursul de dat palme, RXF a organizat un nou eveniment care a stârnit controverse. Tatiana Dedu (18 ani) și Ruxandra Ailenei (21 de ani) au fost protagonistele unei lupte cel puțin bizare.

Tinerele, ambele ”vedete” în mediul online, luptătoare amatoare, au intrat în cușcă pentru o dispută inegală. Tatiana avea de partea sa fizicul impunător, cântărind 115 kilograme, în timp ce adversara ei era mult mai tehnică și agilă, la 60 de kilograme.

Diferența de greutate dintre cele două luptătoare a fost de 55 de kilograme. ”Așa era în UFC în anii `90”

Galerie Foto

La începutul luptei, după câteva lovituri ale Ruxandrei Ailenei care și-au atins ținta, Tatiana Dedu a apelat la procedee interzise, a tras-o de păr în mai multe rânduri pe adversara sa, iar arbitrul i-a transmis că va fi descalificată dacă va mai continua.

Meciul s-a desfășurat cu Ailenei la conducere pe toată durata. Zeci de pumni ai tinerei din Timișoara s-au oprit direct în figura Tatianei Dedu, care nu a reușit să trimită vreo lovitură care s-o deranjeze pe rivala ei. Cu toate acestea, a rezistat până la final, trei runde de câte trei minute, iar decizia le-a aparținut arbitrilor.

Ruxandra Ailenei a câștigat în unanimitate, spre bucuria fanilor săi. Astfel de lupte sunt la început în România, însă peste Ocean sunt organizate de foarte mulți ani. Cu toate acestea, nu toți fanii MMA din țara noastră au fost mulțumiți.

Așa era în UFC în anii `90. Trebuie să se respecte categoria de greutate pentru siguranța luptătorilor”, ”Nu au existat reguli? De ce nu a fost descalificată după ce a tras-o de păr pe Ruxandra?”, ”Ce rost a avut acest meci?” sau ”Nu-mi vine să cred că am văzut așa ceva”, au fost doar câteva dintre comentarii.

Înaintea partidei, Tatiana Dedu a oferit o declarație pentru RXF, în care o avertiza pe Ruxandra Ailenei că nu-i va fi ușor cu ea în cușcă, însă lucrurile nu au stat chiar așa.

M-am privit în oglindă și am spus să mă apuc de TikTok pentru a deveni o mică vedetă. De fapt, mare. Am zis că dacă tot sunt sexy, să pornesc în mediul online. Am provocat diferiți oameni, inclusiv pe managerul meu, dar nimeni nu a vrut să se bată cu mine, așa că cei de la RXF au hotărât să scoată leul din mine.

Am început antrenamentele pentru a deveni o forță. Adversara mea e o puicuță sexy, o rog să nu se dea în talente la mine că-i dau bărbia jos. Nici nu-mi pasă dacă e pregătită sau nu, eu știu ce pot și avantajul meu e corpul mare și atletic. Îi dau din prima să cadă. Bătaie, pentru mine, e un mod liber de a te exprima”, a spus Dedu, cu câteva săptămâni înaintea luptei.

  • RXF este promoția românească de MMA, înființată în 2012, care a ajuns la peste 40 de gale organizate.

Etichete: lupte mma , rxf , tatiana dedu , ruxandra ailenei


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Când pică Paștele ortodox și catolic în 2025. Anul viitor, cele două sărbători vor fi în aceeași zi

În anul care urmează, Paștele Ortodox și Paștele Catolic pică în aceeași zi. Creștinii vor celebra sărbătoarea Învierii Domnului pe data de 20 aprilie 2025.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Ion Țiriac: ”Vă spun o noutate. Candidez la președinție! Absolut serios”. Ce a urmat

Foto "ROMÂNIA a trecut pe aici!" Cum au lăsat "Tricolorii" vestiarul de la Prishtina, după 3-0 cu Kosovo

Ce a scris presa din Kosovo, după ce au apărut imaginile cu vestiarul României la finalul meciului de la Prishtina

Video Kosovo - România 0-3. Mircea Lucescu, debut cu o victorie superbă la al doilea mandat pe banca naționalei

Răzvan Marin a dezvăluit ce i-a spus portarul kosovar, înainte să îl "execute" din penalty

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Vestea pe care Mircea Lucescu nu voia să o audă înainte de România - Lituania

Dennis Man a fost propus la Juventus, iar Gică Popescu a reacționat

Federația a luat decizia, după ce selecționerului Angliei i s-a cerut demisia pentru gestul care a scandalizat întreaga țară

Gigi Becali i-a spus direct unui fotbalist: ”Joci ce zice Ferguson, nu ce vrei tu!”. Replica primită

Citeşte şi

Foto ”Bijuteria” de 10.000.000€ din București prinde contur: în 2024 va fi dată în folosință

Video&Foto Victoria carierei! Benny Adegbuyi l-a făcut KO pe marele Badr Hari! Prestație uimitoare a românului

PEROZCu mâinile prin păr, ruj roșu pe buze și o rochie crăpată până la coapsă, Mădălina Ghenea a făcut din nou furori la Veneția

FILM NOWGeorge Clooney l-a ironizat pe Brad Pitt, din cauza vârstei: „E norocos că încă mai lucrează!”

Cum putea rămâne Albion Rrahmani la Rapid! „Tu, Șucu, trebuia să-l chemi și să-l întrebi asta” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ianis Hagi nu a mai rezistat: "Nu mai folosiți declarațiile lui Giovanni Becali ca și cum ar fi ale mele!" citeşte ştirea pe ziare.com

Alfred Bulai a făcut infarct în închisoare. Fostul profesor, transportat de urgență la Spitalul Militar din Capitală. Care este starea lui actuală citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lora, într-un costum de baie extrem de decoltat. Artista nu a scăpat de critici nici în vacanță: „Ai pus ceva pe tine”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lora, într-un costum de baie extrem de decoltat. Artista nu a scăpat de critici nici în vacanță: „Ai pus ceva pe tine”

Digi World

Doi tineri au stat o noapte într-o cameră de hotel cu pereți din sticlă transparentă. Provocarea i-a prins "complet nepregătiți": "Ești expus toată noaptea"

Digi Animal World

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia