Exclusiv Apel pentru Dan Petrescu, după umilința CFR-ului cu Farul: ”Nu au nicio șansă”. Florin Prunea avertizează: ”Degringoladă”
FOTBAL:UNIVERSITATEA CRAIOVA-CFR CLUJ, SUPERLIGA SUPERBET (11.02.2023)
Video Cristi Manea și-a anunțat plecarea de la CFR Cluj, după 1-5 cu Farul Constanța
FOTBAL:UNIVERSITATEA CRAIOVA-CFR CLUJ, SUPERLIGA SUPERBET (11.02.2023)
Video Cristi Manea și-a anunțat plecarea de la CFR Cluj, după 1-5 cu Farul Constanța
Digi Sport 1 Live
Acum
CFR Cluj CFR Cluj
1 - 0
FCSB FCSB
Du 02.02.2020 20:00

CFR Cluj - FCSB 1-0. Campioana se desprinde la 8 puncte după "racheta" lui Vinicius

02.02.2020, 21:30

  • SuperLiga: FCU Craiova - Dinamo, sâmbătă, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - Rapid, sâmbătă, 20:30, DGS 1

CFR Cluj a învins FCSB, scor 1-0, în etapa cu numărul 23 din Liga 1. Golul lui Vinicius a decis partida din Gruia.

Partida dintre CFR Cluj și FCSB "s-a rupt" în minutul 77, când Planic a fost eliminat pentru faultul comis asupra lui Deac. A urmat lovitura liberă din care Vinicius a deschis scorul.

În urma acestui succes, CFR Cluj s-a desprins la opt puncte de FCSB și la șapte lungimi de Craiova și Astra. FCSB se poate apropia la cinci puncte, dacă se impune în restanța cu FC Voluntari.

CFR Cluj - FCSB, din etapa a 23-a a Ligii 1, programat duminică, 2 februarie 2020, va începe la ora 20:00 și va fi urmărit ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații RCS-RDS.

Meciul poate fi urmărit și în formatul LIVE VIDEO&TEXT pe site-ul digisport.ro și m.digisport.ro.

CFR Cluj - FCSB | Echipele probabile

CFR Cluj (4-1-4-1): Arlauskis - Susic, Vinicius, Burcă, Camora - Bordeianu - Deac, Itu, Djokovic, Costache - Omrani

Rezerve: Rus - Păun, Țucudean, Boli, Golofca, Chipciu, Hoban
Antrenor: Dan Petrescu

FCSB (4-3-1-2): Bălgrădean - Crețu, Planic, Cristea, Panțîru - Oaidă, Filip, Olaru - Moruțan - Man, Coman

Rezerve: Vlad - Gnohere, Tănase, Momcilovic, Soiledis, Vînă, Popa
Antrenor: Bogdan Vintilă

Arbitru: Istvan Kovacs
Asistenți: Vasile Marinescu și Ovidiu Artene

”Cu Istvan Kovacs e o mare problemă. El nu spune asta!”. Dezvăluirea lui Ion Crăciunescu, înainte de CFR-FCSB

Istvan Kovacs (35 de ani) este alesul celor de la Comisia Centrală a Arbitrilor pentru marele meci, CFR Cluj - FCSB, din etapa a 23-a din Liga 1, prima din 2020. 

Delegarea arbitrului român, promovat în decembrie 2019, de UEFA în Categoria Elite, cea dedicată celor mai valoroși ”fluierași” din lume, pentru a doua parte a sezonului 2019-2020, a stârnit deja multe controverse și discuții.

Ion Crăciunescu: ”Istvan Kovacs locuiește în Cluj!”

Ion Crăciunescu, fostul mare arbitru internațional, îi consideră pe cei de la CCA vinovați pentru situația creată și a dezvăluit și un amănunt neștiut.

”Uite ce se întâmplă. Cu Istvan Kovacs este o mare problemă, dar în secretomania lor, cei de la CCA în loc să facă lumină, mai mult au încurcat lucrurile. Ei puteau foarte simplu să anunțe că așa cum arbitrii din București arbitrează echipele bucureștene, și arbitrii din marile orașe, Cluj, Timișoara, Iași, Craiova au voie să arbitreze echipele din orașele respective. Ei nu fac asta!

Să vă spun ceva. Istvan Kovacs locuiește în Cluj, dar el nu spune asta. Sau poate că le-a spus, dar cei de la CCA tac din gură”, a dezvăluit Ion Crăciunescu, prezent fiind în studioul emisiunii Fotbal Club, de la Digi Sport.

Bogdan Vintilă a analizat stilul de joc al celor de la CFR

Vintilă consideră că echipa sa este pregătită pentru orice stil de joc va aborda Petrescu și susține că a pregătit mai multe sisteme de joc pentru primul derby al anului.

”CFR are un anumit stil de joc, stă în jumătatea proprie, pleacă pe contra atac, dar am văzut că în meciurile de pregătire au făcut și presing sus, au practicat un joc modern. Din punctul meu de vedere suntem pregătiți și suntem gata pentru orice stil de joc ne va pregăti CFR.

Indiferent ce jucători va lua CFR, stilul de joc va rămâne același. De la CFR te poți aștepta la orice, pentru că Dan Petrescu are mulți jucători la dispoziție, îi este greu și lui să aleagă. Și mie îmi este foarte greu, dar sper să fiu inspirat”, a mai spus Bogdan Vintilă.

CFR Cluj - FCSB | Chipciu, mesaj războinic pentru FCSB, înaintea duelului de la Cluj: ”O să joc de parcă ar fi ultimul meu meci pe Pământ!”

Alexandru Chipciu ar putea debuta la CFR Cluj în meciul cu FCSB, de duminică, 2 februarie, ora 20, în direct pe Digi Sport 1. Chipciu, 30 de ani, a declarat că dacă va fi introdus pe teren, va da tot ce are mai bun. ”E un meci aparte, am jucat mulți ani acolo. Dar au și trecut mulți de când am fost eu acolo. E un meci important pentru CFR, vrem să câștigăm campionatul.

Șansele sunt mai mari să nu joc decât să joc. Am venit târziu la pregătire, trebuie să mă adaptez, să mă acomodez la stilul de joc al echipei. Dacă voi intra, voi juca de parcă ar fi ultimul meci pe acest Pământ pentru mine”a spus fotbalistul, prezent la o acțiune de promovare a partidei de duminică.

CFR Cluj - FCSB | Vintilă, surprins de alegerea lui Manea! ”Dacă divulgă informații, mai mult va bulversa!”

Chiar înaintea meciului, Cristi Manea a trecut de la formația lui Gigi Becali sub comanda lui Dan PetrescuBogdan Vintilă s-a arătat surprins de faptul că fundaşul s-a transferat la ardeleni, formaţie aflată pe primul loc şi cu care a câştigat ultimele două titluri.

M-a surprins decizia lui Manea de a merge la CFR. Am rămas surprins, pentru că ştiu că CFR are foarte mulţi jucători pe zona aia. Dar nu vreau să comentez, e problema lor. Nu am simţit plecarea lui Manea ca pe o trădare.

Fiecare alege ce vrea în viaţă. Manea a reziliat contractul cu noi, mai departe e problema lui unde merge să joace”, a afirmat Bogdan Vintilă în conferința de presă premergătoare meciului cu CFR.

Vintilă: ”Manea îl poate bulversa pe Dan Petrescu, dacă îi va divulga informații!”

Manea s-a pregătit cu FCSB în ultima săptămână și i-ar putea divulga informații prețioase antrenorului de la CFR, dar acest lucru nu-l sperie pe Vintilă și consideră că acesta îl poate bulversa pe Dan Petrescu.

E clar că poate divulga anumite lucruri, dar eu am pregătit mai multe sisteme de joc. Cred că el mai mult bulversează dacă vine cu informaţii. La Manea ce să mă nemulţumească? Eu sunt mulţumit de toţi jucătorii mei, inclusiv de Manea care a plecat. Eu nu îmi bat joc de jucători.

Pentru că şi dacă ştiam că pleacă eu îmi vedeam de treaba mea pentru că el era jucător sub contract cu FCSB. Dacă eşti om, eşti om până la capăt. Şi dacă ştiam că pleacă la CFR ce făceam? Nu-l mai antrenam, îl lăsam prin aeroport? Nu”, a declarat Vintilă, într-o conferință de presă.

Dan Petrescu, ”săgeți” spre șefii lui CFR Cluj: ”Nu am avut bani pentru transferuri. Viitorul nu arată prea bine!”

Dan Petrescuantrenorul lui CFR Cluj, se declară nemulțumit de bugetul de transferuri pe care i l-au oferit conducătorii clubului. Antrenorul de 52 de ani ar fi vrut mai multe achiziții în această pauză de iarnă. 

Ce antrenor e fericit cu ce are? Toată lumea își dorește mai mult. Voiam bani pentru transferuri, dar nu am avut, din păcate.

Trebuie neapărat să luăm jucători tineri, pentru că viitorul nu arată așa de bine. De doi ani aștept să am 10 jucători pe banca de rezerve, dar nu se întâmplă asta”, a spus Petrescu, în conferința de presă de dinaintea derby-ului cu FCSB.

În această iarnă, CFR Cluj a transferat patru jucători: Alexandru Chipciu, Cristi Manea, Denis Ciobotariu și Grzegorz Sandomierski.

Dan Petrescu: ”Un egal cu FCSB ar fi un rezultat pozitiv!”

Tehnicianul din Gruia a vorbit și despre lupta la titlu în acest sezon de Liga 1, precum și despre întâlnirea cu echipa lui Bogdan Vintilă. Dan Petrescu a recunoscut că s-ar mulțumi și cu un rezultat de egalitate contra lui FCSB. 

Cred că va fi o luptă în cinci. Primul meci e tot timpul foarte greu, nu poți să știi ce se întâmplă. N-avem meciuri în picioare, nici noi, nici FCSB”

Sigur va fi un meci strâns, pe muchie de cuțit. Un mic detaliu va face diferența mâine. Indiferent de rezultat, nu va fi nimic clarificat, pentru că urmează play-off-ul, care va fi decisiv. Dacă o să facem egal, nu va fi un rezultat negativ, ci unul pozitiv”, a declarat ”Bursucul”.

Bogdan Vintilă va aborda play-off-ul cu 24 de jucători

Bogdan Vintilă va aborda play-off-ul cu 24 de jucători. Atâția numără lotul FCSB în acest moment. Alexandru Stan va fi însă înlocuit de Andrei Miron, care se va alătura lotului condus de tehnicianul de 47 de ani peste ceva mai mult de două săptămâni. 

Din lotul echipei lui Vintilă, pentru cea de-a doua parte a campionatului vor face parte și doi juniori. Este vorba despre Ovidiu Perianu și Adrian Niță.

Lotul FCSB în acest moment, conform site-ului oficial

  • Portari: Cristi Bălgrădean, Andrei Vlad, Toma Niga
  • Fundași: Valentin Crețu, Bogdan Planic, Iulian Cristea, Aristeidis Soiledis, Ionuț Panțîru, Marko Momcilovic
  • Mijlocași: Lucian Filip, Dragoș Nedelcu, Ovidiu Popescu, Ionuț Vînă, Răzvan Oaidă, Olimpiu Moruțan, Darius Olaru, Ovidiu Perianu, Adi Popa
  • Atacanți: Dennis Man, Florin Tănase, Florinel Coman, Harlem Gnohere, Adrian Niță.
CFR Cluj CFR Cluj
FCSB FCSB
  • 90+5 final final

    Final de meci! CFR Cluj s-a impus cu 1-0, după eurogolul lui Vinicius.

  • 85 s s

    Schimbare la FCSB. Intră Gnohere, iese Florinel Coman.

  • 84 s s

    Schimbare la CFR Cluj. Intră Petrila, iese Costache.

  • 82 cg cg

    Cartonaș galben pentru Ciprian Deac.

  • 80 cg cg

    Cartonaș galben pentru Florinel Coman.

  • 79 g g

    GOOOL CFR CLUJ! Vinicius a catapultat mingea în plasă cu un șut superb de la 16 metri. Deac a șutat în zid, mingea a ricoșat la Vinicius, care l-a driblat pe Moruțan și a șutat cu mult calm la colțul lung.

  • 78 cg cg

    Cartonaș galben pentru Valentin Crețu.

  • 77 cr cr

    Cartonaș roșu! Planic a fost eliminat după un fault comis asupra lui Deac în marginea careului. Nedelcu a pasat greșit, Planic a fost prins pe picior greșit, Deac a interceptat, Planic l-a pus la pământ, iar Istvan Kovacs a scos cartonașul roșu.

  • 64 cg cg

    Istvan Kovacs îi arată cartonașul galben și lui Dennis Man, după un duel cu Djokovic.

  • 64 cg cg

    Cartonaș galben pentru CFR Cluj. Djokovic e avertizat de Istvan Kovacs.

  • 62 oc oc

    Replica CFR-ului. Bordeianu a șutat la colțul scurt, dar Bălgrădean a fost la post și a respins în afara terenului.

  • 61 oc oc

    Ocazie pentru FCSB. Coman i-a trimis lui Moruțan, în marginea careului, iar mijlocașul FCSB-ului a șutat peste bara transversală.

  • 60 s s

    Schimbare la CFR Cluj. Cătălin Itu nu mai poate continua, astfel că Ovidiu Hoban intră în locul său.

  • 58 oc oc

    Ocazie pentru CFR Cluj. Deac a schimbat partea cu Djokovic, care a încercat să-l surprindă pe Bălgrădean cu o execuție pretențioasă. Mingea a trecut la o palmă de poarta vicecampioanei.

  • 50 fm fm

    Răzvan Oaidă a fost coborât în flancul stâng, în locul lui Marko Momcilovic, după ce Darius Olaru l-a înlocuit pe fundașul care nu mai jucase de 1 an și jumătate.

  • 46 s s

    Prima schimbare a partidei. Intră Darius Olaru, iese Marko Momcilovic. 

  • 46 sr2 sr2

    S-a reluat partida CFR Cluj - FCSB.

  • 45+1 fr1

    Pauză în Gruia. CFR Cluj și FCSB se află la egalitate, scor 1-1, după o repriză echilibrată.

  • 43 fm fm

    Planic nu a gustat un gest făcut de Djokovic, care a încercat să-l îmbuneze după un duel dur.

  • 34 oc oc

    Ocazie pentru FCSB. Momcilovic a centrat din flancul stâng, mingea a ajuns la bara a doua, unde Coman a apărut demarcat. Șeptarul a șutat din voleu, însă Vinicius a deviat în afara terenului.

  • 30 cg cg

    Primul cartonaș galben al partidei. Billel Omrani a fost avertizat după o intrare dură asupra lui Marko Momcilovic.

  • 21 oc oc

    Ocazie pentru CFR Cluj. Burcă a centrat din flancul drept, Costache a scăpat din marcajul lui Crețu, iar Bălgrădean a fost prins pe picior greșit. Ex-dinamovistul a reluat cu capul din 8 metri, dar mingea a trecut pe lângă poarta adversă. Rămâne 0-0.

  • 15 fm

    Început promițător de meci în Gruia. Ritmul este unul alert, iar golul pare că plutește în aer. CFR Cluj a atacat în primele momente, iar acum a venit rândul FCSB-ului să forțeze deschiderea scorului.

  • 12 fm fm

    Crețu a centrat din flancul drept, Tănase și Oaidă au încercat să intercepteze balonul, dar mingea a trecut pe lângă cei doi.

  • 3 fm fm

    Gazdele au cerut penalty. Itu a căzut în careu după un duel cu Oaidă, însă centralul Istvan Kovacs a lăsat jocul să meargă.

  • 1 sr1 sr1

    A început partida dintre CFR Cluj și FCSB. Oaspeții au avut lovitura de începere.

Istvan Kovacs
Istvan Kovacs
Vasiles Marinescu și Ovidiu Artene
teren fotbal
G. Arlauskis
A. Burcă
Paulo Vinicius
K. Boli
Camora
C. Itu
M. Bordeianu
D. Đoković
C. Deac
B. Omrani
V. Costache
G. Sandomierski
M. Cestor
O. Hoban
A. Păun
M. Rondón
C. Petrila
G. Țucudean
A. Vlad
L. Filip
H. Gnohéré
A. Soiledis
CFR Cluj Dan Petrescu
C. Bălgrădean
V. Crețu
I. Cristea
B. Planić
M. Momčilović
O. Moruţan
D. Nedelcu
R. Oaidă
F. Tănase
D. Man
F. Coman
I. Vînă
D. Olaru
A. Popa
M. Oddo
Bogdan Vintilă FCSB

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media