SIMONA HALEP - DIGISPORT-12
"Am 32 de ani, nu mai sunt atât de tânără...". Simona Halep, interviu sincer, înaintea turneului de la Madrid
sorisimo
Lovitura de proporții care se pregătește în tenisul românesc
FOTBAL:RAPID BUCURESTI-UNIVERSITATEA CLUJ, SUPERLIGA SUPERBET (27.11.2023)
”Vor pleca mulți”. Șucu l-a pus antrenor pe Lobonț, dar Pancu e convins că Rapid va avea alt ”principal”
Digi Sport 1 Live
Acum
Stirile Digi Sport

Video Simona Halep - Iga Swiatek 6-7 (6), 4-6. Românca s-a confruntat cu probleme medicale și a fost eliminată de la Indian Wells

articol scris de Digi Sport
19.03.2022, 05:01

Simona Halep (30 de ani, 26 WTA) a fost învinsă de Iga Swiatek (20 de ani, 4 WTA), 6-7 (6), 4-6, în semifinalele Indian Wells.

Simona Halep și Iga Swiatek / Foto: Profimedia
Simona Halep și Iga Swiatek / Foto: Profimedia
  • SuperLiga: Hermannstadt - Botoșani, vineri, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Farul - CFR Cluj, vineri, 20:30, DGS 1

Primul set a început extrem de echilibrat, până la 3-2 pentru Swiatek, când poloneza a reușit să facă break-ul și părea că se îndreaptă spre câștigarea actului. Nu a fost cazul, însă, pentru că Halep a reușit să revină și să câștige trei game-uri la rând. Au urmat două game-uri câștigate pe serviciu și, automat, tie-break-ul, unde Simona a avut două mingi de set, salvate de Iga, care s-a impus 8-6.

Simona Halep, eliminată de la Indian Wells după 6-7 (6), 4-6 cu Iga Swiatek

Primul game al actului secund a fost câștigat de Simona Halep, însă, la final, românca a cerut intervenția fizioterapeutului, acuzând o durere la coapsa piciorului stâng. Au urmat două game-uri la rând câștigate de Iga Swiatek, apoi o revenire spectaculoasă a Simonei Halep, care a ajuns să conducă 4-2. Din acel moment, însă, ceva s-a rupt în jocul româncei, care a acuzat în continuare probleme medicale, de care Iga Swiatek a profitat.

Poloneza, care a jucat la un nivel înalt, a câștigat patru game-uri la rând și s-a calificat în finala Indian Wells, unde va juca împotriva sportivei calificate în urma meciului Paula Badosa - Maria Sakkari.

  • 1:50 a durat meciul dintre Simona Halep și Iga Swiatek

Galerie Foto

Simona Halep - Iga Swiatek 6-7 (6), 4-6


Simona Halep - Iga Swiatek 6-7 (6), 4-6. Poloneza își face serviciul, câștigă meciul și se califică în finala Indian Wells.

Simona Halep - Iga Swiatek 6-7 (6), 4-5. Swiatek se impune și pe serviciul lui Halep, care acuză probleme la coapsa piciorului stâng, și va servi pentru meci,

Simona Halep - Iga Swiatek 6-7 (6), 4-4. Swiatek revine spectaculos în set și egalează după un game în care nu a cedat niciun punct.

Simona Halep - Iga Swiatek 6-7 (6), 4-3. Poloneza reușește imediat rebreak-ul, la a treia minge de break avută în game. Swiatek a avut 40-0, Halep a oferit senzația că poate reveni, însă la 30-40 Iga a reușit să închidă game-ul.

Simona Halep - Iga Swiatek 6-7 (6), 4-2. Halep face break-ul și se desprinde în setul secund.

Simona Halep - Iga Swiatek 6-7 (6), 3-2. Românca ia al doilea game la rând și preia conducerea în setul secund.

Simona Halep - Iga Swiatek 6-7 (6), 2-2. Simona trece peste problema medicală și reușește să facă break-ul!

Info: Simona Halep revine pe teren după un time-out medical, în care i-a fost aplicat un bandaj pe piciorul stâng.

Simona Halep - Iga Swiatek 6-7 (6), 1-2. Swiatek face break-ul! Halep a acuzat probleme fizice, indicând un disconfort la coapsa piciorului stâng, și a cerut intervenția fizioterapeutului.

Simona Halep - Iga Swiatek 6-7 (6), 1-1. Poloneza își face serviciul și egalează în startul setului secund.

Simona Halep - Iga Swiatek 6-7 (6), 1-0. Românca ia primul game al setului doi, în care a existat și un moment de panică, pentru că, la 30-15 în favoarea sa, poloneza a alunecat și a stat câteva secunde pe suprafața de joc, dar a reușit ulterior să se ridice și să continue jocul.

Simona Halep - Iga Swiatek 6-7 (6). Poloneza salvează două mingi de set, revine de la 4-6, ia patru puncte la rând și câștigă actul inaugural. După ultima minge, românca și-a spart racheta și a primit un ”code violation” de la arbitru.

Simona Halep - Iga Swiatek 6-6. Halep ia game-ul la zero și primul set se va decide în tie-break.

Simona Halep - Iga Swiatek 5-6. Poloneza confirmă break-ul și va servi pentru set.

Simona Halep - Iga Swiatek 5-5. Poloneza luptă, câștigă pe serviciul româncei și rămâne în set.

Simona Halep - Iga Swiatek 5-4. Ce revenire pentru Halep! Trei game-uri la rând luate de Simona, care va servi pentru câștigarea primului set.

Simona Halep - Iga Swiatek 4-4. Halep reușește să confirme break-ul și să restabilească egalitatea.

Simona Halep - Iga Swiatek 3-4. Rebreak imediat reușit de Halep, la prima minge de break avută în set.

Simona Halep - Iga Swiatek 2-4. Poloneza face break-ul, la zero! Game de uitat pentru Halep.

Simona Halep - Iga Swiatek 2-3. Continuă echilibrul și game-urile câștigate pe serviciu.

Simona Halep - Iga Swiatek 2-2. Un prim game controlat autoritar de româncă. Halep a cedat un singur game și a egalat.

Simona Halep - Iga Swiatek 1-2. Un nou game echilibrat, dar câștigat pe serviciu de Iga Swiatek.

Simona Halep - Iga Swiatek 1-1. Game disputat, câștigat din nou de jucătoarea aflată la serviciu, de data asta Simona Halep, care a profitat de loviturile ratate ale Igăi Swiatek și a încheiat cu as.

Simona Halep - Iga Swiatek 0-1. Game-ul inaugural este câștigat, nu fără dificultăți, de poloneză.

UPDATE, ora 03:07: Începe meciul, cu Iga Swiatek la serviciu.


A doua semifinală se va disputa între Paula Badosa (24 de ani, 7 WTA) din Spania și Maria Sakkari (26 de ani, 6 WTA) din Grecia, nu înainte de ora 05:00, de asemenea în direct la Digi Sport 2.

Simona Halep - Iga Swiatek LIVE VIDEO, sâmbătă, nu înainte de ora 03:00, Digi Sport 2 | Finala din semifinale

UPDATE 20:00 - Iga Swiatek a acceptat provocarea celor de la "We Are Tennis" și a răspuns mai multor întrebări. Poloneza a fost chestionată, printre altele, cu privire la "cine are cel mai bun serviciu din WTA", dar și "cine e regina bârfelor în circuit".

"Cine are cel mai bun prim serviciu din circuit?

Swiatek: Știu sigur că eu nu voi fi regina primului serviciu, dar cred că Serena sau Pliskova. Ele pot servi foarte bine cu primul.

Cine e cel mai bun dansator?

Swiatek: În circuit? Oh, nu am nicio idee. Oh, așteaptă, pot să spun Gael (n.r. Monfils). L-am văzut pe Instagram cum dansează. Cred că el e cel mai bun dansator din circuit.

Cine are cel mai bun al doilea serviciu din circuit?

Swiatek: Îmi place mult cum servesc eu cu al doilea serviciu. Da, dar nu sunt cea mai bună la asta, încă nu. Cred că Barty. La al doilea meu serviciu îmi place spinul, faptul că poate zbura destul de sus.

Cine e regina bârfelor în circuit?

Swiatek: Rennae Stubbs. Știe multe lucruri despre tenis, nu este tocmai bârfă, dar împărtășește din ce știe. Întotdeauna poți merge la ea dacă vrei să te pui în temă cu ce se întâmplă în circuit.

Cine e cel mai bun partener alături de care poți merge la o petrecere?

Swiatek: Oh, Doamne! Mie personal îmi place să merg cu echipa mea la petreceri pentru că mă simt mult mai bine alături de ei. Sunt puțin introvertită, așa că nu e ușor pentru mine să merg la petreceri cu cineva.

Prietena mea cea mai bună din circuit e Kaja Juvan, dar pe de altă parte nu am mers la atât de multe petreceri în ultimii 2 ani din cauza pandemiei. Deci în acest departament încă am nevoie de experiență", a spus Swiatek, în interviul acordat celor de la We Are Tennis.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Simona Halep - Iga Swiatek LIVE VIDEO, sâmbătă, nu înainte de ora 03:00, Digi Sport 2 | Finala din semifinale

UPDATE 17:20 - Swiatek, cu nouă victorii consecutive și aflată la cea mai bună clasare din carieră, este jucătoarea momentului în circuitul feminin de tenis. Însă drumul său în viață ar fi putut fi altul dacă și-ar fi urmat marea pasiune: muzica.

Simona a câștigat acest turneu în 2015.

Simona Halep și Iga Swiatek se vor confrunta pentru a patra oară în circuitul de tenis profesionist. Sportiva noastră are un avantaj minim, 2-1, în meciurile directe. La Roland Garros fiecare a învins câte o dată, iar Simona are o victorie şi la Australian Open 2021.

  • Simona Halep devine a treia clasată în topul all-time al încasărilor din tenis dacă o învinge pe Iga Swiatek. DETALII AICI
  • Iga Swiatek, jucătoarea momentului în circuitul WTA. Ce a spus despre duelul cu Simona Halep. DETALII AICI
  • Simona Halep, analizată înaintea duelului cu Iga Swiatek: "Începe să-și redescopere cea mai bună versiune". DETALII AICI
  • Simona Halep a dezvăluit numele fanului care o însoțește la toate turneele. ”Vine peste tot în lume”. DETALII AICI

Campioana noastră a ajuns în penultimul act al turneului de la Indian Wells, după ce a trecut în faza sferturilor de finală de Petra Martic (31 de ani, locul 79 WTA), scor 6-1, 6-1. De partea cealaltă, Swiatek a trecut în ”sferturi” de Madison Keys (27 de ani, 29 WTA), 6-1, 6-0.

Simona Halep - Iga Swiatek LIVE VIDEO, sâmbătă, nu înainte de ora 03:00, Digi Sport 2 | Simo și-a asigurat revenirea în Top 20 WTA. Locul pe care ajunge dacă se impune la Indian Wells

În acest moment, Simona Halep și-a asigurat revenirea în Top 20 WTA. În clasamentul WTA Live, sportiva din Constanța ocupă locul 19, în urcare cu șapte poziții.

Dacă ajunge în finală, Simona Halep poate urca până pe locul 14 WTA. Dacă va câștiga titlul la Indian Wells, poate ajunge până pe locul 13 WTA.

La finalul lunii ianuarie, după Australian Open, Simona Halep a ieșit din Top 20 WTA pentru prima dată după opt ani și jumătate.

Următorul obiectiv pentru Simona Halep este să revină în Top 10 WTA. Românca ocupă locul 8 în clasamentul all-time al jucătoarelor care au stat cele mai multe săptămâni consecutive în Top 10 WTA.

  1. Halep a reușit această performanță vreme de 365 de săptămâni, din 27 ianuarie 2014 și până pe 9 august 2021.
  • Simona Halep a câștigat turneul de la Indian Wells în 2015 și a mai jucat două semifinale, în 2014 și 2018.
  • Suma mare obținută de Simona Halep după calificarea în semifinalele Indian Wells.

Simona Halep - Iga Swiatek LIVE VIDEO, sâmbătă, nu înainte de ora 03:00, Digi Sport 2 | Favorita de la pariuri

Simona Halep pornește din postura de outsider în partida cu Iga Swiatek. Casele de pariuri o dau favorită certă pe jucătoarea de tenis din Polonia.

Swiatek, principala favorită a turneului de la Indian Wells are o cotă de 1.55 în medie la casele de pariuri pentru o victorie împotriva Simonei.

De partea cealaltă, jucătoarea din România, a doua favorită a caselor de pariuri la trofeu, are o cotă de 2.50 în meciul din semifinale.

Halep a câștigat turneul de la Indian Wells contra Jelenei Jankovic, scor 2-6, 7-5, 6-4 în 2015.

Simona Halep - Iga Swiatek LIVE VIDEO, sâmbătă, nu înainte de ora 03:00, Digi Sport 2 | Swiatek, 9 victorii la rând în circuitul WTA 2022

Până la meciul cu Keys, Swiatek le-a învins la Indian Wells pe Anhelina Kalinina, Clara Tauson şi Angelique Kerber în câte trei seturi.  Poloneza a demonstrat că se află în formă mare şi la Doha, acolo unde a spulberat-o pe Anett Kontaveit în finală, 6-2, 6-0. Iga a ajuns la 9 victorii consecutive.

"Sunt mai concentrată să găsesc soluții, vreau ca fiecare meci să fie precum o lecție pentru mine. Știu că Ash Barty are acest tip de mentalitate, când este un meci echilibrat, îl tratează ca pe o experiență, o provocare și încearcă să găsească soluții. Cred că de aceea este cea mai bună jucătoare din lume, are o mentalitate sănătoasă.

Știu că Simona este o luptătoare, la fel ca mine. De aceea, confruntările pot fi echilibrate. Pe de altă parte, am jucat și meciuri în care ambele am fost în formă. Nu știu la ce să mă aștept.

Vreau să mă concentrez pe mine și pe jocul meu, vreau să continui parcursul în acest turneu. Sunt încrezătoare, dar nu știu ce se poate întâmpla.

Față de prima confruntare cu Simona, mi-am dezvoltat fiecare aspect din tenis, inclusiv partea mentală. Sunt matură acum. Atunci eram stresată că joc pe o arenă precum ‘Chatrier’. Practic, totul s-a schimbat față de atunci.

Cred că joacă un tenis grozav acum. Este foarte consistentă. Nu ştiu câte greşeli neforţate a făcut azi (n.r. – cu Petra Martic), dar cred că mai puţin de zece. Este în mare formă şi va fi un meci frumos. Pentru mine va fi un test, să văd cât am progresat.

Am nevoie să fiu concentrată și să continui să fac ceea ce am făcut pe durata întregului turneu. Cred că va fi un meci grozav, dar nu cred că mulți știu la ce să se aștepte de la această confruntare", a spus Iga Swiatek, la conferința de presă.

Etichete: simona halep , indian wells , iga swiatek , simona halep iga swiatek live video


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară

În timp ce-și renovau bucătăria din casa lor veche, doi soți din Dorset, Anglia, au descoperit o...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
UEFA Champions League - Manchester City v Real Madrid - Etihad Stadium - 17 Apr 2024
Pep Guardiola a descris într-un singur cuvânt jocul lui Manchester City cu Real Madrid

A murit la doar 17 ani: ”Boala a răpus-o în 24 de ore”. Două zile de doliu
Screenshot 2024-04-18 at 16.51.31-modified
Manchester City - Real Madrid 1-1 (3-4 d.l.d.). ”Galacticii”, în semifinalele UEFA Champions League!
UEFA Champions League - Manchester City v Real Madrid - Etihad Stadium
Nu mai suporta și a vrut să plece gratis de la Real Madrid! Acum a devenit erou, iar soția sa a transmis doar ȘASE cuvinte
lunin
Recunoști personajul? Acum nouă ani era un copil și sărbătorea titlul cu Gigi Becali la Iași, acum e titular la FCSB
WhatsApp Image 2024-04-18 at 15.44.47
Recomandările redacției
FOTBAL:RAPID BUCURESTI-UNIVERSITATEA CLUJ, SUPERLIGA SUPERBET (27.11.2023)
”Vor pleca mulți”. Șucu l-a pus antrenor pe Lobonț, dar Pancu e convins că Rapid va avea alt ”principal”

"Bijuteria" de 44 de milioane € de la Cluj-Napoca, transformată în mall. FOTO Noul proiect spectaculos
Screenshot 2024-04-19 091333
Ce a făcut Gică Hagi în timpul meciului Manchester City - Real Madrid: ”Nu am mai rezistat!”
WhatsApp Image 2024-03-15 at 20.40.20
Total bizar: iubita l-a pus să semneze un contract: ”Era foarte supărată!” Ce e obligat să facă și lucrurile interzise
gabriely
Citește și
Anunțul făcut de americani în cazul Simonei Halep cu aproape o lună înainte de Roland Garros
SIMONA HALEP - DIGISPORT-147
Vestea pe care o aștepta Simona Halep. ”Au semnat managerul, avocatul și Darren Cahill”
SIMONA HALEP - DIGISPORT-16
Reese Witherspoon, în șort de sport, necoafată și nemachiată, într-o zi oarecare. Bucuroasă ca un copil după o întâlnire specială
Reese Witherspoon, în șort de sport, necoafată și nemachiată, într-o zi oarecare. Bucuroasă ca un copil după o întâlnire specială
LPF explică de ce FCSB nu are voie să petreacă după derby-ul cu Rapid: „Ar fi lipsă de respect"
LPF explică de ce FCSB nu are voie să petreacă după derby-ul cu Rapid: „Ar fi lipsă de respect"
Ovidiu Burcă a analizat în detaliu plecarea lui Florinel Coman de la FCSB! Ce pierde și ce câștigă Gigi Becali după ce îl vinde
Ovidiu Burcă a analizat în detaliu plecarea lui Florinel Coman de la FCSB! Ce pierde și ce câștigă Gigi Becali după ce îl vinde
Zendaya, adevărul despre scenele intime din filmul „Challengers”: „Trebuia să ne simțim bine unul cu celălalt”
Zendaya, adevărul despre scenele intime din filmul „Challengers”: „Trebuia să ne simțim bine unul cu celălalt”
Shania Twain, „tot mai puțin inhibată” pe măsură ce trec anii. Artista și-a etalat picioarele lungi, într-un body, pe tocuri
Shania Twain, „tot mai puțin inhibată” pe măsură ce trec anii. Artista și-a etalat picioarele lungi, într-un body, pe tocuri
Șotronul lui Șucu: culisele unei situații explozive pe care trebuie să o gestioneze la Rapid
Șotronul lui Șucu: culisele unei situații explozive pe care trebuie să o gestioneze la Rapid
Cum se făceau micii acum peste 100 de ani? Rețeta din 1920, de la „Caru' cu Bere"
Cum se făceau micii acum peste 100 de ani? Rețeta din 1920, de la „Caru' cu Bere"
Singurul județ cu două autostrăzi și un aeroport din România. Salvat de infrastructură și investiții masive
Singurul județ cu două autostrăzi și un aeroport din România. Salvat de infrastructură și investiții masive
"Este ireal!" Partidă memorabilă la Stuttgart: jucătoarea care a salvat cinci mingi de meci
"Este ireal!" Partidă memorabilă la Stuttgart: jucătoarea care a salvat cinci mingi de meci
Legendarul Boris Becker a lăudat revenirea pe teren a Simonei Halep: ”Mă bucur că a revenit!”
Tennis Nitto ATP Finals - DJOKOVIC vs RUNE

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Shania Twain, „tot mai puțin inhibată” pe măsură ce trec anii. Artista și-a etalat picioarele lungi, într-un body, pe tocuri
Shania Twain, „tot mai puțin inhibată” pe măsură ce trec anii. Artista și-a etalat picioarele lungi, într-un body, pe tocuri
Digi World
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie
Digi Animal World
Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro
Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro